"Sportski direktor Garcia Pitarch je već kontaktirao dva španjolska trenera, a to su Juande Ramos i Joaquin Caporos. Obojica su već duži vremenski period bez posla i vjerovatno bi prihvatili ponudu da do kraja sezone vode Valenciu. Posljednju riječ o tome će imati vlasnik Peter Lim."
"Mislim da je ovo bila izjednačena utakmica. Naš odgovor poslije Barcelone je bio dobar. Bili smo bolji i mislim da Mustafi kod poništenog gola nije bio u zaleđu. Teško je pomisliti da igrajući ovako nećemo pobjeđivati utakmice. Potpuno je neprihvatljivo da u 7 tjedana nismo ostvarili pobjedu ali kad sam došao ovdje rekao sam da će moj rad biti ocijenjen kao uspjeh ili katastrofa u narednih 6 mjeseci a ja sam osuđen već nakon 6 tjedana. Mislim da je momčad tjelesno bolja, klub bolje strukturiran ali nisu došli rezultati. Pratio sam mnogo nogometa u posljednjih 5, 6 godina i ovo se može dogoditi svakome a nije pravedno. Vjerujem u svoj rad i vjerujem da će rezultati doći. Nedostajalo nam je sreće, mislim da smo u posljednjih 5 ili 6 kola zaslužili barem 3 pobjede. Nismo ih ostvarili i tu je problem. Igrači su ostali nenagrađeni za svoje poboljšanje a da to poboljšanje nisam vidio ne bih ih ni branio. Ali vidim poboljšanje iz kola u kolo. Vidim razliku ali se ona ne manifestira u rezultatima i to je ono što ljuti."
Čak mi ga je i žao.