Kakva odbrana Okc u drugom
KD 38
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa kome ce vjerovati kad se lomi, Waitersu? Uzimaju u svoje ruke jbga, ipak su top 5 igraci svijeta.KevinDurant35 je napisao/la:Jedina dobra stvar je sto smo prublizili mnogo bolji otpor nego SaS i Cavsi. Ostalo me ne raduje.
@Nezalaganje je objasnio,ovaj njegov post treba da se stavi na dresu ispod imena svakog igraca Oklahome.
Nema timske igre nema prstena logicno. Kanter koji je bio odlican i oni ga iskljuce skroz iz igre kao da samo njih dvojica postoje na terenu. Pa igrajte 2 na 5 onda. Recite suigracima da izadju i to je to..
Upravo tako.Kritikuje se Westbrook defanzivno,a Durant je bio taj koji nije zagradio skok u prelomnom momentu.Nema gresaka pojedinca u ovakvim utakmicama,jer moras timski ili dobiti ili izgubiti,kad su nijanse u pitanju.rudy91 je napisao/la:Green je prelomio vcrs utakmicu sa off. reb i asistencijom za Currya,steta sto ih ne dobise kad je Curry imao lose sutersko vece
Bas tako.Meni je najvise u Thundera ove sezone razocarao Morrow,prosle sezone je bio ubica,jel imao kakvih povreda ove sezone ?NEZALAGANJE je napisao/la:Upravo tako.Kritikuje se Westbrook defanzivno,a Durant je bio taj koji nije zagradio skok u prelomnom momentu.Nema gresaka pojedinca u ovakvim utakmicama,jer moras timski ili dobiti ili izgubiti,kad su nijanse u pitanju.rudy91 je napisao/la:Green je prelomio vcrs utakmicu sa off. reb i asistencijom za Currya,steta sto ih ne dobise kad je Curry imao lose sutersko vece
Nije imao nikakvih povreda znacajnije prirode.rudy91 je napisao/la:Bas tako.Meni je najvise u Thundera ove sezone razocarao Morrow,prosle sezone je bio ubica,jel imao kakvih povreda ove sezone ?NEZALAGANJE je napisao/la:Upravo tako.Kritikuje se Westbrook defanzivno,a Durant je bio taj koji nije zagradio skok u prelomnom momentu.Nema gresaka pojedinca u ovakvim utakmicama,jer moras timski ili dobiti ili izgubiti,kad su nijanse u pitanju.rudy91 je napisao/la:Green je prelomio vcrs utakmicu sa off. reb i asistencijom za Currya,steta sto ih ne dobise kad je Curry imao lose sutersko vece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.