Jbg samo kratko traja
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nemoj zezat bosanski hazard dao dva gola vise od Joce StokicaAjzea je napisao/la:Zato treba dati neki sitnis za Radinovica, a ne slati besmislenu ponudu za bosanskog Hazarda cija je rubrika za statistiku jos besmislenija.
Pa da je Kokot svaki treci zicer dao, imao bi sest puta bolju statistiku od Hazarda.. Obojica su igrali na poziciji krila inace, te uprkos svemu, pozicija krila nije prirodna osobi koja simulira trcanje, a mislim da i tako ima bar jednaku statistiku sa onim.. Mi za takvog jednog saljemo 800.000KM a izbjegavamo platiti sitnis za dvojicu igraca koji su nam potrebni, za jednog se moze reci da je i neophodan odlaskom Amira.pile87 je napisao/la:Nemoj zezat bosanski hazard dao dva gola vise od Joce StokicaAjzea je napisao/la:Zato treba dati neki sitnis za Radinovica, a ne slati besmislenu ponudu za bosanskog Hazarda cija je rubrika za statistiku jos besmislenija.
Slazem se, greska je Mulalica sto ga nije otpustio ali ocigledno cijeni njegovu borbenost, koja kod mene ne prolazi ako igrac nema kvaliteta.. Zelim od Zeljinih igraca i jedno i drugo, iz jednostavnog razloga sto svom klubu zelim sve najbolje..exbabilon je napisao/la:Zbog toga sto su nam okosnicu tima cinili igraci igraju "korektno" mi smo sesti bez sansi za titulu i s borbom za Evropu do zadnjeg kola vjerovatno. Cisto prosjecan igrac ove lige na svojoj poziciji, van nje daleko ispod prosjeka. Mislim na Enisa.
veze ti nemašublehas je napisao/la:E Sadiković je sasvim korektan igrač. To što se neko nafura da on ne valja, je njegov problem.
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 24 gosta.