Nevjerovatno, ja bas maloprije govorim sebi zabiće Edin hat-trick u prvom poluvremenu.ZgemboAdislic je napisao/la:Ovo nek svako procita:
Veceras Edin zabija 4 gola 100%, pa vi mene citirajte poslje utakmice kolko god hocete.
Idemo
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Nevjerovatno, ja bas maloprije govorim sebi zabiće Edin hat-trick u prvom poluvremenu.ZgemboAdislic je napisao/la:Ovo nek svako procita:
Veceras Edin zabija 4 gola 100%, pa vi mene citirajte poslje utakmice kolko god hocete.
Živi bili, ne pišite više ovo, uvijek ga prokletu ovom rečenicom.X31987 je napisao/la:Večeras gol, citirajte poslije tekme.![]()
Selam
Šofer, otvori zadnja ima izaćSheyi je napisao/la:Nevjerovatno, ja bas maloprije govorim sebi zabiće Edin hat-trick u prvom poluvremenu.ZgemboAdislic je napisao/la:Ovo nek svako procita:
Idemo
coelho41 je napisao/la:(3-4-2-1): Szczesny; Rudiger Manolas Zukanovic; Maicon Pjanic Keita El Shaarawy; Perotti Florenzi (C); Salah
idemo Džeko hat-trick.........
Tryg je napisao/la:coelho41 je napisao/la:(3-4-2-1): Szczesny; Rudiger Manolas Zukanovic; Maicon Pjanic Keita El Shaarawy; Perotti Florenzi (C); Salah
idemo Džeko hat-trick.........
Po livescoru, nije ti ovo tacno. Dzeko je u prvoj.
Ili da razmisli o Kini.lolcina je napisao/la:Ovo moze biti samo u njegovu korist. Sigurno ce mu biti motiv vise da se vrati na stari kolosijek.
Sjedenja na klupi i dobijanja minutaže na kapaljku?lolcina je napisao/la:Ovo moze biti samo u njegovu korist. Sigurno ce mu biti motiv vise da se vrati na stari kolosijek.
Ramiz88 je napisao/la:Ili da razmisli o Kini.lolcina je napisao/la:Ovo moze biti samo u njegovu korist. Sigurno ce mu biti motiv vise da se vrati na stari kolosijek.

samo da te obavijestim da je najbolji strijelac Rome Pjanić sa 8 golova, za kojeg se tvrdi da je Bosanac iako to ne dokazuje dok igra u repci, tako da ja navijam i da ga Pjanke metne, ionako nema drugi ko osim možda El Shaarawya, pa navijam i za Zuku da ga ne prime u odbrani, a tek onda na kraju i za Džeku kad uđe, ako uđe naravno.MuhamedTM je napisao/la:Jbga tako ti je grah pao Džeko. Navijam za Samp dok ne uletis u 6-t0j onda cu navijati da ti das gol ne za romu
Hvala nisam znao to, evo sad kad znam radujem se zato sto ce Pjanic I Zuka igrati. Ono plaho mi godra.coelho41 je napisao/la:samo da te obavijestim da je najbolji strijelac Rome Pjanić sa 8 golova, za kojeg se tvrdi da je Bosanac iako to ne dokazuje dok igra u repci, tako da ja navijam i da ga Pjanke metne, ionako nema drugi ko osim možda El Shaarawya, pa navijam i za Zuku da ga ne prime u odbrani, a tek onda na kraju i za Džeku kad uđe, ako uđe naravno.MuhamedTM je napisao/la:Jbga tako ti je grah pao Džeko. Navijam za Samp dok ne uletis u 6-t0j onda cu navijati da ti das gol ne za romu
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, BiH26, dedo26, Helemnejse i 42 gosta.