FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
fkt ne znam koji vam je ku.rac zadnjih dana, slikaju se pa sta, nek se slikaju, rade to i mnogo veci igraci od njih pa im niko ne prigovara, izgleda da je poenta ovdje samo nesto popljuvati
Pyro is not a crime !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jeb'li vi obitelj, samo pljujete 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
ma hajde neka zajebancija da je, ali pojedincima ce jos malo poceti smetati sto igraci jedu, bolje im je da trenirajuFrancescoTotti je napisao/la:Sve je ovo preventivno!
Pyro is not a crime !
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Pa ovaj Leicester treba da bude primjer svim takozvanim zvijezdama sirom svijeta, pa isto tako i nasim. Kad budes ovako ginuo na terenu onda ti niko nece moci nista
Da je ovog cicu iz licestera dovest u antaliju da samo odradi sa ovim nasim pripreme.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nije ovo tema FC Leicester koliko ja znam!
Je li utakmica sa Mariborom u 18 ili 19?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
MannersPitarBordo je napisao/la:Memara je napisao/la:gledam nesto poznato mi kad ono ispod jorgana viri @midenMCMLXVII je napisao/la:Instagram boysi, znaci poceli su i to sve u razmaku od sat vremena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iz Alma Ras poslali ponudu za Rustema.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Znam druze al od vaki debeljuca covjek napravio masine a ne ko unas u 60 minuti 80 % tima hodaSarajlijica1946 je napisao/la:Nije ovo tema FC Leicester koliko ja znam!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sa pravom dozom motivacije nevjerovatno je sta covjek moze da uradi,to je ono sto Leister ima a drugi nemaju!Necu vise o Leisteru,samo kazem nase ako jesic motivise bice svasta 
18 po našem vremenu.Rinuka je napisao/la:Je li utakmica sa Mariborom u 18 ili 19?
To sam i ja mislio, ali mi cudno sto su ovi klosari napisali u 19..Steph je napisao/la:18 po našem vremenu.Rinuka je napisao/la:Je li utakmica sa Mariborom u 18 ili 19?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Riyad Mahrez placen 500k €. Mogli smo uloziti 40% sredstava od onoga sto smo dobili za Cimija 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
To si upravu. MOTIVACIJA je bitna svugdje posebno kod nas posto se igra po blatu i losim sudijama i svih drugi zavrzlama
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ima po alziru, egiptu, maroku odlicnih i jeftinih igraca ako znas sta trazis. Al ako znamo da je politika nase uprave da ne placaju obestecenja za igrace da ne razglabamo bezveze o tome .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ma nemas skaute i onda ti nije jednostavno, prvo to moramo uspostaviti da bi mogli dovoditi takve igrace, pa cak ako ih i treba platiti, yebes ga, nisu to velike cifre 200-300 milja, al kad vidis da je neko bas talentovan i da ga za dvije do tri godine mozes prodati za 5-6 puta vecu cifru, naravno to jeste rizik ali rizikovati se mora ako se misli nesto vise napravitiFrancescoTotti je napisao/la:ima po alziru, egiptu, maroku odlicnih i jeftinih igraca ako znas sta trazis. Al ako znamo da je politika nase uprave da ne placaju obestecenja za igrace da ne razglabamo bezveze o tome .
Pyro is not a crime !
Nama je Subic, onakav igrac, pred nosom promakao jer smo cicije, a da dovedemo nekog za vece pare.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Subic je otisao za puno manje nego sto smo mi nudili, tako da ta i ne stoji. A ova uprava izgleda nije u stanju dovesti pojacanje da im za lijeka treba.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
+10000000000joker90 je napisao/la:Nama je Subic, onakav igrac, pred nosom promakao jer smo cicije, a da dovedemo nekog za vece pare..
Ne trose pare na kupovinu igraca a nikad veci budzet potrosili na raskide ugovora.....
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.