FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
pa ko sto rekoh ako mislis nesto vise moras rizikovati, nasi to ocito nisu smjeli, mozda nisu ni mogli jer imali smo i dosta igraca na platnom spisku a ko zna mozda je i Borac sam trazio nerealnu cifru u tom trenutku jer bez obzira na to kakav je igrac nije bilo sanse da oni uzmu vise od 250 k eura za njega
edit: valjda ce jednog dana skontati da je ta varijanta daleko bolja nego dovodjenje 6-7 polovnih igraca, eto na ljeto prodas Dulju i dio tog novca ulozis u jednog, dva talentovana igraca, takva politika bi se na duzi period itekako isplatila, a uz to imamo i akademiju, nek nam svako dvije godine izleti neki talentovan igrac na konju smo, samo moras imati viziju
edit: valjda ce jednog dana skontati da je ta varijanta daleko bolja nego dovodjenje 6-7 polovnih igraca, eto na ljeto prodas Dulju i dio tog novca ulozis u jednog, dva talentovana igraca, takva politika bi se na duzi period itekako isplatila, a uz to imamo i akademiju, nek nam svako dvije godine izleti neki talentovan igrac na konju smo, samo moras imati viziju
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 06 feb 2016, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
To je to.. Pare su se potrosile na raskide ugovora i sad se nema za dovodjenje pojacanja..Da je nekako izboriti Europu sa ovim sto sad imamo, a na ljeto ce biti para za prava pojacanja..FrancescoTotti je napisao/la:+10000000000joker90 je napisao/la:Nama je Subic, onakav igrac, pred nosom promakao jer smo cicije, a da dovedemo nekog za vece pare..
Ne trose pare na kupovinu igraca a nikad veci budzet potrosili na raskide ugovora.....
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Al opet kazem, sve to pada u vodu ako nasi pocnu plakat pred amidzom i kazu mu kako nam treba jos jedan igrac i on im da odobrenje 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
joker90 je napisao/la:Nama je Subic, onakav igrac, pred nosom promakao jer smo cicije, a da dovedemo nekog za vece pare..
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Gazi Maribor. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bez rizika nema uspijeha,u bilo cemu,moras rizikovati jednostavno,mi smo dosad isli na tu sigurniju kartu,ali ocigledno losiju da dovodimo slobodne igrace,a recimo propustili smo talente tipa Grahovca,Subica,Ordagica,pa rekao bih i Hadziahmetovica,Bajica sto da ne,jer realno smo mogli platiti te odstete u tom trenutku(bar ja mislim da jesmo)i troduplo bi dobili snjima i zaradili,al jbg treba imati petlju pa preuzeti odg.kad i fulis s nekim igracem,a toga bi bilo i s ovim nabrojanim garant,ne bih na svima zaradili jbg,i za dobru i za losu procjenu mora se preuzimati odg,a toga kod nas jos nema

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Džemo: Treba vas malo poslati kod braće da vas izliječe!MCMLXVII je napisao/la:Idemo dalje instagram boysi![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja ne znam zasto pojedincima smetaju instagram boysi? Sta ima veze sto nam se igraci malo skidaju i slikaju
Ja tu apsolutno ne vidim nikakav problem. Pa ja kako znam Bekici, Rustemovic i Kadusic su nasi najspremniji igraci! 
- PitarBordo
- Kontakt:
Meni uopšte ne smetaju, samo totalno papanski ovo polunago samofotografisanje u krevetu, pogotovo ove Fuad Backović Deen facijalne ekspresije... 
Samo Saraj'vo.
Jedan od povika s istoka, torbicom ga RustemePitarBordo je napisao/la:Meni uopšte ne smetaju, samo totalno papanski ovo polunago samofotografisanje u krevetu, pogotovo ove Fuad Backović Deen facijalne ekspresije...
Zadnja izmjena: fico, dana/u 06 feb 2016, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVO
Ja se nadam da ce se malo dohavizati, ostaviti srce na terenu...da slucajno ne bi bili goli i tako slikani ako ih navijaci budu skidali.
Odmah da kazem nisam za takvu vrstu kazne, al ne pitam se ja.
Odmah da kazem nisam za takvu vrstu kazne, al ne pitam se ja.
i mi vala preseravamo da Bog sacuva..
Priznaj da si i ti na Inst.MCMLXVII je napisao/la:Ja ne znam zasto pojedincima smetaju instagram boysi? Sta ima veze sto nam se igraci malo skidaju i slikajuJa tu apsolutno ne vidim nikakav problem. Pa ja kako znam Bekici, Rustemovic i Kadusic su nasi najspremniji igraci!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma ne zna raja sta ce od dosade.MCMLXVII je napisao/la:Ja ne znam zasto pojedincima smetaju instagram boysi? Sta ima veze sto nam se igraci malo skidaju i slikajuJa tu apsolutno ne vidim nikakav problem. Pa ja kako znam Bekici, Rustemovic i Kadusic su nasi najspremniji igraci!
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nikola Drincic je slobodan, po meni ovo je tip igraca koji nama treba, ne znam za vas..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa i treba nam taj zadnji vezni, tipa Cimija box to box igrac.MortemHz je napisao/la:Nikola Drincic je slobodan, po meni ovo je tip igraca koji nama treba, ne znam za vas..
Ne znam kakav je Drincic al clan je ove mocne Partizanove generacije, valjda valja. A Jesa bi ga lako mogao zganjat
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- crozzer
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
jos da imamo para...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Eee da nam je budjet yebo obitelj 
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], prijeratni mangup i 20 gostiju.