PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Evo nesto za bombasa samoubicu Combeta (Skobalja)
[youtube][/youtube]
Igraci otisli (ne)zadovoljni malo na pripreme na Antalijsku rivijeru....klub se raspada, igraci nisu primilu plate, raja digla kredit za gorivo ovom raspalom autobusu, Merhamet sredio preko Turkisha karte....uglavnom raspadamo se, zadovoljni ako ostanemo medju 10.
P.S. Combe sta bi sa onim centarforom sto ce nam doci, ne rece ti nama.
[youtube][/youtube]
Igraci otisli (ne)zadovoljni malo na pripreme na Antalijsku rivijeru....klub se raspada, igraci nisu primilu plate, raja digla kredit za gorivo ovom raspalom autobusu, Merhamet sredio preko Turkisha karte....uglavnom raspadamo se, zadovoljni ako ostanemo medju 10.
P.S. Combe sta bi sa onim centarforom sto ce nam doci, ne rece ti nama.
Kakvo je ovo zatisje, dje su ratnici..Je li to potpisano primirje ili roditelji danas ne rade, pa ne daju na kompjuter 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Probisvjet
- Kontakt:
Hoce li koji od klubova u Fojnicu na pripreme?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nema vode
U Fojnicu ne idite bez ronilackog odijela
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- Stone Island
- Kontakt:
Decko, prestani sa glupostima. Ofiras se.SRSlavinovici je napisao/la:Ne, ti si si javio, pa si ti akademikStone Island je napisao/la:Ti stavio tacku na kraju recenice i to bi trebalo znaciti da si inteligentan ?SRSlavinovici je napisao/la: Inteligencijo, akademiku, pogledaj kakve si recenice napisao. Pa reci da nisi ogranicen
DoeTz je napisao/la:Ja branim svoj grad, kojeg upravo vrijedjajuclub21 je napisao/la:Nije valjda da branis ovo dijete sto sramoti tvoj grad :O.
Tako je Doe! Nedaj Tuzlu svoju! Neka sarajlijice (namjerno malim slovom) pate.
Bjezi bola skver do juce ste se u živinicama spremali dok smo mi bili 2-3 puta u Antaliji i Austriji. Isto ko da se hvalis golfom dvicom u 2016 godini. Ne budi papak. U vezi busa tu je brato naše vlasništvo. Slabo ste i to prekopirali rentanjem
[youtube][/youtube]
Uvjek neki belaj sa vodom
Ćehaja brani TuzluDoeTz je napisao/la:Ja branim svoj grad, kojeg upravo vrijedjajuclub21 je napisao/la:Nije valjda da branis ovo dijete sto sramoti tvoj grad :O.
goveđigulašmajka
- Probisvjet
- Kontakt:
Golf dvica je novo sta ja vozim. Sunbeam Rapier H120 1973 godina. Niti jednom udavan. Jest da ga malo vozim i na kratke relacije.Cocaine je napisao/la:Bjezi bola skver do juce ste se u živinicama spremali dok smo mi bili 2-3 puta u Antaliji i Austriji. Isto ko da se hvalis golfom dvicom u 2016 godini. Ne budi papak. U vezi busa tu je brato naše vlasništvo. Slabo ste i to prekopirali rentanjem
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta je ovo? Ribolovna sekcija?Rinuka je napisao/la:[youtube][/youtube]
Aha, izvlačimo i pehare i lopte. Šta vi izvlačite?Probisvjet je napisao/la:Sta je ovo? Ribolovna sekcija?Rinuka je napisao/la:[youtube][/youtube]
Uvjek neki belaj sa vodom![]()
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Sve osim pehara, lopti i bombi.Ajzea je napisao/la: Aha, izvlačimo i pehare i lopte. Šta vi izvlačite?
Nad tobom sunce najljepše sja
Seat Leon Cupra 280 konja brato. Bez oznaka ikakvih. Obozavam brnje na semaforima sa nekim šatro pilama koje misle da je dizelProbisvjet je napisao/la:Golf dvica je novo sta ja vozim. Sunbeam Rapier H120 1973 godina. Niti jednom udavan. Jest da ga malo vozim i na kratke relacije.Cocaine je napisao/la:Bjezi bola skver do juce ste se u živinicama spremali dok smo mi bili 2-3 puta u Antaliji i Austriji. Isto ko da se hvalis golfom dvicom u 2016 godini. Ne budi papak. U vezi busa tu je brato naše vlasništvo. Slabo ste i to prekopirali rentanjem![]()
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
da ti je vozačku škutoru imat, možda ti babo ima 280 konja pa ih furaš po kamenjaru samo nisam upoznat da tamo imaju semafori, al hajdeCocaine je napisao/la: Seat Leon Cupra 280 konja brato. Bez oznaka ikakvih. Obozavam brnje na semaforima sa nekim šatro pilama koje misle da je dizel
- Probisvjet
- Kontakt:
Najvise volim da ga izvadim iz gaca, al' kako godine idu slabi kondicija.Ajzea je napisao/la:Aha, izvlačimo i pehare i lopte. Šta vi izvlačite?Probisvjet je napisao/la:Sta je ovo? Ribolovna sekcija?Rinuka je napisao/la:[youtube][/youtube]
Uvjek neki belaj sa vodom![]()
Al dobro je pa me @pastrmka posavjetova za gel.
Rasturaš živiničaninu humorom. Napregni taj grumen sira između malog i malog mozga. Možeš ti boljeziviniceMetropola je napisao/la:da ti je vozačku škutoru imat, možda ti babo ima 280 konja pa ih furaš po kamenjaru samo nisam upoznat da tamo imaju semafori, al hajdeCocaine je napisao/la: Seat Leon Cupra 280 konja brato. Bez oznaka ikakvih. Obozavam brnje na semaforima sa nekim šatro pilama koje misle da je dizel
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
znam to i bez tebe škurorčićuCocaine je napisao/la:Rasturaš živiničaninu humorom. Napregni taj grumen sira između malog i malog mozga. Možeš ti boljeziviniceMetropola je napisao/la:da ti je vozačku škutoru imat, možda ti babo ima 280 konja pa ih furaš po kamenjaru samo nisam upoznat da tamo imaju semafori, al hajdeCocaine je napisao/la: Seat Leon Cupra 280 konja brato. Bez oznaka ikakvih. Obozavam brnje na semaforima sa nekim šatro pilama koje misle da je dizel
Izvini hadžijo iz živinica
koji šarplaninac yebote 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.