FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Vidi se da to je juve u srcu,otvori dusu I priznaj sebi I skrati kidanje zivaca gledajuci nejac,zar nije bolje izvaliti se I gledati masinu kako gazi nejac
Vatra
Gdje si bio 2006-2010 pa da vidiš pravu mašineriju na djelu? Život je kao točak, danas si gore a sutra dolje a prekosutra ćeš opet možda biti gore... Anyway uživajte dok traje.NEILA je napisao/la:Vidi se da to je juve u srcu,otvori dusu I priznaj sebi I skrati kidanje zivaca gledajuci nejac,zar nije bolje izvaliti se I gledati masinu kako gazi nejac
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Jbte uvijek kad se neki novi inteligentni grbavac ovdje pojavi mislim da je onaj faruk,,,zidane.Svi na istu foru.
Izbori
Izbori

Odlican marketing kluba
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ako se ne izbori LP ne vidim sta vise ima ovdje trazit.
Izbori
Izbori

JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Neka sam vidio i da CN ovako nesto napravi.
Zašto imam osjećaj da Eder neće igrat lijevo,Ljajić desno,Icardi špica nego će Mancini morat nać mjesto za Keruma na krilu?Ako i Icardija ne izbaci,a Edera baci u špicu što me ne bi čudilo sada kada sam vidio kakve gluposti je provaljivao nakon Carpija.
Ova prva kombinacija je najbolja moguća.Veza mora biti Kondogbia,Medel,Retard i obrana Telles,M,M,Samo da nije Nagatomo
Izbori
Zašto imam osjećaj da Eder neće igrat lijevo,Ljajić desno,Icardi špica nego će Mancini morat nać mjesto za Keruma na krilu?Ako i Icardija ne izbaci,a Edera baci u špicu što me ne bi čudilo sada kada sam vidio kakve gluposti je provaljivao nakon Carpija.
Ova prva kombinacija je najbolja moguća.Veza mora biti Kondogbia,Medel,Retard i obrana Telles,M,M,Samo da nije Nagatomo
Izbori
45% - Éder had a hand in 14 of 31 Sampdoria's goals in the Serie A 15-16 (45%) with 12 goals and two assists.

Inter have won only two of their last seven games in all competitions (2D 3L).
Vjerojatno ni ovo necu moc gledat uzivo.Mozda prvo poluvrijeme samo.Inter have won only one of their last five games in Serie A (2L 2D) and failed to win their last three home league games (1D 2L).
Izbori
Tek sad vidim da je u Leali u Frosinoneu, a oni Bardija poslali tamo
nevjerovatno koliko lose planiranje ovih posudbi, iznova i iznova se igraci salju u klubove gdje nece moc izborit prvih 11
Izgleda da se Zabac iskaza u prvoj utakmici za Sampu 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Steta, volio bih da odigra solidno, da ga otkupe.
Jedva cekam ovaj tandem iz Sampe da vidim na djelu ceveras, trebali smo Edera kad i Icardija zavrshiti.
A ne lutati s nakim kratkonogim neznalicama koji ni u osrednjim ekipama ne mogu da izbore startnih 11.
Jedva cekam ovaj tandem iz Sampe da vidim na djelu ceveras, trebali smo Edera kad i Icardija zavrshiti.
A ne lutati s nakim kratkonogim neznalicama koji ni u osrednjim ekipama ne mogu da izbore startnih 11.
Murillo=JJ
Sta je bilo?Kiksao?Dobro je,i nadao sam se nekako da smo poslali spijuna u redove manjeg gradskog kluba.Preziosi ce znati nagraditi kada se nova zvijezda pojavi na vidiku.Tritolone je napisao/la:Izgleda da se Zabac iskaza u prvoj utakmici za Sampu
Izbori
[youtube][/youtube]SiamoNoi je napisao/la:Sta je bilo?Kiksao?Dobro je,i nadao sam se nekako da smo poslali spijuna u redove manjeg gradskog kluba.Preziosi ce znati nagraditi kada se nova zvijezda pojavi na vidiku.Tritolone je napisao/la:Izgleda da se Zabac iskaza u prvoj utakmici za Sampu
Izbori

JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
jedan je zabac

Postava ista kao prosli tjedan, samo Melo unutra Medel vanka. Bilo je naznaka da bi Gnou napokon moga zaigrat jednu od prve minute ali izgleda nista od toga, steta.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Melo
Poslije solidne partije protiv Chieva, ocekujem danas ocajnu utakmicu Nagatoma
Drago mi je sto je isti napad
Poslije solidne partije protiv Chieva, ocekujem danas ocajnu utakmicu Nagatoma
Drago mi je sto je isti napad
Melo, Medel same shit
ionako je Medel pao totalno od pocetka sezone, kao da nije isti igrac.
Ocekuje se prvijenac Edera i novi gol Maurita.
Ocekuje se prvijenac Edera i novi gol Maurita.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma kolko god da je los ovaj je tri put gori, ne zelim ga u klubu nikako. Totalno nepotreban igrac, samo bezveze uzima mjesto Gnoukouriju
Glupo je što naš ponajbolji igrač Ljajić već drugu utakmicu zaredom sjedi na klupi. Isto tako je i Joveta bio najbolji na početku i onda je Mancio iz samo njemu znanih razloga ga počeo stavljat na klupi dok nije izgubio formu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.