FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
borcev navijac, sta se jos prica po upravi koga planirate dovesti??
-
- Kontakt:
hahahaha vi mene stvrno u upravu strpastesubzero81 je napisao/la:borcev navijac, sta se jos prica po upravi koga planirate dovesti??

a zamisli da jesam u upravi stvarno, da govorim o konspirativnosti, ocekujes da bi ti to sad rekao ?

Inace po meni , prije svega bitno je sacuvati kosur tim ono sto valja, a o pojacanjima svasta se pica vijecemo sta ce od tog biti.
TREĆI PUT ČASTIMO !
- Simpatizer
- Kontakt:

Samo vi u Upravi radite svoj posao i nece biti problema.

Ako nije problem, posalji mi na pm o kom golmanu je rijec...
- Simpatizer
- Kontakt:
Od ovih nabrojanih ja ne bih nikoga osim Brane Ilica. Medjutim, on je vezan ugovorom i od njega nema nista.subzero81 je napisao/la:e sad da su nasi pametni pa da probaju nesto i pametno odrade, ali nisu...Kako prenosi Sport, Brana Ilić, Vašington da Silva, Radenko Kamberović i Aleksandar Radosavljević ni u jednoj opciji neće nastaviti karijeru u Partizanu jer se na njih više ne računa. Takođe, treba da se kaže da je situacija sa Milošem Bogunovićem i Aleksandrom Mijićem još uvek nejasna
Mozda bih probao dovesti Da Silvu samo zbog visine. Kamberovic je igrao u Sevojnu a u Partizanu gotovo nista, Radosavljevic takodje igrao na kasicicu...
Bogunovica nema sanse da dovedemo jer jos racunaju na njega, mozda mozemo ovog Mijica.
dovescete elvisa karica
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- Simpatizer
- Kontakt:
Mozda.tax je napisao/la:dovescete elvisa karica

toliko o sposobnoj upraviNekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Vladan Grujić od naredne sezone nosit će dres kiparskog Paphosa.
Iako je banjalučki Borac pokazao interes za Grujića, on je odlučio karijeru nastaviti na Kipru. Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine i kiparski klub potpisali su jednogodišnji ugovor.
Podsjetimo, Grujić je posljednji pola godine nosio dres Laktaša, a u svojoj karijeri nastupao je i za Borac, Koln, Alaniju, Litex, Sarajevo i Moss.
e ljudovi stvarno se ni najmanje ne slazem sa vama oko tog grujica... lik je propao ko marka u slot..
jeste vi uopste pratili laktase i njegove igre u toj ekipi..lik je mozda dao jedan gol..a i taj cini mi se predposljednje kolo..neki zicer...veze...u tekmi borac-laktasi..nije se vidio...i nesto je kao igrao za reprezentaciju bih, mislim da je to vise bilo aj da se pozove neko is rs...nikad me nije odusevio nekim potezom,asistencijom...a igrao je par tekmi za reprezentaciju...tako da...
gruja izvini,al moje misljenje...
jeste vi uopste pratili laktase i njegove igre u toj ekipi..lik je mozda dao jedan gol..a i taj cini mi se predposljednje kolo..neki zicer...veze...u tekmi borac-laktasi..nije se vidio...i nesto je kao igrao za reprezentaciju bih, mislim da je to vise bilo aj da se pozove neko is rs...nikad me nije odusevio nekim potezom,asistencijom...a igrao je par tekmi za reprezentaciju...tako da...
gruja izvini,al moje misljenje...

nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Ma kakav crni grujic,hvala bogu da nije dosao u borac.Ima on svoje sarajevo,laktase,bih a i nema dodirnih s fudbalom.Nama trebaju likovi kao raspudic da vole borac a ne grujic,ljubojevic i ostali laktaski fanatikosi.
Sto se tice igrackih sposobnosti Grujic je bolji od naseg citavog veznog reda zajedno...Osim mozda Stanceskog.A to da li voli Borac ili Laktase ili nekog treceg,ne bi znao...
Treci put castimo
Ma on da je ista znao ne bi ga otjerali iz norveske 2 i ne bi dosao u laktase.On voli samo cash boli njega za ostalo ,Stanceski je stvarno solidan igrac.
-
- Kontakt:
A ti ne volis kes????pa covjek zivi od fudbala,naravno da nece doci u borac da igra,ako mu negdje drugdje plate vise i daju bolje uslove...moras imati neku svoju racunicu na krajuDZIMI je napisao/la:Ma on da je ista znao ne bi ga otjerali iz norveske 2 i ne bi dosao u laktase.On voli samo cash boli njega za ostalo ,Stanceski je stvarno solidan igrac.
Ej ljudi šta vam znači u potpisima "Treći put častimo"

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
- Kontakt:
zna seyo iz zelje rece ti on...Frutek je napisao/la:Ej ljudi šta vam znači u potpisima "Treći put častimo"![]()
![]()

DUPLA MAJSTORE
Ovo ko opština dođeš da izvadiš rodni list pošalju te na 20 mjesta po neka dokumenta koja ti ne trebajuopustenoBL je napisao/la:zna seyo iz zelje rece ti on...Frutek je napisao/la:Ej ljudi šta vam znači u potpisima "Treći put častimo"![]()
![]()

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
$ ' - $ сеје, $ се ? " оне његове "

Seyo_TM je napisao/la:DUPLA MAJSTORE!!!

Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 02 jun 2010, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""
-
- Kontakt:
ma seyo je kralj najveci,samo ne vidim ga vise na nasoj temi,nema ni dropa prejakog,pravo mi nedostaju" je napisao/la:$ ' ¥ $ сеје, $ се ? " оне његове "![]()
![]()
Seyo_TM je napisao/la:DUPLA MAJSTORE!!!![]()

DUPLA MAJSTORE
-
- Kontakt:
aj da se i ja ukljucim sa vama u temu...pa sta ima novo ima li kakvih pojacanja kod vas

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
", " остаје...rudarprijedor je napisao/la:aj da se i ja ukljucim sa vama u temu...pa sta ima novo ima li kakvih pojacanja kod vas![]()
![]()

"" ПУТ ""
Ako on ostane mogli bi ste stvarno častit´EastStand je napisao/la:", " остаје...rudarprijedor je napisao/la:aj da se i ja ukljucim sa vama u temu...pa sta ima novo ima li kakvih pojacanja kod vas![]()
![]()

Šalim se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.