Hvala na informacijiSheyi je napisao/la:Ko ima Moja Tv może gledati na Sat1, već imaju emisiju uzivo sa stadiona.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
a što jes jes, bilo bi lijepo da se peyton oprosti sa prstenom ....... elem ja sam noćas za konje
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Ko ima Moja Tv może gledati na Sat1, već imaju emisiju uzivo sa stadiona.
Jesam ti rek'o.SlevinKelevra je napisao/la:Eto njih oko 11, kad ovaj nas fudbal zavrsituzlak1987 je napisao/la:Cudo svi sute i nema novih navijaca![]()
[/quote]
Kad bi bilo tokom sezone bila bi tema zivlja
Pa hoće li ikad proraditi ovaj CBS? Gledam s Holom, tako da je američka IP adresa 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Meni vec radi na ovom linkuOtelo je napisao/la:Pa hoće li ikad proraditi ovaj CBS? Gledam s Holom, tako da je američka IP adresa
http://www.cbssports.com/nfl/superbowl/live/player
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Znači i ti si konj, barem večerasjestamaji je napisao/la:elem ja sam noćas za konje
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Tu smo, hajmo nasi!
Rekao sam vam za @jestu, znalo se.
Rekao sam vam za @jestu, znalo se.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- JoseMourinho
- Kontakt:
ajmo Peyton 
Meni izbacuje da video nije dostupan, ali našao sam neki acestream na engleskom. Nema šanse da slušam njemačke komentatore20le je napisao/la:Meni vec radi na ovom linkuOtelo je napisao/la:Pa hoće li ikad proraditi ovaj CBS? Gledam s Holom, tako da je američka IP adresa
http://www.cbssports.com/nfl/superbowl/live/player
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jesta ipak Bronco, konacno da nam je otkrio
A ja mislio Colt
A ja mislio Colt
PROGNOZA
Denver - Carolina 20-27

Denver - Carolina 20-27
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Kakav on i Colt, ne primamo ga, prije da je Cheatertuzlak1987 je napisao/la:Jesta ipak Bronco, konacno da nam je otkrio
A ja mislio Colt
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ajmo Broncosi i Peyton. 
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:

ma pusti lillarda ba, najveci bandwagoner na svijetu...SlevinKelevra je napisao/la:Lillard je napisao/la:
Vecars smo svi konji
Dobar ovaj CBS link
Dobar ovaj CBS link
Sat1 njemacki kanalclub21 je napisao/la:Kod mene nema tog programa na moja tv :/., kakos e tacno zove.Sheyi je napisao/la:Ko ima Moja Tv może gledati na Sat1, već imaju emisiju uzivo sa stadiona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.