Sta te konkretno zanima ?? Sada pratim 90% fudbal 10% ostale sportove. Prije desetak ili nesto manje godina se je pratila kosarka poprilicno. 6,25 je bio tada zargonski izraz kojega sam koristio stotinama puta umjesto linija za tri poena ili kako vec pa mi ostalo **** ga, stas. Nisam znao da ovdje neki svaku sitnicu analiziraju. Kada vidim kakvih komentara ima ovdje osim ovih 20-30-tak kod kojih se vidi da im je kosarka prvi sport mislim da sasvim dovoljno "kontam" da napisem koju. Inace hvala za komplimentmirzatele je napisao/la:Ne pratis kao sto si pratio kad je igrao Kindže jel tako ?
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Mislim na to da se hoces predstavit starijim a 96/95 si godiste.Ajax je napisao/la:Sta te konkretno zanima ?? Sada pratim 90% fudbal 10% ostale sportove. Prije desetak ili nesto manje godina se je pratila kosarka poprilicno. 6,25 je bio tada zargonski izraz kojega sam koristio stotinama puta umjesto linija za tri poena ili kako vec pa mi ostalo **** ga, stas. Nisam znao da ovdje neki svaku sitnicu analiziraju. Kada vidim kakvih komentara ima ovdje osim ovih 20-30-tak kod kojih se vidi da im je kosarka prvi sport mislim da sasvim dovoljno "kontam" da napisem koju. Inace hvala za komplimentmirzatele je napisao/la:Ne pratis kao sto si pratio kad je igrao Kindže jel tako ?Ima li kakvo konkretnije pitanje. Ko je taj famozni mladi igrac koji bi trebao da zamjeni barem jednim dijelom Mirzu Teletovica ?
Nisam ja jarane 95 godiste odakle ti to ? I zasto bi se zelio predstaviti starijim, zbog cega ??
Od igraca koji ulaze sa klupe je ubacio najvise. Jos da nije povrede bilo, vjerovatno bi vec bio blizu licnom rekordu po broju trica u jednoj sezoni.filip13 je napisao/la:Gifron je napisao/la:Mislim da je sad na 100+ trica u sezoni
101,odlicno za nekog ko je rezerva
Ovako cemo se morati strpiti jos 10-tak utakmica
Jedan grad, jedna ljubav!
ajde Teletubby
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Dabogda se raspali u svakom smislu,pu **** vam mrtve;do ovih doba cekam,on ga ubaci par minuta...aaaa
haahhaahahhaahah
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
-
whitesnake
- Kontakt:
hahhaahah znao sam da će je šutnut 
MIrza odlican vcrs za 19 minuta 15 p,2 reb uz sut 5/9 (trica 3/5)
Joj ovog Ajaxa, kad mu citas postove vidiš da je dijete 1998. godiste.
Nije istina, samo sto vi sebi uzimate za pravo da uopste komentarisete forumase? Ontopic, Mirzet sinoc dobar.
Bravo Mirza.
Al ona trica haha
Al ona trica haha
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Babuka on fire...
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
kakav pocetak Mirzonija,bez promasaja,idemo sad pogoditi 2 slobodna
Dajte sta za mobitel, nisam kod kuce 
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.