Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

soccerfan
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la soccerfan » 07 feb 2016, 22:16

Ajde tatko babuka kako god hoces :clap: :clap: :clap:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 07 feb 2016, 22:19

Treba promjenit ime viskija Johnny Walker u Dzeko Walker! :mrgreen:

Sto rekla ona nasa sevdalinka: "Haj prosetala Suljagina Fata!" :D
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 07 feb 2016, 22:31

Sta bi od Dzeksona.. iskreno, zasluzijo je da bude rezerva cak ni ovih 20 min nezasluzuje..kako je samo los, zalosno
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 feb 2016, 22:36

Covjek je u losoj formi. Desava se svima. Drago mi je da su Romini navijaci uz njega. :kafa:
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 07 feb 2016, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 feb 2016, 22:36

Stvarno je los Dzeko danas. Mislim trkacki bi trebao vise da pokaze za ovih 25 minuta koliko god Roma bila losa i neki saigraci.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 07 feb 2016, 22:41

Uspjesna i vrlo produktivna vecernja setnjica Edina. Tako se to radi sine Edine, proseta se malo poslije vecere na frisku havu, da se lakse i ljepse zaspi.

argentarium80
Kontakt:

Post Postao/la argentarium80 » 07 feb 2016, 22:45

Fudo je napisao/la:Sta bi od Dzeksona.. iskreno, zasluzijo je da bude rezerva cak ni ovih 20 min nezasluzuje..kako je samo los, zalosno
Kaze se zasluzio a ne zasluzijo, a usput ,ne zasluzuje se pise odvojeno.Kad naucis da pises, onda komentarisi Edina....

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 07 feb 2016, 22:52

argentarium80 je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Sta bi od Dzeksona.. iskreno, zasluzijo je da bude rezerva cak ni ovih 20 min nezasluzuje..kako je samo los, zalosno
Kaze se zasluzio a ne zasluzijo, a usput ,ne zasluzuje se pise odvojeno.Kad naucis da pises, onda komentarisi Edina....
Skonto si sta sam htjeo reci, to je vazno..A nisi imao nista konstruktivno reci pa udaris po pravopisu..a istina te boli izgleda...jer je trenutno, hmm ustvari zadnjih par mjeseci je uzasno los, sreca po njeg pa su ga puno platili jer bi inace klupica bila majka
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Rios

Post Postao/la Rios » 07 feb 2016, 22:53

Ohrabrujuce je bilo cuti ono skandiranje kad je ulazio,znaju i najvijaci da je Edin klasa i da mu treba podrska u pronalasku prave forme..Veceras se u par navrata vidjelo da se bori sa formom stvarno,par puta je olahko gubio duele i lopte,za neke vece analize nema potrebe jer je dobio malo vremena i to kad je Roma prakticno prestala da igra prema naprijed.
Glavu gore Edine :bih:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Ramiz88
Kontakt:

Post Postao/la Ramiz88 » 07 feb 2016, 22:58

Edin je zreo za Kine, i on i onaj De Rossi

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 feb 2016, 23:03

ne bi ni u Kini bio najbolji, mašina Burak Yilmaz otišao u Kinu, a i onaj Alex Texeira :salut:

možda u Dinamo Zagreb, u HNL-u bi najbolji bio

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 07 feb 2016, 23:19

Ma preselite ga u 2. kantonalnu, tamo bi garant bio najbolji :D

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 07 feb 2016, 23:25

Najbolje bi bilo da on bude prvi nas igrac sto bi napravio presedan i preselio u nasu ligu.
Pa da ubuduce svi prate njegov primjer. Da se kao veterani vracaju i pomazu Zelju, FKS, Slobodu, Velez itd. itd.
To bi bas bilo onako simpa. :D

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 07 feb 2016, 23:36

Ja sam misljenja da on vise nikada nece biti onaj stari,jer on nije u krizi zadnjih 10-tak utakmica,vec zadnjih par godina.Sve su to bili neki trenuci u kojima bi zablistao a nas narod ga odmah digne u nebesa.
On jest nas najbolji igrac,ali da je neka igracina i nije a to pokazuje i njegova statistika i trenutna cijena koja ce jos vise spasti u buducnosti.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 07 feb 2016, 23:52

Ma ljudi moji, meni onako neki kiseo osjecaj u stomaku, koji me rijetko vara. Ali govori mi da je ovom Dzeki stvarno mrsko igrati.
Bas ono nekako ne da mu se. Veli eto ako bas mora izacu na teren i malo se prosetat. Njemu se nista ne da, ni presinga praviti ni potruditi da potrci za izgubljenom loptom ama nista, nula, niente.

On ce ovdje odraditi ugovor i onda sta bog da, boli ga tuki ima para ko Saban Saulic, ne zna kud ce, ali steta talenta, mogo je i vise vala.
Treba covjeka razumit, tezak je to poso, valja ustat, trenirat, trcat, sutat, slusat tamo sta ti neki trener govori, bolje vala izvrnut se kuci i leci. :D

Jbg Dzeksone, razocaravas, ali helem nejse, volimo te i pored toga. Nas si!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 feb 2016, 23:56

Ne svidja se ni meni ovo. Bilo bi razumljivo reci da ga je dijete malo omelo u formi, al' ovo nije nesto sto se tek sad desilo nego se desava citavu sezonu, pa i dvije ako racunamo onu zadnju godinu u Sitiju.

Ostaje vidjeti kako ce odigrati proljetni sezone, to je njegovo vrijeme kad redovno procepi. Ako i to izostane, to je onda veliki alarm i razlog za zabrinutost. :|
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 07 feb 2016, 23:58

@rope, brate, kod njeg je alarm davno ispisto, Toliko pisti godinama, samo sto mi to ignorisemo, a vatra je vec sagorila sve.
Alarm je rikno koliko je pisto, nema vise alarma, ovo je sad ostala havarija, daj nek zabije nek dodje na tih 10ak nekih golova da ne bude totalna bruka, i valjda dogodine bude bolje. Ovo trebaju nekako to 4. mjesto uzet i zaboravit sta se desilo. Svi kolektivno, na celu sa Dzekom.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 08 feb 2016, 00:13

Dzeko je nasa legenda ali covjek ce na ljeto zagaziti u 31....
Njegova karijera ide dole.Imati ce on jos bljeskova ali moramo smanjiti ocekivanja to je to ljudi.
Moramo polako poceti gurati u vatru Hodzica i Bajica...
Dzeko ce jos tu i tamo zabiti koji gol ali njegovi najbolji dani su proslost.
Ne pljujem ga Ali treba biti realan.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 08 feb 2016, 00:17

čovjeka je razmazila engleska liga gdje je igrao u sasvim solidnoj ekipi gdje je morao biti finišer samo.
znači Toure povede, silva razradi izbaci Kolarova, Dzekson nek samo prati i uvalja gol.
Dok je sad prešao u dno dna ligu, gdje odbrana ne izlazi, gdje se ne grade kreativne akcije, gdje sidraš ko on ne uspjeva doći do izrazaja.
moraju shvatiti da on nije tip igrača Aguero ili Griezmann da pretrči i sve sam uradi, ali je itekako tip koji će odraditi svoj dio posla i upratiti akciju.

Bolje je sad igrati u West Hamu gdje je kvalitetniji fudbal nego Romi gdje je vrhunac pokušaja akcije dupli pas.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 08 feb 2016, 00:18

Effenberg je napisao/la:Najbolje bi bilo da on bude prvi nas igrac sto bi napravio presedan i preselio u nasu ligu.
Pa da ubuduce svi prate njegov primjer. Da se kao veterani vracaju i pomazu Zelju, FKS, Slobodu, Velez itd. itd.
To bi bas bilo onako simpa. :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I ovo je dobro. Pa on ti je 4 godine presjedio na klupi Citiya radi love a da ode u Premijer ligu, hahahaha

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.