FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jeste off topic ovo oko politike, ali da kažem, bilo koji kandidat da bude,svjestan je da će odnos prema Slobodi imati dosta uticaja na glasače. Ionako će malo ljudi uopšte izać' na izbore , i biće svi u pet deka. Tri hiljade glasova, zna se čijih ,mogu odlučit pobjednika. 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ko su kandidati?tuzlak1987 je napisao/la:Ma kako god ja sam razocaran ovakvim kandidatima za gradonacelnika. Ovaj grad ima dobar potencijal i uvijek je imao ali nije u cilju da se taj potencijal iskoristi..
Sreća pa su izbori na jesen 
Ma ide Jasko kao nezavisni kandidat ili ce se utrpat kod Komsica... nego dajte ba.sta je sa reprogramom..sve se ovo oteglo..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Suljo20002
- Kontakt:
Neki dan pricam sa Kuduzom i kaze da smo mi imali ovakve uslove Evropu bi svake godine igrali ...
sa kojim KuduzomSuljo20002 je napisao/la:Neki dan pricam sa Kuduzom i kaze da smo mi imali ovakve uslove Evropu bi svake godine igrali ...
pretpostavljam da misliš na Samira
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
neće da otvori ostale slike
https://www.instagram.com/p/BBfUkFKNmjo/
Sretan rođendan
evo i večernji trening
https://www.facebook.com/media/set/?set ... d5a5724eed
Sretan rođendan
evo i večernji trening
https://www.facebook.com/media/set/?set ... d5a5724eed
Bome sam bio malo skeptican zadnjih dana kako ode Kiso i ostadose te rupe na 2 pozicije, al' kad vidim ove slike sa priprema i kako se ozbiljno radi mnogo sam optimistican. Igraci ce da pucaju od snage kad krene prvenstvo, jer mislim da klub ovakve pripreme nije imao u svojoj historiji.
Jedan grad, jedna ljubav!
citam negdje na fejsu da se spremaju organizacije za gostovanje u banja luku, sta vi mislite? kako bi ocijenili tu utakmicu sto se tice faktora rizika (milan stankovic) ovo ono, itd. ne ozb, kako bi po vama trebalo da protekne? 
Ma normala kao i svaki put do sad bez problema. Prevoz ne bi trebao biti puno para, a kad bi se moglo besplatno iskombinovat bilo bi ekstratzmalisa je napisao/la:citam negdje na fejsu da se spremaju organizacije za gostovanje u banja luku, sta vi mislite? kako bi ocijenili tu utakmicu sto se tice faktora rizika (milan stankovic) ovo ono, itd. ne ozb, kako bi po vama trebalo da protekne?
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
sloboda72, jesmo l' igrali prijateljsku sa Corinthiansom, ako jesmo, ima li kakav članak o tome, ili slika
Protiv Borca će baš biti gutavo. Ljudi su se pojačali i izgleda da im je svanulo nakon dolaska nove uprave.
Borac i Vitez su nam ponajteža gostovanja, tu bih dodao i Travnik, dok u Mostaru protiv Vrapčića vidim samo rutinu
ali da se igra bez opuštanja, dok protiv Zrinje će sve biti moguće ali samo uz fer i korektno suđenje, jer to je ekipa koja voli da igra
nogomet, pa se možemo nadigravati ukoliko odemo sa bunkerom
Borac i Vitez su nam ponajteža gostovanja, tu bih dodao i Travnik, dok u Mostaru protiv Vrapčića vidim samo rutinu
ali da se igra bez opuštanja, dok protiv Zrinje će sve biti moguće ali samo uz fer i korektno suđenje, jer to je ekipa koja voli da igra
nogomet, pa se možemo nadigravati ukoliko odemo sa bunkerom
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Borac je strasno bitna utakmica, tu s 3 boda raste prednost nad konkurentima za titulu i Europu zbog rasporeda ostalih ekipa to kolo, s 3 boda ce biti dobro popunjen Tusanj protiv Radnika, ekipa ponovo hvata zalet i dobija samopouzdanje...
Nije ni bod katastrofa ali s pobjedom mislim da dobijamo puno vise od obicna 3 boda.
Nije ni bod katastrofa ali s pobjedom mislim da dobijamo puno vise od obicna 3 boda.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Probisvjet
- Kontakt:
Glasanje za Envera Bijedica je glas za gasenje FK Sloboda. Zapamtite!Gifron je napisao/la:Ako kandidat ispred SDP-a bude nas vrli bivsi predsjednik Enver Bijedic, bas cemo fin izbor za glasanje imati s njim, Berbom kameleonom, Mirnesom Ajanovice i Semirom Fejzicem. Fejzic je kao covjek najkorektniji, samo ne valja sto mu u stranci ne smijes imati svoje misljenje.ziviniceMetropola je napisao/la:Imamović neće biti kandidat SDP-a za gradonačelnika, smrdi mi sve ovo sad i za tribinu i reprogram .. I to ne malo ..
On se pita dosta stvari, i dosta stvari je s njim dogovoreno USMENO, na papiru nema nista skoro ..
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
slazem se s tobom, lijepo receno da kazem...pinoglavi je napisao/la:Borac je strasno bitna utakmica, tu s 3 boda raste prednost nad konkurentima za titulu i Europu zbog rasporeda ostalih ekipa to kolo, s 3 boda ce biti dobro popunjen Tusanj protiv Radnika, ekipa ponovo hvata zalet i dobija samopouzdanje...
**** to kada politika odlucuje o svemu.
Neka **** od Slobode sve im J***.
Neka **** od Slobode sve im J***.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Kako god u BL prošlo stadion bi se trebao, odnosno morao napunit' .I protiv Radnika i svaku domaću utakmicu. A Bijedić, ma šta sad pričao, jeste mrzitelj kluba, sto posto.
Svi mi to imamo u podsvijesti i razmisljamo o tome ali bilo bi lijepo ne pisati o tim stvarima na temi iz puno razloga.
Sta god da bilo mi na forumu 95 posto ne mozemo puno promjeniti,
Klub nam je prvi favorit za titulu igraci na mozda najskupljim pripremama ikada.
O Bijedicu kada za to dodje vrijeme.
Da se hoce iz kluba oglasiti vise oko reprograma ili stadiona da se vise pokrene to.
Sta god da bilo mi na forumu 95 posto ne mozemo puno promjeniti,
Klub nam je prvi favorit za titulu igraci na mozda najskupljim pripremama ikada.
O Bijedicu kada za to dodje vrijeme.
Da se hoce iz kluba oglasiti vise oko reprograma ili stadiona da se vise pokrene to.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.