haj sto nas ,ali @Ajzeu pa gdje ce ti dusaAsharaK je napisao/la:Ma reko da treniramo malo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
haj sto nas ,ali @Ajzeu pa gdje ce ti dusaAsharaK je napisao/la:Ma reko da treniramo malo
Ma vala ovo sto je igrao dosad nista nije pokazao,bezvoljno,stidljivo..Mora on puno zapeti da bi igrao od pocetka..Elegant je napisao/la:Stevanovic bi mogao da se preporodi na ljeto a onda ga negdje dobro prodati.
u utorakclub21 je napisao/la:Kad se ide u Antaliju ?
Očito ga je to i sputalo da napravi nešto više u karijeri.Okolele je napisao/la:Ma vala ovo sto je igrao dosad nista nije pokazao,bezvoljno,stidljivo..Mora on puno zapeti da bi igrao od pocetka..Elegant je napisao/la:Stevanovic bi mogao da se preporodi na ljeto a onda ga negdje dobro prodati.
Kada je ušao igrao desnog beka a posle povrede Osmankovica prešao na stopera. Teško ga je ocjeniti. Nije kiksao a nije nešto specijalno ni mogao pokazati s obzirom da Žepče nije imalo ambicija u napadu..FaraonTM je napisao/la:Po zvaničnoj desnog beka.DooVe je napisao/la:Šta je igrao i kako je odigrao Palić? Izašao sam ranije..
Nisam ga zaboravio. Bio je tu i sad je tu.Komparirao sam dosadasnju veznu liniju sa Amirom i Dadom i sadasnju sa Zolom i Bekricem. I ne vidim da smo se pojacali u ovom segmentu tima. Naprotiv,po meni smo slabiji. Ito slabiji bas u segmentu koji smo trebali popraviti a to je kolicina trke,brzina trcanja,odgovorniji odnos prema lopti...Hadzijalagic je napisao/la:Kada je ušao igrao desnog beka a posle povrede Osmankovica prešao na stopera. Teško ga je ocjeniti. Nije kiksao a nije nešto specijalno ni mogao pokazati s obzirom da Žepče nije imalo ambicija u napadu..FaraonTM je napisao/la:Po zvaničnoj desnog beka.DooVe je napisao/la:Šta je igrao i kako je odigrao Palić? Izašao sam ranije..
@FKZ1921 I ti zaboravljas Blagojevica.. Zola bi trebao biti pojačanje jer nam je takav igrač falio, za Blagojevica znamo na čemu smo jer je bio standardan a Bekric mora još podosta poraditi na sebi da bi ga mogli nazvati pojačanjem.. Valjda ce i Dado biti spreman za nekih mjesec dana bar za klupe i neke rotacije..
I golman i dvica..nofle je napisao/la:Fino je ovo danas izgledalo. Lendric i ovaj mali Halvadzic fantasticni. Thiago - masina! Zepce dali jedan gol i neka su. Onaj njihov golman ce sanjati nekog lika iza gola sto je stajao...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 44 gosta.