Zbuniste me sad
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Čekaj jesi li to pohvalio KD-a? Zar nije on prevara, a RW pravi igrač?
Zbuniste me sad
Zbuniste me sad
Oklahoma će uvijek pušiti ove neizvjesne jače tekme jer nakon ovih svih silnih tradeova i potpisivanja propalih košarkaša njima igra previše zavisi od Russa i Kevina. Ova 2 se izmore i onda na kraju u jačim tekmama donose glupe odluke zbog umora. Čudi me što sinoć Durant nije bio bolji u tome jer je ipak imao dosta lakši matchup od Russa. Razumijem kad postane glup nakon ganjanja s Kawhijem ili LeBronom po 40 minuta. Russ pokazao kako zaustaviti Currya.
Warriorsi su najbolja ekipa ikad, ali Spursi i Cavsi ih mogu dobiti u seriji. Thunder s ovakvom klupom teško, ali uzmimo u obzir da Russ uvijek digne igru u PO tako da tu imaju dodatnu rezervu.
Warriorsi su najbolja ekipa ikad, ali Spursi i Cavsi ih mogu dobiti u seriji. Thunder s ovakvom klupom teško, ali uzmimo u obzir da Russ uvijek digne igru u PO tako da tu imaju dodatnu rezervu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Oklahoma sa 2 igraca u top 5 lige ne moze sa zapada da izadje.Sta ti je zivot
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
To mu je samo ostala navika iz 2014. kada je pravio balans u Durantovom slučajuJoseMourinho je napisao/la:Čekaj jesi li to pohvalio KD-a? Zar nije on prevara, a RW pravi igrač?
Zbuniste me sad
Nemoj zayebavat, nisam nikad rekao da je prevara.JoseMourinho je napisao/la:Čekaj jesi li to pohvalio KD-a? Zar nije on prevara, a RW pravi igrač?
Zbuniste me sad
Samo pišem da se covjek vratio na nivo iz MVP sezone(ne baš do kraja), ali to niko ne vidi.
Niko ne vidi nista osim gsw.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Pored covjeka koji igra najefikasniju scorersku sezonu ikad i koji ce vrlo vjerovatno postavit rekord za najvisi PER, WS/48 i slicne ESPNove napredne statistike u RS ikad se zna dogodit da se ne primjete dobre igre drugih igraca.Belmin6 je napisao/la:Nemoj zayebavat, nisam nikad rekao da je prevara.JoseMourinho je napisao/la:Čekaj jesi li to pohvalio KD-a? Zar nije on prevara, a RW pravi igrač?
Zbuniste me sad
Samo pišem da se covjek vratio na nivo iz MVP sezone(ne baš do kraja), ali to niko ne vidi.
Samo se nadam da vise nikom nije ni na kraj pameti poredit Kawhija s Durantom.
Pa ti si poredio ovog krelca s Jordanom, to znaci da se može porediti i Messi s Mahirom Karicem. Ti si zakucao s poredjenjima.Epidaurus je napisao/la:Samo se nadam da vise nikom nije ni na kraj pameti poredit Kawhija s Durantom.
ne kontam te napredne statistike,zar moze pored wiltove sezone sa 50 poena prosjecno neko imati bolju skorersku sezonu?
Poredio samo scorersku i sutersku efikasnost iz ove sezone sa Jordanovim najboljim sezonama. Ako ne vjerujes nadji sebi Curryjeve statistike iz ove sezone i uporedi sutersku efikasnost (TS% i eFG%) i broj poena PER 36 sa Jordanovim najboljim sezonama i vidjeces slicnost. Odmah sam rekao da se ko overall scorer ne moze poredit ni sa Kobeom a kamoli Jordanom jer je Jordan to sve radio 10+ sezona. Ko overall igrac je smijesno i spomenut ga u nemoj all time listama.Belmin6 je napisao/la:Pa ti si poredio ovog krelca s Jordanom, to znaci da se može porediti i Messi s Mahirom Karicem. Ti si zakucao s poredjenjima.Epidaurus je napisao/la:Samo se nadam da vise nikom nije ni na kraj pameti poredit Kawhija s Durantom.
I sta imas protiv Mahira, covjek je nase dijete i jos ce nam pomoc da opstanemo u ligi
Ma moze on imat sta hoce, bolji scorer od amidze 35 nije, samo suter a i ovaj je jak suter, pure scorer 
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 07 feb 2016, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ako ti možeš to, zašto mi ne bi mogli MVPa i DPOYa porediti s Duranta ?
Mislim momak nije na lijepe oci to dobio, a svake sezone igra sve bolje i bolje. Cekam samo PO da potvrdi da je trenutno top 5 lige.
Mislim momak nije na lijepe oci to dobio, a svake sezone igra sve bolje i bolje. Cekam samo PO da potvrdi da je trenutno top 5 lige.
Kawhi i dalje ima bolju sezonu od Duranta i u jednoj tekmi koju su igrali ga izdominirao. Slažem se da ih ne treba porediti.Epidaurus je napisao/la:
Samo se nadam da vise nikom nije ni na kraj pameti poredit Kawhija s Durantom.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Durant je najbolji strijelac u ligi. Ne vjerujem da to ovdje uopšte neko dovodi u pitanje.alemsa je napisao/la:Ma moze on imat sta hoce, bolji scorer od amidze 35 nije, samo suter a i ovaj je jak suter, pure scorer
Kawhi jeste top 5 igrac lige, to je pokazo ove sezone al postoje cetvorica boljih: Steph, KD, James i Westbrook i oni su razred iznad. DPOY je dobio zasluzeno (ove godine je tu borba izmedju Kawhija i Draya po meni), kao i finals MVP. MVP RS pored ovakvog Stepha ne moze niko dobit.Belmin6 je napisao/la:Pa ako ti možeš to, zašto mi ne bi mogli MVPa i DPOYa porediti s Duranta ?
Ne, Kawhi nema bolju sezonu od Duranta. To moze izjaviti samo navijac Spursa.
Ma dje top 5 ? 
cuj kawhi top 5
cuj kawhi top 5
Curry je najbolji strijelac u ligi. Ne vjerujem da Duranta iko može staviti u istu rečenicu s njim.Donnie Darko je napisao/la:Durant je najbolji strijelac u ligi. Ne vjerujem da to ovdje uopšte neko dovodi u pitanje.alemsa je napisao/la:Ma moze on imat sta hoce, bolji scorer od amidze 35 nije, samo suter a i ovaj je jak suter, pure scorer
Divno je kad nakon jedne tekme promijenite mišljenje.
Kawhi je nakon Currya najbolji igrač ove sezone. Slažem se da su ta 4 igrača bolja od njega, ali bolji su i LeBron i Russ od Currya no Curry ima najbolju sezonu.Epidaurus je napisao/la:Kawhi jeste top 5 igrac lige, to je pokazo ove sezone al postoje cetvorica boljih: Steph, KD, James i Westbrook i oni su razred iznad. DPOY je dobio zasluzeno (ove godine je tu borba izmedju Kawhija i Draya po meni), kao i finals MVP. MVP RS pored ovakvog Stepha ne moze niko dobit.Belmin6 je napisao/la:Pa ako ti možeš to, zašto mi ne bi mogli MVPa i DPOYa porediti s Duranta ?
Ne, Kawhi nema bolju sezonu od Duranta. To moze izjaviti samo navijac Spursa.
A ne, Harden je.alemsa je napisao/la:Ma dje top 5 ?
cuj kawhi top 5
Bolji od Kawhija sigurno, a i ako nije top 5, jeste top 6 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la: Curry je najbolji strijelac u ligi. Ne vjerujem da Duranta iko može staviti u istu rečenicu s njim.
Divno je kad nakon jedne tekme promijenite mišljenje.![]()
Ovo mišljenje imam već dugi niz godina, i nikada se nije mijenjalo, a ne vjerujem i da će u skorijoj budućnosti.
Uostalom nisam ni gledao OKC i Warriorse sinoć.
Evo Steph, KD, LBJ, RW su bolji od njega, to ne sporim. Ko je po tebi jos to bolji od njega ove sezone ? Licno ne volim igrace koji nisu kreatori i cija realizacija dosta zavisi od pozicije gdje prime loptu al Kawhi je ove sezone legitimni top 5.alemsa je napisao/la:Ma dje top 5 ?
@Kawhi
meni su nakon Curryja najbolji igraci ove sezone KD i RW. Cak i James ima bolju sezonu od Kawhija. On realno jeste najbolji igrac druge ekipe lige al to ne znaci da je i drugi najbolji igrac lige u datoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.