NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Onaj catch je bio complete. Moro sudija svirati. Ja se ne bunim, samo kazem

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
ovo je sad prilika da cam pokaže da može ovako nešto prevazići
mogla bi biti dobra tekma
mogla bi biti dobra tekma
Moraju da skresu hendikepe sa Caroline, dobice Panthersi al na guzove. Las Vegas mafija. Pa na ovu tekmu je uplaceno para koje prelaze budzete pola drzava ovog svijeta. Ovo je za mene samo jedan interesantan show. Nema ovo veze sa sportom, ovi rade sta im kladare narede. 
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
same heresoccerfan je napisao/la:Onaj catch je bio complete. Moro sudija svirati. Ja se ne bunim, samo kazem![]()
#Ynwa
Ljepota!!! Ovo je Manningu zadnja sansa! Valjda izdrze Broncosi!! Kad bude proslava ako Bog da , vec sam rezervisao slobodan dan da idem da slavim!Lillard je napisao/la:Uživam
E ne mogu da vjerujem da su ovako podlegli pritisku.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Jbt gore teroriziraju Cama nego Tomicu prije dvije sedmice 
Kakva odbrana, kakvo pišanje po camu 
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo kompenzacije 
Hahahahaha mrsh jbne sudije sta dosudise
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Talib .. koji debil
Ma to nije nikakva tajna. Svi prate kladare u Vegasu kad se klade da vide sta ce i kako!Effenberg je napisao/la:Moraju da skresu hendikepe sa Caroline, dobice Panthersi al na guzove. Las Vegas mafija. Pa na ovu tekmu je uplaceno para koje prelaze budzete pola drzava ovog svijeta. Ovo je za mene samo jedan interesantan show. Nema ovo veze sa sportom, ovi rade sta im kladare narede.
Odbrana Broncosa strahota, Cam se za sada ne vidi osim što je sackan za TD. Ima još vremena, dobra je utakmica bit će ovde svašta
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo Kuechlyja, biti ce ovdje jos svega 
Pa ja to su ti velike berze. Samo nema akcija ni certifikata, zapravo listici su ti certifikati, tj. papiri od vrijednosti.soccerfan je napisao/la:Ma to nije nikakva tajna. Svi prate kladare u Vegasu kad se klade da vide sta ce i kako!Effenberg je napisao/la:Moraju da skresu hendikepe sa Caroline, dobice Panthersi al na guzove. Las Vegas mafija. Pa na ovu tekmu je uplaceno para koje prelaze budzete pola drzava ovog svijeta. Ovo je za mene samo jedan interesantan show. Nema ovo veze sa sportom, ovi rade sta im kladare narede.![]()
Ja sam se strefio jedne godine u Las Vegasu kad je bila zadnja tekma NBA Playoffa (sedma tekma bila) i sad otisao u kladionicu cisto da vidim sta se desava (ja nit se kladim nit pocinjem). Crni sine- 100 ekrana nekakvih, jedni prate ovo, jedni ono. Zijanio se. Raja okolo dosla prati, gleda, svada se.
![]()
Mislim se sine, nije ovo za tebe!
Kako sad ima ovih egzoticnih oklada na sve i svasta, jos su veci motivi da se stimaju tekme i propozicije u istoj. Pa ovu Carolinu zakinuse naocigled milijardi ljudi sto ovo gleda, ne moze me niko ubijedit da je to slucajno i da su se sudije fola zayebale ili previdile. Kladionici kad stoji puno para da ispusi oni ce namjestiti sve i svasta, pustice i mater da im neko zigu u paksu ali pare ne daju
Ogadi mi se fina tekma radi njihovih stimaljki. Isti racku koji god sport okrenes.
Coronados de gloria vivamos,
Nisu dzaba #1 odbrana cjelu sezonu! Ja raji govorim citavo vrijeme, ako odbrana Broncosa bude na nivou na kojem su cjelu sezonu, nebi trebalo biti previse problema. Ludi su.Thranduil je napisao/la:Odbrana Broncosa strahota, Cam se za sada ne vidi osim što je sackan za TD. Ima još vremena, dobra je utakmica bit će ovde svašta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.