FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

djedovic01
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la djedovic01 » 07 feb 2016, 17:09

SarajlijaTM je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
orionFCB je napisao/la:Halvadžić desnu ni na gasu ne koristi :lol:
:rol: :rol:
Sjecate li se komentara za Bajica,kad je tek poceo igrati? Top u lijevoj nozi,desna noga,obije ruke i glava samo za odrzavanje ravnoteze. Pa se Baja nadava golova i lijevom i desnom.

Salu na stranu,nije mi bilo jasno,sta Tiago,kao primarno desnjak,radi na lijevoj strani i Halvadzic,kao primarno i sekundarno :lol: ljevak,na desnoj strani :crazy:
Takva je situacija u Bayernu, Barceloni ... :mrgreen: Ne igramo mi samo na ubacaje, jer nemamo takvog napadaca, a lakse je desnjaku dati gol sa lijeve strane kad udje u sredinu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 07 feb 2016, 17:10

Odgovorno tvrdim da nikad bolje napadace nismo imali.I Lendric i Djermanovic su masine!Braco draga mislim da su prosla vremena kad su se golovi prebacivali sa 5 metara,sada cemo da uzivamo. :)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 feb 2016, 17:14

Jeste napadacu/krilu poput visce. Kad se samo sjetim onih brkinih duplih izmjena sa Beslijom i Viscom u 60min,pa naprave dar mar i visca upravo to radi.
Ali ovaj halvadzic,fkt sam sebi smeta lijevo,na stranu sto ima jako dobar centarsut i pregled igre. Mislim da bi bio daleko korisniji lijevo,gdje se u napadu ne mora prebacivati na drugu stranu

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 07 feb 2016, 17:15

Tryg je napisao/la:Ma nema se tu sta puno pricati, Kjosevski,Kosoric,Bogicevic,Stevanovic,Kramaric,Zolotic,Bekric,Blagojevic,Tiago,Stevanovic,i Lendric. Tako ce vam i biti.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja mislim da će biti: Fejzić, Memija, Osmankovič, Hodžurda, Stanić, E. Sadiković, D. Sadiković, Beganović, Halvadžić, Mailson i Đermanović :D

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 07 feb 2016, 17:27

Covjek zakljuci nakon 5 prijateljski da nikad bolje napadace nismo imali :bow:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 feb 2016, 17:28

Odgovorno covjek tvrdi
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 feb 2016, 17:29

Polako ljudi jos 20. dana ima do Sirokog, ovo u Antaliji samo da prođe bez povreda, nije bitan rezultat prijateljskih.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 07 feb 2016, 17:30

Danas jako dobra utakmica iako se radi o Zepcu-treceligasu, uz dosta smjeha i podsmijavanja dvice i osmice :D, doduse jest da je malo seljacki al hajd. Evidentno je da ce biti mnogo guzve na krilnim i bekovskim pozicijama a ostalo se sve manje -vise sve zna. Dakle,Tiago mislim da mora igrati u prvoj u ovoj nasoj ligi , jednostavno je prebrz i ako nemas rijesenje daj je Tijagu lijevo i on zna sta ce s loptom. On je jedno krilo ,drugi bi trebao biti Stevanovic dok jos malo dobije kondicije i uigranosti sa igracima. Vejrovatno najneizvjesnija pozcija desni bek cini se podjednako dobri Memija i S. Stevanovic ali mislim da ce Memija imati balgu prednostu na desnom beku ili krilu, steta je onakav talenat drznati na klupi,danas se dosta trudio, uklizavao, protrcavao.. mada svi smo svjedoci i njegovih indolentnih partija. Lijevi bek izgleda Kramaric, odlican igrac, mada i Mailoson danas jednim centarsutom gdje je pogodio Ivana u obrvu kod treceg gola, pokazuje da itekako i on konkurise za tu poziciju, kao i sunarodnjaku na lijevom krilu. Lendric vrh napadac, vraca se po loptu, ima tehniku, zna pogoditi danas perfektan. U sredini sigurni trojac Bekric, Zola i Blagoje. Stoperi Kosoric, i Hodzurda ili Bogicevic zavisi od forme ali blagu prednost Bogi iskljucivo radi iskustva igranje ove lige. Jos izdvojiti Dinu koji je i danas kao i uvijek bio borben, bez rizika, mada mu fali brzine s loptom i bez nje da bi ozbiljno konkurisao za prvu postavu. Halvadzic ala Roben, ljevak pegla loptu, dobar za unosenje svjezine sa klupe bar do kraja sezone.Mujagic bi mogao biti vrh igrac, malo je glupo poredjenje sada ali i Dzeko je isto ovako dobio rano priliku. Strljast,visok, smotan..rekao bi ne zna ovaj potrcati a gdje je danas Edin. Vidi se da i Mujaga ima instikt za gol i naravno uz mukotrpan rad mozemo na njemu mnogo hajrovati a on izgraditi odlicnu karijeru. Da ne bude sve bajno-krasno, ovo treba da se dosta dobro uigra prva postava uz dozu srece mozemo do Evrope ove godine, iako je ova liga nepredvidiva i nikada se ne zna. VTZ !

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 07 feb 2016, 17:41

Merhaba je napisao/la:Covjek zakljuci nakon 5 prijateljski da nikad bolje napadace nismo imali :bow:
Da, ali ti napadaci i na trening utakmicama prave probleme suparnickoj odbrani, dok su ti do jucerasnji "napadaci" pravili probleme al nasoj ekipi ;)
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 07 feb 2016, 17:44

Minjore je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:Covjek zakljuci nakon 5 prijateljski da nikad bolje napadace nismo imali :bow:
Da, ali ti napadaci i na trening utakmicama prave probleme suparnickoj odbrani, dok su ti do jucerasnji "napadaci" pravili probleme al nasoj ekipi ;)
Nemoj me pogresno shvatit ja bi volio da prekucaju , ali ne mozes odgovorno tvrdit tako nesto :D
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

BHDragons
Kontakt:

Post Postao/la BHDragons » 07 feb 2016, 17:53

Ne mogu da vjerujem kakvih sve debila ima na fb stranici našoj to je nevjerovatno. Kaže lik sve je suuper ali primiti gol od Žepča je smiješno
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 feb 2016, 17:55

Odakle ti to?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 07 feb 2016, 17:55

Stevanović metiljav pravo..Morat ce puno vise zapeti ako misli igrati..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 07 feb 2016, 17:57

@Ipee hoce li taj izvjestaj?

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 07 feb 2016, 17:58

Merhaba je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
Nemoj me pogresno shvatit ja bi volio da prekucaju , ali ne mozes odgovorno tvrdit tako nesto :D
Razumijemo se :D bice od njih nesto aBd :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 07 feb 2016, 17:59

Ajzea je napisao/la:Halvadzic desnom ni u tramvaj ne ulazi..
Pa i Tomicu desna u igri nista nije znacila pa je igrao kako je igrao
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 07 feb 2016, 18:01

Ima li gdje kakav video sa danasnje tekme

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 feb 2016, 18:01

lendrić je ovu ligu vodio u golovima sa nepunih 20 godina. bio je standardni u-21 reprezentativac hrvatske, zabijao i tamo golove. dobre reference, dobra škola, a dobro bogami i viđeno do sad. nije to garancija ni za šta, niti može biti, ali ako se po jutru dan poznaje, izdobriće. koji naš napadač iza rata se onako lijepo služio sa obje noge?

BHDragons
Kontakt:

Post Postao/la BHDragons » 07 feb 2016, 18:04

roleeee je napisao/la:Ima li gdje kakav video sa danasnje tekme
Bit će
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 feb 2016, 18:06

ChWilla je napisao/la:lendrić je ovu ligu vodio u golovima sa nepunih 20 godina. bio je standardni u-21 reprezentativac hrvatske, zabijao i tamo golove. dobre reference, dobra škola, a dobro bogami i viđeno do sad. nije to garancija ni za šta, niti može biti, ali ako se po jutru dan poznaje, izdobriće. koji naš napadač iza rata se onako lijepo služio sa obje noge?
Mi u periodu od Vazde do Adilovica i Are nismo imali napadaca.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Levin i 64 gosta.