FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom...
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom...
Navijati za sarajevo je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
pa došla je već.fedeltafrotta je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Gledaj stoke, sve iz kafane![]()
![]()
a kad dodje nedjeljaaaa![]()
bilježim se sa štovanjem.
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Viore se zastave,i Plavi šalovi 

Agregat nije alternativa.Koristit ce se iskljucivo za reflektore.EP je pausalno naplacivala potrosnju reflelktora po utakmici i iznosilo cca 6000 km.AnelZ je napisao/la:I dalje ce se placati EP mjesecno za obracunsku snagu ako se odluci i samo jednom upaliti rasvjeta. Agregat je za alternativni izvor energije u slucaju nestanka el. energije iz primarnog izvora te rasvjeta na agregatu radi pretezito na nizoj potrosnji tako sto se jacina rasvjete (luks) smanjuje na najmanje dvije trecine u usporedbi sa radom na primarnom izvoru el. energije. Agregat je potrebno imati i po UEFA standardu za stadionsku infrastrukturu pocevsi od druge kategorije..
Kakva je situacija sa maglom na grbavici?
ima je ,ali nista strasnoublehas je napisao/la:Kakva je situacija sa maglom na grbavici?
Magla nije još potpiso.
Nema magle,lijrp suncan dan u Sarajevu,temparatura raste..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Svi na Grbavicu, ponesite metle da rastjeramo ovu maglu.. Ptice pješke idu Senadami...
@Minjore se kune majkom da je vidio kravuu
@Minjore se kune majkom da je vidio kravuu

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ajde Zeljoooooo
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
-
- Kontakt:
nismo prespavali tekmu, idemoooooo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
E moj Bekricu, kakav ces danas biti, kad vidim ove slike na fb.
-
- Kontakt:
kakve daj da i mi vidimo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Nece igrati Bekric danas. Pocece utakmicu ovi sto su imali manju minutazu.Tryg je napisao/la:E moj Bekricu, kakav ces danas biti, kad vidim ove slike na fb.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Raja hocel biti stream?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Ovi što su imali manju minutazu? Znači Memija, Tiago, Mailson, Blagojević, Halvadzić etcpile87 je napisao/la:Nece igrati Bekric danas. Pocece utakmicu ovi sto su imali manju minutazu.Tryg je napisao/la:E moj Bekricu, kakav ces danas biti, kad vidim ove slike na fb.

Skontaj nam karte za Antaliju pile ba

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Mi cemo ganjati kad budu u Zaostrog isliAjzea je napisao/la:Ovi što su imali manju minutazu? Znači Memija, Tiago, Mailson, Blagojević, Halvadzić etcpile87 je napisao/la:Nece igrati Bekric danas. Pocece utakmicu ovi sto su imali manju minutazu.Tryg je napisao/la:E moj Bekricu, kakav ces danas biti, kad vidim ove slike na fb.![]()
Skontaj nam karte za Antaliju pile ba

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Jedna slika sa kafe i pitanje kakav ce biti ?Tryg je napisao/la:E moj Bekricu, kakav ces danas biti, kad vidim ove slike na fb.

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Covjek izaso na sok i odma komentari, samo da vidite neku od nase djece kako provode vrijeme mogu mislit sta bi onda tek pisali..Minjore je napisao/la:Jedna slika sa kafe i pitanje kakav ce biti ?Tryg je napisao/la:E moj Bekricu, kakav ces danas biti, kad vidim ove slike na fb.![]()
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Levin, Napaceni87, Proximic i 36 gostiju.