FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Signore
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Signore » 07 feb 2016, 15:13

A evo vidim, Babic zabio, nije to taj. Sliskovic ne igra napad, malo sam pobrkao.

Kapetan nema ni kile viska, samo je nabijen. Covjek je svaki dan u treningu. Nekad se od njega ocekivalo da postane igrac, ali se klub raspao, on se uhvatio skole i jbg.

De netko ukratko nek malo preprica.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 07 feb 2016, 15:15

Signore je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:4:1 nemam pojma ime :)
Koji broj nosi i koju poziciju igra? Da vidim hocu li skontati :mrgreen:
Golman vam je presmijesan ali imao je par dobrih intervencija, lijevi bek broj 6 ima viska kila i on mi je bas smijesan bio. Najgori vam je desni bek, Thiago ga prosao 6-7 puta.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 feb 2016, 15:16

bolje ste stajali na terenu sa ovim nasim iz "prve ekipe".. ove rezerve su vas pojele... branili ste se citavu tekmu, osim tog gola koji je bio dobar potez te 7-ice, bila je jos jedna sansa preko istog igraca kad je fulio sa 10m prazan go nije bilo ni golmana... a ostalo nije vrijedno pomena, samo odbrana i tako... bili su zanimljivi jos broj 6 i 2 ali zbog svoje "fudbalske" konstitucije :D

btw. neki vam se igrac povrijedio iz odbrane ja mislim...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 feb 2016, 15:20

Pa ima bar igraca s viskom kila, jbg, treca smo liga. I ovaj rezultat je dobar s obzirom na spremu i da je pet standardnih igraca otislo. Za bekove nisam ni sumnjao da ce biti bolji.

Jel taj ozlijedjeni broj 5? Inace je dobar i siguran igrac, kad njega nema obrana je rasulo. Samo se nadam da nije on.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 feb 2016, 15:22

Signore je napisao/la:Pa ima bar igraca s viskom kila, jbg, treca smo liga. I ovaj rezultat je dobar s obzirom na spremu i da je pet standardnih igraca otislo. Za bekove nisam ni sumnjao da ce biti bolji.

Jel taj ozlijedjeni broj 5? Inace je dobar i siguran igrac, kad njega nema obrana je rasulo. Samo se nadam da nije on.
bice video kasnije pa mozes pogledati najbolje trenutke :D

pozdrav za zepce :thumbup:

ps. nisam tacno vidio, ali izgleda da je ozbiljno nesto nije se vracao u igru, mislim da je stoper... broj nisam vidio

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 07 feb 2016, 15:24

Lendriću svaka čast, on mora biti startni, Tiago dobar, Maison ima ljevicu i centaršut, Mujaga dobar, samo me strah da ne postane sidraš kao Džeko, mora se više kretat, Dino odigrao fenomenalno, on i Lendrić najbolji. Ko je od kadeta bio u izmjenama kao stoper? Atmosfera kao na derbiju Vrbanjuša-Vratnik. Nisam se ovako odavno ismijao. Sadiković mora igrati bliže golu.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

BHDragons
Kontakt:

Post Postao/la BHDragons » 07 feb 2016, 15:30

Prepao sam se nakon priprema uMedjugorju da će biti flop ali danas me demantovao. Nekako me podsjeca na Bajića, a ni Dejo nije loš. Uglavnom u napadu imamo slatke muke
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 feb 2016, 15:31

Dolina je napisao/la:Lendriću svaka čast, on mora biti startni, Tiago dobar, Maison ima ljevicu i centaršut, Mujaga dobar, samo me strah da ne postane sidraš kao Džeko, mora se više kretat, Dino odigrao fenomenalno, on i Lendrić najbolji. Ko je od kadeta bio u izmjenama kao stoper? Atmosfera kao na derbiju Vrbanjuša-Vratnik. Nisam se ovako odavno ismijao. Sadiković mora igrati bliže golu.
e čuj strah te da ne bude k'o džeko :mrgreen:

ne može on sa svojom građom i veličinom ni biti ništa drugo. neće on nikad biti brz igrač. ali je jak k'o beton već sad i ima osjećaj za gol. ja tipujem na njega da će oboriti rekord transfera, jer su golovi najvidljiviji i najmjerljiviji aspekt igre.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 07 feb 2016, 15:32

Lendrić mašina.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 07 feb 2016, 15:34

Halvazdica yebe sto ne zna desnom, inace bio bi vrhunsko krilo.

SPARTANS FC

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 feb 2016, 15:37

Dolina je napisao/la:Lendriću svaka čast, on mora biti startni, Tiago dobar, Maison ima ljevicu i centaršut, Mujaga dobar, samo me strah da ne postane sidraš kao Džeko, mora se više kretat, Dino odigrao fenomenalno, on i Lendrić najbolji. Ko je od kadeta bio u izmjenama kao stoper? Atmosfera kao na derbiju Vrbanjuša-Vratnik. Nisam se ovako odavno ismijao. Sadiković mora igrati bliže golu.
Ova ti je jaka, ni slucajno da bude kao Dzeko :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 07 feb 2016, 15:38

Halvadzic, Tiago i Lendric masine danas.
FORZA ZELJO

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 07 feb 2016, 15:38

krajprice ti najavi sunce ja se smrznuo :nedam: :nedam: :nedam: :bih: :bih: :bih: :lol: :lol: :lol:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 feb 2016, 15:40

halvadžiću desna služi da ne padne. ali ima šlifa i ima eksplozivnost...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 feb 2016, 15:42

fedeltafrotta je napisao/la:
Signore je napisao/la:Pa ima bar igraca s viskom kila, jbg, treca smo liga. I ovaj rezultat je dobar s obzirom na spremu i da je pet standardnih igraca otislo. Za bekove nisam ni sumnjao da ce biti bolji.

bice video kasnije pa mozes pogledati najbolje trenutke :D

pozdrav za zepce :thumbup:

ps. nisam tacno vidio, ali izgleda da je ozbiljno nesto nije se vracao u igru, mislim da je stoper... broj nisam vidio
Odlicno ako ce biti. Hvala svima na izvjestajima i nadam se da cete cim prije doci u Zepce. Malo je reci da smo svi po gradu razocarani mjestom odigravanja :mrgreen:

Sretno u prvenstvu, nadam se da osvajate ili bar do Europe da stizete. Lendric je vec jednom pokazao da je ova liga nista za njega, misljenja sam da ce trpati gdje stigne

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 feb 2016, 15:42

Ja ocekivao da je Halvadzic, Ronaldo, kad ono ne zna desnom, velika steta...Daj nam nekog da igra s cetri noge...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 feb 2016, 15:43

ChWilla je napisao/la:halvadžiću desna služi da ne padne. ali ima šlifa i ima eksplozivnost...
slazem se, samo previse pelja loptu umjesto da je se rijesi prije... i recimo keru danas nije ispostovao par puta ali eto bice bolje :kafa:

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 07 feb 2016, 15:46

kenan_tm87 je napisao/la:Halvadzic, Tiago i Lendric masine danas.
:thumbup:

Osmankovic isto izdominirao, Hodzurda standardno dobar.

SPARTANS FC

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 07 feb 2016, 15:47

hoce li biti kakav video sa tekme
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 feb 2016, 15:48

Hodzurda je danas pokazao da ozbiljno moze igrati u prvom timu, cak mozda na beku...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 27 gostiju.