FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cala
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cala » 08 feb 2016, 00:22

Elegant je napisao/la:Da je Zoki pogodio ono protiv Slavije i jos jednu priliku na drugo utakmici. :plac:

Sad bi mi bili ispred pitara i u jako dobro poziciji prema europi.
Da nije sviran ofsajd protiv Sirokog, da se Kokot nije nafulao protiv Mladosti, Rudara, Radnika, Slavije, da nismo k'o zadnji levati izgubili najmanje bod protiv Zrinjskog u zadnjim sekundama...
Da nije svasta nesta bili bi mi jesenji prvaci a ne samo ispred pitara.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 08 feb 2016, 00:25

Da je protiv Slobode pogodio zicer, kad mu je Đelmić ostavio loptu a prije toga je golman Slobode glavom udario u precku i to bi vjerovatno dobili, da je protiv Borca pogodio vodili bi 2:0 i mirno priveli mec, da je protiv Slavije pogodio zicer donio bi nam 3 boda, da je protiv Mladosti pogodio 2 zicera u finisu tekme donio bi nam pobjedu, da je protiv Sarajeva pogodio vodili bi 2:0 i ne bi strepili za pobjedu, da je protiv Zrinjskog pogodio zicer vodili bi 2:0 u Mostaru, da je protiv Radnika u Bijeljini pogodio iz par zicera donio bi nam veoma važna tri boda itd, da ne nabrajam dalje .. :facepalm:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 08 feb 2016, 00:27

.
Zadnja izmjena: club21, dana/u 20 apr 2016, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 08 feb 2016, 00:28

Brkoo je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Naravno da bi nam dobro došao još jedan igrač u vezi po mogućnosti solidan kreator ali i ovako ja nisam zabrinut za vezni red, otišao je samo Amir i Hiroš na posudbu ali on nije skupio baš mnogo minuta u polusezoni, Dado povreda, jbg dešava se. Došli su Zola i Bekrić a tu je i Blagojević i mislim da će ti igrači igrati prvu postavu, ali ako dodamo na sve to sadašnji izbor i kvalitet na krilima i u napadu onda možemo zaključiti da će taj dio ekipe biti mnogo kvalitetniji. Nama je Kokot većinom glumio lijevo krilo i ako jedan na jedan nije prošao nikoga cijelu polusezonu, kada Đelmić ne igra, već smo bili u problemu kako napraviti rotaciju, jer zamjena za njega je bio Diata koji se nije baš naigrao, ili Memija ali tada nastaje problem desnog beka.

Mislim da na pozicijama u vezi (za nedaj Bože) mogu korektno odigrati i E. Sadiković, Hasanović, Žerić može uskočiti, Beganović je dosta puta odigrao u vezi u prvoj polusezoni a vjerovatno će i Dado biti spreman u drugom dijelu polusezone. Bekovi su nam sigurno kvalitetniji a i u štoperskoj liniji imamo finu širinu.

Sve u svemu ova ekipa će za klasu biti bolja od one jesenas kada smo se mogli samo Bogu moliti da će Tiago ili Đelmić napraviti neki potez ili da će Kokot zabiti bar jedan od tri zicera, po meni najvažnije da sada imamo iskusnog kreatora igre i igrača koji vrhunski izvodi prekide, a to je na Grbavici kada probijaš bunker od nemjerljivog značaja.
Sa svim se slažem samo jednu stvar moram prokomentarisati, da je Kokot zabijao bar 1 od 3 zicera bio bi najbolji strijelac lige..
:) Dobro, dao je te neke golove pa nisam htio da budem baš previše kritičan prema njemu, ali se razumijemo u potpunosti :mrgreen:
povratak otpisanih!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 08 feb 2016, 00:29

da su babi muda bila bi dedo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 08 feb 2016, 00:47

Kakvu sam trebu mog'o hebat samo da je ona htjela.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 08 feb 2016, 00:52

cala je napisao/la:Kakvu sam trebu mog'o hebat samo da je ona htjela.
Promašio si temu, tema Ljubav&Sex je prikladnija tome, oni pacenici sa te teme ti mogu objasniti sta treba da radis pa da treba pristane, a ovo je inace tema o najtrofejnijem fudbalskom klubu u državi.. :mrgreen:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 feb 2016, 00:53

Dino Hasanović će biti zvijer na zadnjem veznom za godinu dana. Sljedeće sezone očekujem da bude nezamjenjiv u prvih 11.
DRUG NEBI TI PUNCA

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 08 feb 2016, 01:03

Da ste vi normalni, ne bi bili ludi..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

BHDragons
Kontakt:

Post Postao/la BHDragons » 08 feb 2016, 01:11

Da je ovo da je ono cc...
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 feb 2016, 01:14

Do kad cemo pljuvat igrace koji su otisli i dizat u nebesa igrace koji dodu a sutra ce im hebat mame kad fule sansu..
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 08 feb 2016, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 08 feb 2016, 01:15

Navijači starijeg sarajevskog kluba su prihvatili sugestiju jednog od navijača mlađeg sarajevskog kluba te na temi otvoreno vježbaju osnove književnosti. Današnja lekcija su kondicionalna vremena
Životni saputnik! 1921

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 08 feb 2016, 01:19

Da je Sarajevo napravilo sansu na derbiju, mozda bi i dalo gol..
Shvatate li sad kakve gluposti izvaljujete?

@amazon
Ko je pljuvao Amira, Bajica, Kvesica? Onaj ko se rastao na gospodski nacin sa Zeljom, ko je nastojao vratiti Zelji polovinu onog sto je Zeljo njemu pruzio, ko je zalaganjem na terenu dokazao da "dat cu sve od sebe", nije puka fraza, je zasluzio da se tretira onako kako se tretira.. Takve igrace toliko cijenimo da ih i dan-danas pratimo u inostranstvu te im pruzamo podrsku. Uostalom, j.ebat ih sve, nismo emotivno ili seksualno vezani da njima, svakako je Zeljo vecini tih igraca pruzio vise nego li oni Zelji..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 feb 2016, 01:28

Svaki igrac koji je bio u Zelji treba ga postovati a nisu iz Zelje samo otisli Amir i Bajic. Kako se to Bajic gospodski rastao s Zeljom, dosla je ta prica da su svi pisali kako je Bajicu dosadilo hoce da zaradi, ne igra mu se i ako ga sad ne prodamo toboze propast ce, pravo gospodski. Nemam ja nista protiv Bajica cak mi je drago sto je otisao, i svaki drugi igrac koji je otisao iz Zelje kako god, bio je clan porodice u jednom periodu i zasluzuje da se postuje bio to Bajic ili Kokot meni su isti.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 feb 2016, 01:29

Ne mogu Kokot i Bajić nikako biti isti.
DRUG NEBI TI PUNCA

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 feb 2016, 01:31

Ma to karikiram s Kokotom, otisao je Zeba na ruzan nacin i bilo je jos igraca. Sta je to Amir otisao gospodski prva ponuda i ufatio se noge, a pri tome nije htio produziti ugovor kao sto Tomic nije htio, ali je Tomic papak, a Amir je gospodin, karikiram..Ja postujem svakog igraca Zelje ko god to bio i kako god otisao za mene su svi isti!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 feb 2016, 01:36

Ne mogu mi biti isti ako su dvojica klubu donijela dva miliona maraka, a ostali koje si ti naveo samo uzimali pare. Normalno da će Amir i Riad biti iznad njih. I Zeba je donio nešto para, ali deset puta manje. Tomić jeste ispo šupak, ali dobre partije i go u Plzenu se ne zaboravljaju, kao i dobre partije svih igrača koji su nosili dres sa najdražim grbom.
DRUG NEBI TI PUNCA

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 feb 2016, 01:38

Nisam ja kriv sto je Amar imao ugovor na rijec s Tomicem i sad ja trebam pljuvat po njemu sto nije donio pare...nidje veze prica ali svako ima pravo na svoje misljenje.Nego samo trebam postovat igraca koji je donio milion klubu a onaj koji nije on je supak...hvala ja necu tako.

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 08 feb 2016, 01:46

Treba poštovati sve igrače dok nose Željin dres, a od učinka u tom istom dresu i načina rastanka se određuje koje mjesto na ljestvici zauzima koji igrač, to je jedino fer i pošteno.
povratak otpisanih!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 08 feb 2016, 03:33

GoodisonPark je napisao/la:Treba poštovati sve igrače dok nose Željin dres, a od učinka u tom istom dresu i načina rastanka se određuje koje mjesto na ljestvici zauzima koji igrač, to je jedino fer i pošteno.
Sve se slazem 100%, isto tako treba se dobro paziti ko nosi sveti dres I koga dovodimo u klub.

Kako njima sablja tepa kae Lendra,Mujaga I jos jednog rece Djura ja mislim.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, jurisicduska, knoa, Levin, Manijakdolopate, Sarajevskigigant1921 i 54 gosta.