FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ajmo sutra momcima dat podrsku, neka vide da cemo uvijek biti tu.
- amazon
- Kontakt:
hoce li biti stream
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Znaci na pomocnom sutra abd ?
Abd brateMirsad94 je napisao/la:Znaci na pomocnom sutra abd ?

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Pametno kao i uvijek.FKZ1921 je napisao/la:Neki su se malo vise raspistoljili...Nema razloga za to i nema potrebe. Nije nista jos ni pocelo a neki su vec negdje,boga pitaj gdje.
Ekipa! Tek se pravi. Nesta se pokusava,pomalo se nazire neka igra ali ni jedan jedini argument nemamo da nosom nebo paramo. Ko nastavi tako visoko,uvijek je u opasnosti da ga dobro zaboli.
Ostale aktivnosti u klubu? Ne vidim da se dogadja nesta spektakularno zbog cega bi trebali letjeti. Rjesavaju se neki goruci problemi na stadionu,s vrlo malim sredstvima(sto je i logicno obzirom na planove oko izgradnje novog stadiona). Ovo treba prokomentarisati,pohvaliti...Ali praviti od toga neku veliku pricu,trubiti ovdje danima,peglati ljude na drugim temama s tim...nema smisla. Kao da ides po komsiluku i kurcis se kako si kupio novi televizor a pri tom si do sad imao crnobijeli,novu fotelju,kupio solju za wc i neces vise srati na cucavcu...Dajte malo ohanite.

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
ja znam da niko nikad rastavit me neceeeeeeee
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Moj Bekriću, j.ebo li te Argelini...
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Jel' to bio na otvaranjuAjzea je napisao/la:Moj Bekriću, j.ebo li te Argelini...

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
bolje argelini nego wine bar

Bolje da su ga Dzenis i Denis u Kiborg odveli. Boze sačuvaj na kakva mjesta izlaze ovi fudbaleribagrcavi je napisao/la:Jel' to bio na otvaranjuAjzea je napisao/la:Moj Bekriću, j.ebo li te Argelini...

Ma šta ti znaš!?fedeltafrotta je napisao/la:bolje argelini nego wine bar![]()

Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 07 feb 2016, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- zeljeznicar1
- Kontakt:
-
- Kontakt:
luda braca uvijek su tu, nije bitno gdje i kad
Ja tebe volim, volim te fakat, ti si mi ljubav jedina
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Gledaj stoke, sve iz kafane 

-
- Kontakt:
Ajzea je napisao/la:Gledaj stoke, sve iz kafane

a kad dodje nedjeljaaaa

Re: RE: Re: FK Željezničar
Brate sve to stoji ali s obzirom koliko se dugo nista nije radiko i koliko se uradilo za ovih 20 godina na stadionu meni je to potpuno normalno da je raji toliko drago vidjeti nesto novo ili da se nesto radi pa sta god to bilo.FKZ1921 je napisao/la:Neki su se malo vise raspistoljili...Nema razloga za to i nema potrebe. Nije nista jos ni pocelo a neki su vec negdje,boga pitaj gdje.
Ekipa! Tek se pravi. Nesta se pokusava,pomalo se nazire neka igra ali ni jedan jedini argument nemamo da nosom nebo paramo. Ko nastavi tako visoko,uvijek je u opasnosti da ga dobro zaboli.
Ostale aktivnosti u klubu? Ne vidim da se dogadja nesta spektakularno zbog cega bi trebali letjeti. Rjesavaju se neki goruci problemi na stadionu,s vrlo malim sredstvima(sto je i logicno obzirom na planove oko izgradnje novog stadiona). Ovo treba prokomentarisati,pohvaliti...Ali praviti od toga neku veliku pricu,trubiti ovdje danima,peglati ljude na drugim temama s tim...nema smisla. Kao da ides po komsiluku i kurcis se kako si kupio novi televizor a pri tom si do sad imao crnobijeli,novu fotelju,kupio solju za wc i neces vise srati na cucavcu...Dajte malo ohanite.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Sta se radi, o kome se radi, gdje se radi? Samo nek se radi
Gdje sad onaj harmonikas
bruka prave harmonikasee
Sav nekakav zgembast
Gdje sad onaj harmonikas

Sav nekakav zgembast
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ma reko sine hajde idi kući.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337 i 21 gost.