Jest možda ako gledamo prošlu sezonu.
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Cuj Harden bolji od Kawhia 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma James najbolji igrac lige 10 godina za mene..
Pogrešno ti je mišljenje onda. Promijenilo se dosta toga ove sezone.Donnie Darko je napisao/la:Kawhi je napisao/la: Curry je najbolji strijelac u ligi. Ne vjerujem da Duranta iko može staviti u istu rečenicu s njim.
Divno je kad nakon jedne tekme promijenite mišljenje.![]()
![]()
Ovo mišljenje imam već dugi niz godina, i nikada se nije mijenjalo, a ne vjerujem i da će u skorijoj budućnosti.
Uostalom nisam ni gledao OKC i Warriorse sinoć.
De mi objasni kako imaju bolju sezonu? Mislim na te osim Currya koji je nivo za sebe. Kawhi je 3. najefikasniji igrač lige ofanzivno nakon Stepha i Kevina, a igra najbolju odbranu lige. KD i RW sigurno ne igraju tako dobre sezone jer da igraju ne bi ovoliko kasnili za Spursima i Warriorsima. LeBron je i najbliži Kawhiju od njih, ali svi znamo da se on zayebava u RS tako da je nebitan.Epidaurus je napisao/la:Evo Steph, KD, LBJ, RW su bolji od njega, to ne sporim. Ko je po tebi jos to bolji od njega ove sezone ? Licno ne volim igrace koji nisu kreatori i cija realizacija dosta zavisi od pozicije gdje prime loptu al Kawhi je ove sezone legitimni top 5.alemsa je napisao/la:Ma dje top 5 ?
@Kawhi
meni su nakon Curryja najbolji igraci ove sezone KD i RW. Cak i James ima bolju sezonu od Kawhija. On realno jeste najbolji igrac druge ekipe lige al to ne znaci da je i drugi najbolji igrac lige u datoj sezoni.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Steph, LBJ, Durant, West, Cousins top5
Sta to Harden igra losiju sezonu od prosle sezone jel?Belmin6 je napisao/la:Cuj Harden bolji od Kawhia
Jest možda ako gledamo prošlu sezonu.![]()
kad vec spominjete najbolju petoricu sta mislite koja je trenutno najbolja petorka?
Pa Kawhi sam sebi može top 10 odbranu napraviti i imati 20 7 usput uz nenormalne procente. Zato je bolji od Hardena.alemsa je napisao/la:Sta to Harden igra losiju sezonu od prosle sezone jel?Belmin6 je napisao/la:Cuj Harden bolji od Kawhia
Jest možda ako gledamo prošlu sezonu.![]()
Harden ima 28 ppg, 7 asistencija i 6 skokova prosjek. To sto tim ne igra odbranu je razlog poraza i ovakvog rekorda, ne Harden. Kad je imo top 10 odbranu s tim brojevima imo je drugi seed.
WBfilip13 je napisao/la:kad vec spominjete najbolju petoricu sta mislite koja je trenutno najbolja petorka?
Curry
Kawhi
LeBron
Rođo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa normalno da ima 28ppg kada svaki drugi napad ide na njega, a u odbrani je qrcina obicna, ne troši se, ne cuva najbolje igrace.
Kawhi bolji od Duranta. Oj ebem ti dan i forum
Kawhi je napisao/la: Pa Kawhi sam sebi može top 10 odbranu napraviti i imati 20 7 usput uz nenormalne procente. Zato je bolji od Hardena.
Kawhi sebi ne moze ni iskreirati sut kako treba on da postavlja 20 poena uz nenormalne procente sa loptom u rukama
Ta lista zrela za puske, Kawhi treci
sta s njim, meni licno jedan od drazih igraca ali nema on sta da trazi u top 5 raspravama, top 10 i nekakotuzlak1987 je napisao/la:
Pozz
on je superstar cija forma najvise oscilira
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Lijepi dragi kontekst. Ne sporim ja da je Kawhi najbolji defanzivac lige, to je cinjenica. Isto tako je cinjenica i da je jedan od najefikasnijih finisera lige ALI Kawhi nije zaokruzen igrac kao ovi. Ok, ni Durant nije all round monstrum kao LBJ ili Wess ali je ipak dosta dosta bolji kreator u odnosu na Kawhija. Mislim razumijem ja ako ti volis vise igrace koji su cista egzekucija bez previse nekih izmisljanja poena i slicnih stvari al meni Kawhi koji je realno los kreator i asistent nikako ne moze biti ispred ove trojice koji izmisljaju poene i vode ekipe u poprilicno nedefinisanom sistemu. KD i Russ imaju 28-8-5 odnosno 24-8-10 sezone, a LBJ 25-7-6 sezonu.Kawhi je napisao/la:
De mi objasni kako imaju bolju sezonu? Mislim na te osim Currya koji je nivo za sebe. Kawhi je 3. najefikasniji igrač lige ofanzivno nakon Stepha i Kevina, a igra najbolju odbranu lige. KD i RW sigurno ne igraju tako dobre sezone jer da igraju ne bi ovoliko kasnili za Spursima i Warriorsima. LeBron je i najbliži Kawhiju od njih, ali svi znamo da se on zayebava u RS tako da je nebitan.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kvalitetan link za Boston? Hvala.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Najjači post up igrač od vanjskih igrača lige ne može sebi iskreirati šut? Daj Aleme ko da ne pratiš košarku 30 godina.alemsa je napisao/la:Kawhi je napisao/la: Pa Kawhi sam sebi može top 10 odbranu napraviti i imati 20 7 usput uz nenormalne procente. Zato je bolji od Hardena.
![]()
Kawhi sebi ne moze ni iskreirati sut kako treba on da postavlja 20 poena uz nenormalne procente sa loptom u rukama
Ta lista zrela za puske, Kawhi treci
To mi je petorka, ne lista. Kawhi bi bio 5. na listi.
Ove sezone, Isuse Kriste. Napiši nešto konstruktivno, mojne psovat.Lakoste je napisao/la:Kawhi bolji od Duranta. Oj ebem ti dan i forum
Jače su im brojke. Kawhi igra milion puta jaču odbranu od njih, pa čak i od Brona.Epidaurus je napisao/la:Lijepi dragi kontekst. Ne sporim ja da je Kawhi najbolji defanzivac lige, to je cinjenica. Isto tako je cinjenica i da je jedan od najefikasnijih finisera lige ALI Kawhi nije zaokruzen igrac kao ovi. Ok, ni Durant nije all round monstrum kao LBJ ili Wess ali je ipak dosta dosta bolji kreator u odnosu na Kawhija. Mislim razumijem ja ako ti volis vise igrace koji su cista egzekucija bez previse nekih izmisljanja poena i slicnih stvari al meni Kawhi koji je realno los kreator i asistent nikako ne moze biti ispred ove trojice koji izmisljaju poene i vode ekipe u poprilicno nedefinisanom sistemu. KD i Russ imaju 28-8-5 odnosno 24-8-10 sezone, a LBJ 25-7-6 sezonu.Kawhi je napisao/la:
De mi objasni kako imaju bolju sezonu? Mislim na te osim Currya koji je nivo za sebe. Kawhi je 3. najefikasniji igrač lige ofanzivno nakon Stepha i Kevina, a igra najbolju odbranu lige. KD i RW sigurno ne igraju tako dobre sezone jer da igraju ne bi ovoliko kasnili za Spursima i Warriorsima. LeBron je i najbliži Kawhiju od njih, ali svi znamo da se on zayebava u RS tako da je nebitan.
Slažem se da nije zaokružen igrač kao oni i da su bolji od njega, ali on igra BOLJU SEZONU od njih. I Davis je bolji igrač od Greena, ali Green je za njega Barkley ove sezone. Kapiraš?
Btw Kawhi nije toliko loš u kreiranju kao što predstavljaš. Svaka lopta koju dobije na post upu završi korisno. Nema igrača koji ga tu može čuvati.
Cuj ne može sebi iskreirati šut, momak s posta hladno zabije 15tak.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zafrkala ga povreda malo ali vratio je se kako treba. 2013/14 prije povrede je sigurno bio top5 i jedan od dva najbolja defanzivca u ligimiki_92 je napisao/la:sta s njim, meni licno jedan od drazih igraca ali nema on sta da trazi u top 5 raspravama, top 10 i nekakotuzlak1987 je napisao/la:
Pozz
on je superstar cija forma najvise oscilira
A i fino je vodio Indianu kroz PO..
- Donnie Darko
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la: on je superstar cija forma najvise oscilira

I nije toliko teško prokužiti njegovu formu. Ovo su mu zadnje dvije zdrave sezone uključujući ovu.
Meni nije bolji ni od jednog od tih nabrojanih ove sezone. Dok ne postane pravi all rounder meni ne moze nikako biti bolji od njih svih. U pocetku sezone je bio bolji od njih, slazem se tu, ali vise nije i gledajuci citavu sezonu nije bolji. Bar meni, a vjerujem i da je kod vecine takav slucaj.
i dalje 60% asistirano, da ima jaku post igru, ali daj ga malo konstatno s loptom u rukama da mora napravit play i za sebe i za ekipu.Belmin6 je napisao/la:Cuj ne može sebi iskreirati šut, momak s posta hladno zabije 15tak.
20 poena ce skoro svaki star imat, osim ako nije bigman ili PG, isto k'o da zabija 30 pa je hu ha.
I ne pratim 30 ali skoro 20 @Kawhi
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.