Sutra je valjdaesprit24 je napisao/la:Jel ima utakmica u nedjelju protiv tekstilca ??
Hvala

Sutra je valjdaesprit24 je napisao/la:Jel ima utakmica u nedjelju protiv tekstilca ??
Hvala
daj Bože da bude tako,mada ja sam iskreno veliki skeptik što se njega tiče,volio bih da se prevarim ipak naše je to dijete ali...vatreni je napisao/la:Mislim da će Isanović zaostriti konkurenciju u napadu.Jednostavno, sto bi se reklo,dosao je na svoje.Ima nesporan talenat koji nije ukomponovan s njegovim mentalnim sklopom,prosto rečeno,bio je nedozreo,povrsan.E sada,moglo bi se reći,da je sazrio i da će znati svoje umijeće kvalitetno iskoristiti.
Kako si to izracuno bgtDevilsAdvocate je napisao/la:gdje od prvih 9 utakmica 7 igramo kuci
DevilsAdvocate je napisao/la:Dobro smo poceli i imamo dosta razloga za optimizam, naravno na Nedimu je jos puno posla ali vjerujrm da ce do pocetka prvenstva ovo biti stroj od ekipe koji ce da melje sve redom, jos kad pogledamo povoljan raspored na pocetku gdje od prvih 9 utakmica 7 igramo kuci, ako se ne varam, tako da, vise sam nego optimistican
Ramić,Isanoviccrvenobijeli je napisao/la:4-1 zavrsilo,isanovic,vidiovic,abid,ramic..
Ja bi pohvalio facu,jedan od boljih isto tako,mekica,vidovica,abida,ramica,vidi se da su pojacanja,imaju lijepo kontrolu lopte,mada slaven nije nikakvo mjerilo,ali u 1 poluvremenu je bilo milina gledat,isanovic solidan,treba jos vjezbe,2,3 prilike je imao,gdje je morao bolje reagovati...vatreni je napisao/la:Ramić,Isanoviccrvenobijeli je napisao/la:4-1 zavrsilo,isanovic,vidiovic,abid,ramic..![]()
opet,moja teza se lagano potvrdjuje,Dudić
![]()
Nismo ni mi neko mjerilo za Slobodu bili pa ih dobismo,a znali smo kao premijerligas u prijateljskim gubiti od anonimusa.crvenobijeli je napisao/la:Ja bi pohvalio facu,jedan od boljih isto tako,mekica,vidovica,abida,ramica,vidi se da su pojacanja,imaju lijepo kontrolu lopte,mada slaven nije nikakvo mjerilo,ali u 1 poluvremenu je bilo milina gledat,isanovic solidan,treba jos vjezbe,2,3 prilike je imao,gdje je morao bolje reagovati...vatreni je napisao/la:Ramić,Isanoviccrvenobijeli je napisao/la:4-1 zavrsilo,isanovic,vidiovic,abid,ramic..![]()
![]()
Faca i Vidivic jedni od najgorih. Pejic,Abid i Ramic su bili odlicnicrvenobijeli je napisao/la:Ja bi pohvalio facu,jedan od boljih isto tako,mekica,vidovica,abida,ramica,vidi se da su pojacanja,imaju lijepo kontrolu lopte,mada slaven nije nikakvo mjerilo,ali u 1 poluvremenu je bilo milina gledat,isanovic solidan,treba jos vjezbe,2,3 prilike je imao,gdje je morao bolje reagovati...vatreni je napisao/la:Ramić,Isanoviccrvenobijeli je napisao/la:4-1 zavrsilo,isanovic,vidiovic,abid,ramic..![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.