Mala mi kaze da je ovo prejak sport pa reko haj' da i to vidimo.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Kad pogledam sutra snimak to ce mi biti prva tekma koju cu odgledati a odavno sam skontao da cu bodriti Broncose, ne zbog toga sto su u finalu nego vjerovali ili ne zbog South Parka
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Jesam ja jedini kojem su Panthersi odvratni ? 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nisi.MElloo je napisao/la:Jesam ja jedini kojem su Panthersi odvratni ?
Mada mi kao ekipa nisu toliko, koliko mi je Cam antipatičan .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Tačno ću gledati ovo večeras, prvi put inače 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Naucite pravila, ako ne naucite pocet cete pricati da je lose 
Valjda proradi ovaj CBS stream 
Mada, nešto razmišljam da skinem sutra tekmu i pogledam sve u miru
Mada, nešto razmišljam da skinem sutra tekmu i pogledam sve u miru
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gledao sam par puta al mi je toliko monotono i naravno nisam skontao bas sva pravila ako ih ikako i ima haha.
Jedina mi je mana ovog sporta sto traje jako dugo tekma pa niikad zavrsiti.
Jedina mi je mana ovog sporta sto traje jako dugo tekma pa niikad zavrsiti.
Kad pocinje na sportklubu ? Trebao je biti sad neki uvodni program al nema nista 
bio je program od 22:30 do 23, idu sad vijesti pa se nastavlja poslijeMElloo je napisao/la:Kad pocinje na sportklubu ? Trebao je biti sad neki uvodni program al nema nista
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
A kad tacno pocinje utakmica ?
Pola jedan.club21 je napisao/la:A kad tacno pocinje utakmica ?
Neka uzme Pejton.
Ja znam osnove (4 pokusaja da se osvoji 10 yardi, touchdown i ostalo) ali naravno treba tu odgledati par utakmica da se to sve pohvata.tuzlak1987 je napisao/la:Naucite pravila, ako ne naucite pocet cete pricati da je lose
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jesam ti rek'o.SlevinKelevra je napisao/la:Eto njih oko 11, kad ovaj nas fudbal zavrsituzlak1987 je napisao/la:Cudo svi sute i nema novih navijaca![]()
Naravno da ne. Mrzim taj izraz zasluzeno/nezasluzeno, ali ako ga je iko zasluzio ove sezone onda je to Cam i Panthersi. Ako ga slucajno osvoji Denver, svi ce pricati o Paytonu, a fenomenalna odbrana zbog koje su veceras ovdje ce pasti u drugi plan.Greivis je napisao/la:Jesmo li svi uz Peytona veceras?
Neka pobijedi bolji
Samo da bude dobra utakmica i neizvjesna do kraja
Ko ima Moja Tv może gledati na Sat1, već imaju emisiju uzivo sa stadiona.
Pa nema šta padati u drugi plan, svi znamo da ih je odbrana dovela do SB. Pa cak je i on sam izjavio da bi teško ušao u SB da im nije bila odbrana vrhunska.SlevinKelevra je napisao/la:Naravno da ne. Mrzim taj izraz zasluzeno/nezasluzeno, ali ako ga je iko zasluzio ove sezone onda je to Cam i Panthersi. Ako ga slucajno osvoji Denver, svi ce pricati o Paytonu, a fenomenalna odbrana zbog koje su veceras ovdje ce pasti u drugi plan.
E da mi neko rece da cu morati preko streama, splet okolnosti zayeban i evo me kuci. Prvi SB s americkim komentatorima i svemu ostalom, nadam se samo da nece stekati kao sto je slucaj s el classicom.
Ne da mi se pisati nikakva analiza, ali spotlight treba da bude na Camu, a ne na Peytonu, Cam je ovdje prvi put i sad cemo vidjeti od cega je
Odbrane betoni svakako, ne znas koja je bolja, nemoguce je procijeniti, grizu i jedni i drugi, moglo bi biti more 3andoutova.
Idemo najbolji ikad, penzija s naslovom
Ne da mi se pisati nikakva analiza, ali spotlight treba da bude na Camu, a ne na Peytonu, Cam je ovdje prvi put i sad cemo vidjeti od cega je
Idemo najbolji ikad, penzija s naslovom
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ovo je najodvratniji stadion u NFL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.