FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pobjeće nam Turkish Airlines kad vide kako ih sramotimo s ovim dresovima.
Samo naprijed Saraj'vo!
Samo pljujete ccccc 
Treba nama vratiti Baljka & co

Treba nama vratiti Baljka & co
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Čim ugovor istekne a morate shvatiti da su iz kluba MORALI u to vrijeme naći vanjskog saradnika da to preuzme (Garmond u ovome slučaju) jer bukvalno nismo imali za kifle, kamo li za fan shop i sl. a pritisak opet bio ogroman od strane navijača jbg!bordobijeli je napisao/la:meni je jako jako cudno ,da neko na osnovu kluba uzima lovupa kad misle vratiti da klub bude vlasnik svog brenda .misljenja sam da nije to tolika lova da se pokrene fan shop al et .moram reci da sam razocaran ovom info
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Kolko ja vidim na mojoj maici piše Made in Bangladesh. 
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Grafički Studio Garmond je već duži niz godina uz FK Sarajevo i ponosni smo na činjenicu da produžujemo i povećavamo datu saradnju na obostranu korist i interes. To je ujedno i dokaz da zajedno i rastemo što nam želim i u nadolezećim godinama.", izjavio je Mirsad Bilalić, direktor i vlasnik grafičkog studia Garmond. Grafički studio Garmond je moderan i savremeno opremljen, a njihovo stručno i ljubazno osoblje sigurno će vam ponuditi kvalitetno rješenje. Karakteristika Garmonda jeste i da koristi najbolje materijale, papire i boje na tržištu, kako bi kvalitet izvršenih radova bio na zavidnom nivou.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ThrillerHz
- Kontakt:
E ovo ja zovem kritika, bravo @Lakoste za poređenje.
Istog sam mišljenja kao i @ljiljan, sve ovo treba da radi naša firmaa, naš domaći brend koji zapošljava domaću radnu snagu, ali ne pod svaku cijenu. Brate mili uskladi dizajn i kvalitet sa cijenom.
Nedavno sam jaranici za rođendan kupio onu sivu duksericu u fan shopu, 72 KM s tim da sam član dobio sam je po cijeni od 60 KM. Realno govoreći fin je dizajn, nije ni kvalitet loš, ali je loše to što za jeftinije pare (do 40 KM) se može kupiti mnogo bolja dukserica.

Ova dukserica vrijedi jedno 40 KM
Istog sam mišljenja kao i @ljiljan, sve ovo treba da radi naša firmaa, naš domaći brend koji zapošljava domaću radnu snagu, ali ne pod svaku cijenu. Brate mili uskladi dizajn i kvalitet sa cijenom.
Nedavno sam jaranici za rođendan kupio onu sivu duksericu u fan shopu, 72 KM s tim da sam član dobio sam je po cijeni od 60 KM. Realno govoreći fin je dizajn, nije ni kvalitet loš, ali je loše to što za jeftinije pare (do 40 KM) se može kupiti mnogo bolja dukserica.

U životu goru kapu nisam vidio. Bolje šal navuć na glavu. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- ThrillerHz
- Kontakt:
Da sve cijene u fan shopu podijelis sa 2, tj upola da budu , opet su preskupi kad se sve uzme u obzir...hilmo je napisao/la:E ovo ja zovem kritika, bravo @Lakoste za poređenje.
1946~
Ove kape su u prodaji bile prije nekoliko godinauNbx je napisao/la:U životu goru kapu nisam vidio. Bolje šal navuć na glavu.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ma svejedno, sramota je sve i da su se pravile '82.Ado76 je napisao/la:Ove kape su u prodaji bile prije nekoliko godinauNbx je napisao/la:U životu goru kapu nisam vidio. Bolje šal navuć na glavu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Dvadesetak godina kasnijeuNbx je napisao/la:Ma svejedno, sramota je sve i da su se pravile '82.Ado76 je napisao/la:Ove kape su u prodaji bile prije nekoliko godinauNbx je napisao/la:U životu goru kapu nisam vidio. Bolje šal navuć na glavu.
Svi u napad jedan je Hase!!
Pozdrav Ekipica
Vidim niko ništa ne pise za Kouadia i da li je prošao na probi.... imali ko kakve novosti ?
- ThrillerHz
- Kontakt:
Trazi azil u Svec'kojjunioR je napisao/la:Pozdrav EkipicaVidim niko ništa ne pise za Kouadia i da li je prošao na probi.... imali ko kakve novosti ?
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako je tiho sve, tuga sta nam ova pauza radi..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordobijeli
- Kontakt:
neka, ja mislim da ce ova mirnoca da eksplodira kad bude trebalo , dvije pobjede i eto euforijeMortemHz je napisao/la:Kako je tiho sve, tuga sta nam ova pauza radi..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo da se hoce sto bolje spremiti, gospodin Jesic ih ubija treninzima svaki dan i sigurno je da su sa tog aspekta dobri ali ovoj ekipi evidentno fali kvaliteta kojeg pokusavamo nadomjestiti nekim forsiranjem na treninzima sto i nije losa stvar ali neki igraci su jednostavno dosegli svoj limit i to je to, nema tu puno pametovanja. Samo da je jos jedan dobar kvalitetan vezni igrac da uveze ovo sve i mogli bi krenuti sa kaznenom ekspedicijom ali tanak je kvalitet pojedinih igraca koji ce se vrtiti u prvih 18 na nasu zalost..bordobijeli je napisao/la:neka, ja mislim da ce ova mirnoca da eksplodira kad bude trebalo , dvije pobjede i eto euforijeMortemHz je napisao/la:Kako je tiho sve, tuga sta nam ova pauza radi..![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Monotono je na temi. Poželjno bi bilo da se javi neki novi forumaš, da nas sve poselami i kaže kako odavno čita forum te da usput napiše da nam dolazi neko pojačanje. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Amidža zatražio promjenu boje dresova, pa je zbog tog ova roza boja, nemojte ekonoma dirati, zna on svoj poso 
Sutra konačno ne dolazi pojačanje
Sutra konačno ne dolazi pojačanje
Nismo izgubili utakmice u 2016toj fakt
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, DoktorXabaras, hase73, iliyaa8 i 30 gostiju.