2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Odlicna pobjeda Phile u derbiju veceri, samo naprijed.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Mislis samo naprijed na dobrom smo putu da ispusimo Simmonsa i Ingrama 
Kina place za Dionom
KP ili Okafor
kaze nisam ucio al' da probam
[youtube][/youtube]
KP ili Okafor
[youtube][/youtube]KAT last 10 games : 21.6 pts, 12.7 reb, 2.2 blk, 2.5 ast on 59.9/42.9/84.8 shooting
kaze nisam ucio al' da probam
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako ce ih izbaciti kada ne mogu sigurno dobiti GSW koji ce dici jos odbranu u GS jer su kuci nepobjedivi, a sigurno ce izgubiti jednu 50-50 utakmicu u Oklahomiozy je napisao/la:Dion Waiters je najvece kosarkasko dno u ligi i najbesmisleniji igrac koji je uzeo kosarkasku loptu u ruke sto sam ja vidio,onakva kosarkaska neinteligencija se ne vidja cesto,lik je bukvalno kosarkaski glup ko qurac,stvoren je da suta step backove u najgorim timovima lige,ako i to
Ti ga branis jer je Cavs,razumljivo,a taj +/- ima jednaku tezinu kao i cuvene rijeci Waitersa na pressu I'm an all-around player and I feel like I don't have any weaknesses![]()
BTW
Jak je OKC,mene ne bi iznenadilo da izbace GSW u playoffu...jedino je steta sto su iskljucili iz rotacije D.J. Augustina i Mitch McGary,od njih bi se mogo dobiti nesto u drugoj postavi
Ibaka se pretvorio u obicnog startera i spot up sutera kakvih ima po dnu lige,ali bez obzira ova dvojica vuku neneormalo,ja bi dao najminimalniju mogucu prednot GSW u medjusobnom duelu...
bandwagoner

miki_92 je napisao/la:bandwagoner![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To za ovu milfaču iza nje, ne voliš ti ovu piletinuBelmin6 je napisao/la:![]()
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Steta za ovaj OKC jer im je klupa kriminalna, kad vidim onog panja Singlera prisere mi se momentalno.Durant pokazao da je po mom misljenju najbolji igrac u ligi, Westbrook da je ubjedljivo najkompletniji PG u istoj.Curry nece nikad imati raznovrsnost koju ima Russ gledjuci obje strane terena.Samo kazem steta zbog slabog rostera
Zašto ne i trojka ?rio_Ferdy88 je napisao/la:To za ovu milfaču iza nje, ne voliš ti ovu piletinuBelmin6 je napisao/la:![]()
![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Eno sad opet prica da je roster OKC slab.
Pa kome se placa 92mil da mi je znati!?itekako su oni kvalitetni,ali je problem sto ne znaju igrati zajedno,za sada i sto im 80% rostera skoro nema nikakvo PO iskustvo.
@miki Ja koliko znam ona je oduvijek navijala za SA,a mislim da i jeste iz SA,ali nisam siguran.Znam da sam je vidio par puta kad sam gledao tekme uzivo.Uglavnom,nikakav bandwagoner.
@miki Ja koliko znam ona je oduvijek navijala za SA,a mislim da i jeste iz SA,ali nisam siguran.Znam da sam je vidio par puta kad sam gledao tekme uzivo.Uglavnom,nikakav bandwagoner.
Belmin6 je napisao/la:miki_92 je napisao/la:bandwagoner![]()
![]()
![]()
@Steph, jesi i dalje Laker? 
@miki Mogu mislit kakvi grobovi Sunse prate.
- Donnie Darko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Placa se pretplacenim igracima (Kanter) i igracima koju to nestali sa lica zemlje (Singler) i igracima van forme (Ibaka),kvalitetni us na papiru kad procitas ova imena,a na terenu je druga prica..NEZALAGANJE je napisao/la:Eno sad opet prica da je roster OKC slab.Pa kome se placa 92mil da mi je znati!?itekako su oni kvalitetni,ali je problem sto ne znaju igrati zajedno,za sada i sto im 80% rostera skoro nema nikakvo PO iskustvo.
promijenio bih vjeru jedino kad bih je opalio dok nosi ovaj dres, 'vako jokBelmin6 je napisao/la:@Steph, jesi i dalje Laker?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa ko im je kriv sto jedne ne koriste kako treba,drugi su im van forme i trece,sto nemaju skoro nikakvog sistema igre.To nema veze sa cinjenicom da ti igraci JESU kvalitetni.ozy je napisao/la:Placa se pretplacenim igracima (Kanter) i igracima koju to nestali sa lica zemlje (Singler) i igracima van forme (Ibaka),kvalitetni us na papiru kad procitas ova imena,a na terenu je druga prica..NEZALAGANJE je napisao/la:Eno sad opet prica da je roster OKC slab.Pa kome se placa 92mil da mi je znati!?itekako su oni kvalitetni,ali je problem sto ne znaju igrati zajedno,za sada i sto im 80% rostera skoro nema nikakvo PO iskustvo.
Ko je gledao drugo poluvrijeme jasno mu je da GS nema sanse protiv Oklahome u playoffu.
Ova je kao poznata ili?Belmin6 je napisao/la:miki_92 je napisao/la:bandwagoner![]()
![]()
![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@gre Jeste poznata,jer je to zena Tony Parkera.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Bivša Justina BieberaNEZALAGANJE je napisao/la:@gre Jeste poznata,jer je to zena Tony Parkera.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.