rambo16 je napisao/la:Jel ono ovaj Gaya neki talenat?
Musonda ga je danas pošteno izvozao
Gary druže,nije ovo za tebe

maloprije urla na svoje šišmiše na engleskom
evo poništiše im i gol
kakvi idioti sude u Primeri, to je umjetnost
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
rambo16 je napisao/la:Jel ono ovaj Gaya neki talenat?
Musonda ga je danas pošteno izvozao
Gary druže,nije ovo za tebe

KevinDurant35 je napisao/la:Slucaj sa Nevilleom je dokaz postojanja dobre stare "Karma is bitch" stvari.
Koliko je znao sr.ati i kritikovati u onom studiju koristeci znanje koje je pokupio igrajuci football managera. Gledaj ga sad,sa jednom Valenciom koja je u top 5-6 po kvaliteti ce se boriti za opstanak.

Taman nek se vrati za 15-ak dana. Ne treba rizikovati.BlueBosnian je napisao/la:Opet bez Nolita pfff
Mja, taman da pomogne timu da izbore opstanak.messilla je napisao/la:Taman nek se vrati za 15-ak dana. Ne treba rizikovati.BlueBosnian je napisao/la:Opet bez Nolita pfff
http://sportsport.ba/ino_fudbal/i-to-je ... iti/183804"Barcelona je jedan od najboljih timova svijeta, ali ja bi ih odbio. Oni me još uvijek nisu kontaktirali, ali nema ni potrebe za tim. Nisam zainteresovan za prelazak tamo i želim ostati u Atletic Bilbau", rekao je Laporte.
Pa čuva ih za kup jbo ga ti. Rekao bih da smo to već nekad ranije apsolvirali.BlueBosnian je napisao/la:Mja, taman da pomogne timu da izbore opstanak.
Kako je krenulo, ne bi me čudilo da se raspadnu totalno.![]()
Nema ni odličnog Orelane. Dakle novi poraz, ili X u najboljem slučaju..
Ajde, i Sevilla mi je drag tim
Ko ga yebe onda, neka stagnira u prosječnosti.let3 je napisao/la:@messilla brate,vidiš ovog fanatika
kao što smo pisali skorobaskijski fanatici ne žele napuštati Bilbao, džaba i klauzule, džaba sve- kad on nece
šta da se radi
![]()
Istina, imali su par "izroda" koji su ih napuštali putem otkupnih klauzula - Javi Martinez, Herrera, Llorente (doduše ovog zadnjeg su držali namjerno na klupi pola godine dok mu ne istekne ugovor, pa otišao besplatno u Juve) jer nije želio da produži sa njima
zayeban je Bilbao i ta njihova ludacka ideologija, fanaticno su vezani za Athletic, onaj Muniain godinama odbija ponude, ne želi ici nigdje.
Sad sam provjerio, Orellana je dobio crveni protiv Las Palmasa, a Mallo odmara malomessilla je napisao/la:Pa čuva ih za kup jbo ga ti. Rekao bih da smo to već nekad ranije apsolvirali.![]()
![]()
Laporte stize na ljeto, to je suplja za novinarelet3 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/i-to-je ... iti/183804"Barcelona je jedan od najboljih timova svijeta, ali ja bi ih odbio. Oni me još uvijek nisu kontaktirali, ali nema ni potrebe za tim. Nisam zainteresovan za prelazak tamo i želim ostati u Atletic Bilbau", rekao je Laporte.
@messilla brate,vidiš ovog fanatika
kao što smo pisali skorobaskijski fanatici ne žele napuštati Bilbao, džaba i klauzule, džaba sve- kad on nece
šta da se radi
![]()
Istina, imali su par "izroda" koji su ih napuštali putem otkupnih klauzula - Javi Martinez, Herrera, Llorente (doduše ovog zadnjeg su držali namjerno na klupi pola godine dok mu ne istekne ugovor, pa otišao besplatno u Juve) jer nije želio da produži sa njima
zayeban je Bilbao i ta njihova ludacka ideologija, fanaticno su vezani za Athletic, onaj Muniain godinama odbija ponude, ne želi ici nigdje.
miki_92 je napisao/la:Laporte stize na ljeto, to je suplja za novinarelet3 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/i-to-je ... iti/183804"Barcelona je jedan od najboljih timova svijeta, ali ja bi ih odbio. Oni me još uvijek nisu kontaktirali, ali nema ni potrebe za tim. Nisam zainteresovan za prelazak tamo i želim ostati u Atletic Bilbau", rekao je Laporte.
@messilla brate,vidiš ovog fanatika
šta da se radi
![]()
Barem znamo da nece u Unitedrio_Ferdy88 je napisao/la:Laportea će Pep ganjati na ljeto, za City. A vjerujem da će Bilbao prije prodati njima igrača negoli nekom u Španiji
Jake vam koristi što to znatemiki_92 je napisao/la: Barem znamo da nece u United
I City je katalonski klub od julamiki_92 je napisao/la:Laporte je katalonac od jula
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 3 gosta.