Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Mi znalci smo dakako predvidjeli ovo
Mislim da je ovo sa Jacksonom pre naglo doslo, trebao je barem do ljeta ostati, jedina prava 9-ka ostaje Torres za drugi dio sezone. Sad kad bi Griezmann propustio par utakmica bilo bi velikih problema za napad, a i sad ih ima previse.
Za sljedecu utakmicu Atletico bez Juanfrana, Filipea, Godina i Savica tako da ce biti zanimljivo koga ce staviti Cholo na stopera
Za sljedecu utakmicu Atletico bez Juanfrana, Filipea, Godina i Savica tako da ce biti zanimljivo koga ce staviti Cholo na stopera
Na stopera ide mladi Lucas ako je zdrav.
Samo Lucas, Gamez i Gimenez od obrambenih igraca ce konkurirati za sutrasnju utakmicu tako da ce Cholo morati pokrivati obranu sa igracem s drugih pozicija, a pozvana su i 2 obrambena igraca iz B ekipe, Nacho Monsalve i Theo Hernandez(97-mo godiste)
Pobjeda protiv Eibara unatoc problemima s obranom, na kraju je Saul igrao stopera, napravio i veliku gresku nakon cega je Eibar poveo, a potom i zabio gol za preokret.
Napokon i taj ljubilarni 100-ti gol Torresa za Atletico i 100-ta pobjeda Chola u Primeri na klupi Atletica
Napokon i taj ljubilarni 100-ti gol Torresa za Atletico i 100-ta pobjeda Chola u Primeri na klupi Atletica
- Romagnoli13
- Kontakt:
Fernando strikes again.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
ode cholo na kraju sezone

Sigurno to nije istinito, pogotovo jer se spominju Chelsea i United. Chola bi tamo mogli odvesti jedino da ga otmu i zavezu pa odvezu na otok.
Cestitike na zasluzenoj pobjedi
Titula je daleko, no mozda u LP ponovite uspjeh od prije dvije godine.
Titula je daleko, no mozda u LP ponovite uspjeh od prije dvije godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Odlicno odigrano, bas onako kako treba protiv Reala. Pobjeda je najbitnija, 3. pobjeda za redom u ligi na Bernabeu
sredit cemo nesto za MatuBaboon je napisao/la:Eh, kad bi Mata došao kao što se piše to bi bilo vrh
uglavnom cestitke na jos jednoj pobjedi protiv one "masinerije"
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Odlicna forma Atletica pred uzvrat protiv PSV-a tako da prolazak u cetvrtfinale ne bi trebao doci u pitanje. Za sutrasnju utakmicu ce biti spreman F. Torres koji je propustio Deportivo zbog ozljede. Torres ce ipak biti vazan igrac za Atletico u nastavku sezone, jer trenutno je bolji od Vietta koji ne uspijeva pronaci pravu formu,a dobija puno sansi.

Atletico dobio najtežeg protivnika od ovih španskih u LP. PSV bi se komotno borio za evropska takmičenja u Primeri. Valjda Griezmann zabije nešto do kraja. Carasco je strašan igrač.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Sreca pomazila Atlete drugu sezonu za redom u osmini finala. Treba cestitati ekipi PSV-a koja se branila 2 utakmice bez pogreske. Po meni, gresku je napravio i Simeone izvođenjem Carrasca i ulaskom Kranevittera pored Vietta i Corree u trenutcima kada se trebao zabiti gol. Zato treba nastaviti dalje u LP, siguran sam da cetvrtfinale nije zadnja stanica.
Cestitke i da osvojite 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Čestitke, zasluženo. Sretno u nastavku. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako obožavam ovu ekipu, nešto nevjerovatno. Navijam za Barcelonu čitav život, ali ne može mi biti krivo kada izgube protiv Atletica, živciram se dok gledam kako im ovi kradu lopte, ali čim kamera prikaže Chola meni osmjeh od uha do uha.
Kakav čovjek jbt
Kakav čovjek jbt
Nadam se da će Atlético na Reala u polufinalu, pa da vidimo onda. 
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.