SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
nece ne brini
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Ja cu ozbiljno razmisliti da prestanem igrati ovu ligu ako Dragonsi osvoje prvu ligu.Greivis je napisao/la:Ako Dragonsi osvoje treba sve ekipe iz prve lige prebaciti u trecu.
- legenda reala
- Kontakt:
arelinho je napisao/la:Ja cu ozbiljno razmisliti da prestanem igrati ovu ligu ako Dragonsi osvoje prvu ligu.Greivis je napisao/la:Ako Dragonsi osvoje treba sve ekipe iz prve lige prebaciti u trecu.
ko će?? da neće možda JedinstvoPoliceman je napisao/la:nece ne brini
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
tek smo poceli druze 5 kololegenda reala je napisao/la:ko će?? da neće možda JedinstvoPoliceman je napisao/la:nece ne brini
jedva cekam derbi
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- legenda reala
- Kontakt:
Znam, samo dižemo popularnost ligi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma nece osvojiti, legenda je choker.
onda OKlegenda reala je napisao/la:Znam, samo dižemo popularnost ligi
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- legenda reala
- Kontakt:
oj samo jedan bodBelmin6 je napisao/la:Ma nece osvojiti, legenda je choker.
Koliko si puta uzeo prvu ligu?legenda reala je napisao/la:oj samo jedan bodBelmin6 je napisao/la:Ma nece osvojiti, legenda je choker.![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Nijednom, to jedino nedostaje Dragonsima, godinama pokušavamo al ne ideBelmin6 je napisao/la:Koliko si puta uzeo prvu ligu?legenda reala je napisao/la:oj samo jedan bodBelmin6 je napisao/la:Ma nece osvojiti, legenda je choker.![]()
I nemoj mi prošlosti, činjenica je da je Premier trenutno najgora ekipa u ligi i ti najlošiji igrač u ligi
Pa igramo sto losije da uzmes tu titulu klocu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Da bi se postigao gol u ovoj igri mora se pored baleta i pjevacica tinejdzerki pratiti i đahkad fudbalska utakmica
#ukostnamah
#ukostnamah
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 08 feb 2016, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Smirite se. Mi obaramo sve rekorde ove sezone. Možda se i povuku neki od nas poslije da bude zanimljivija liga. Prošle sezone nismo osvojili samo zbog toga što Ljiljan nije igrao na početku sezone.
@Gre pazi šta pričaš. Ako nastaviš ovako nikada se neću vratiti u Međede.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ako ti, ljiljan i legenda uzmete titulu ja se ispisujem iz lige.Kawhi je napisao/la:Smirite se. Mi obaramo sve rekorde ove sezone. Možda se i povuku neki od nas poslije da bude zanimljivija liga. Prošle sezone nismo osvojili samo zbog toga što Ljiljan nije igrao na početku sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
uredu da Kawhi uzme ligu,ali legenda i ljiljan ne ide vala nikako.Virtu4l je napisao/la:Ako ti, ljiljan i legenda uzmete titulu ja se ispisujem iz lige.Kawhi je napisao/la:Smirite se. Mi obaramo sve rekorde ove sezone. Možda se i povuku neki od nas poslije da bude zanimljivija liga. Prošle sezone nismo osvojili samo zbog toga što Ljiljan nije igrao na početku sezone.
I ja isto.Virtu4l je napisao/la:Ako ti, ljiljan i legenda uzmete titulu ja se ispisujem iz lige.Kawhi je napisao/la:Smirite se. Mi obaramo sve rekorde ove sezone. Možda se i povuku neki od nas poslije da bude zanimljivija liga. Prošle sezone nismo osvojili samo zbog toga što Ljiljan nije igrao na početku sezone.
Nisi vise pozeljan u Medjedima ko ni Fabregas u Arsenalu.Kawhi je napisao/la:Smirite se. Mi obaramo sve rekorde ove sezone. Možda se i povuku neki od nas poslije da bude zanimljivija liga. Prošle sezone nismo osvojili samo zbog toga što Ljiljan nije igrao na početku sezone.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Vidi Belmin zadnji na tabeli, ahahahahahahaha, ovo baš k'o EPL sezona

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Vidi Belmin zadnji na tabeli, ahahahahahahaha, ovo baš k'o EPL sezona![]()
Ma necemo ispasti, isto kao sto ni legenda nece uzet titulu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ko sto kazu forumske kolege, klasicni nemaci pojma 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !