AHAAAAAAAABolanos je napisao/la:joker90 je napisao/la:Ako dođe Drincic probat ces i ono od sinoc..Bolanos je napisao/la:Boli me qrac za Babovica ali ako bi Drincic dosao razvalio bi se zestom na jedan odredjeni periodSvakako nam niko nece doci
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Siguran si ne sekiraj se, ali ako dođe nekim cudom..Bolanos je napisao/la:Drina ne dolazi tako ti Boga
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Cesto slusam ovo u zadnje vrijeme.. Valjda tekma u Mostaru ne bude pogubna za nas
Cesto slusam ovo u zadnje vrijeme.. Valjda tekma u Mostaru ne bude pogubna za nas
ZZ
- ThrillerHz
- Kontakt:
moj uzor-S.G je napisao/la:[youtube][/youtube]
Vala ako smo prosle sezone uspjeli osvojiti ligu, ne vidim razlog zasto ne bi to uradili i sad, sta vise mislim da sad imamo laksi zadatak ispred sebe, jer Sloboda i nije neka ekipa i mislim da oni u proljetnom dijelu nece pokazati Bog zna sta, bice nesto slicno kao sa sirokim prosle sezone... Ne razumijem cemu ovoliki pesimizam na forumu, ne kazem da treba dizati euforiju, ali sad da se bojimo nekih smijesnih ekipa, ne vidim razlog... Titulu mi necemo osigurat ni protiv Zrinjskog ni protiv Zelje, titula se dobija kod ovih "manjih" ekipa koje se bore za opstanak, ma da iskreno mislim da se titula vec sredila izvan terena, ali hajde... Sto trosit pare na pojacanja kad mozes kupit titulu za te pare
1946~
a pale te redari značibojler je napisao/la:Ako babovic dodje u Sarajevo ja cu se na prvoj domacoj tekmi na istoku skinut go i izdrkat **** na redara
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
http://www.transfermarkt.de/sead-ramovi ... pieler/686 nije ovaj mogao doći da bude prvi golman???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
Zavrsio ti je on karijeru...DenchiNL je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/sead-ramovi ... pieler/686 nije ovaj mogao doći da bude prvi golman???
1946~
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Sutra ponedjeljak, ludilo. 
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
vala je mog'o još 12 tekmi s rukama u džepovima stajat na goluThrillerHz je napisao/la:Zavrsio ti je on karijeru...DenchiNL je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/sead-ramovi ... pieler/686 nije ovaj mogao doći da bude prvi golman???
peMzijaaaaaaa!!DrustveniParazit je napisao/la:Sutra ponedjeljak, ludilo.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Po meni podcijenjen igrac, da je bilo srece puno bi vecu karijeru imao... U nasoj ligi komotno do 40 moze branitDenchiNL je napisao/la:vala je mog'o još 12 tekmi s rukama u džepovima stajat na goluThrillerHz je napisao/la:Zavrsio ti je on karijeru...DenchiNL je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/sead-ramovi ... pieler/686 nije ovaj mogao doći da bude prvi golman???![]()
Ko li nam sad ne dolazi hahahahahDrustveniParazit je napisao/la:Sutra ponedjeljak, ludilo.
1946~
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Bugari hahahaThrillerHz je napisao/la:Ko li nam sad ne dolazi hahahahahDrustveniParazit je napisao/la:Sutra ponedjeljak, ludilo.
Matej Delač
Matej Delač
Re: Odg: FK Sarajevo
Jos se porađapitarlOOk je napisao/la:Jesa je i dalje otvoren
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- PitarBordo
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Odg: FK Sarajevo
Ado76 je napisao/la:Jos se porađapitarlOOk je napisao/la:Jesa je i dalje otvoren![]()
![]()
![]()
Mosa RajvoSa
Koliki je prosle sezone bio zaostatak za prvim 12 kola prije kraja? Hvala.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Odg: FK Sarajevo
Sto je rekao u svakom intervjuu do sad.pitarlOOk je napisao/la:Ado76 je napisao/la:Jos se porađapitarlOOk je napisao/la:Jesa je i dalje otvoren![]()
![]()
![]()
kaze za jutrosnji tariguz da su i dalje moguci dolasci ali i odlasci
Matej Delač
Matej Delač
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.