Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
no comment -potpuno u pavu. smatram da covjek pravi ekipu koja nece zavisi od dobrog ili loseg dana džeke ili misimovica- pravi ekipu koja ce biti kompaktna sa malo losih pozicija. i vjerujem da ce na kraju napraviti ekipu koja ce moci parirati francuzima koje nece voditi onak debil i bice ljudi 10 puta jaci. ja sam siguran da cemo na lijevoj strani u buducnosti gledati jahica ili bar dok ne bude salihovica.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
xamho je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:znate sta ..ev citam par dana ove pljuvace....samo da vas pitam JEL VAS STID......zivimo u drzavi gdje je KRIMINAL na najvecem nivou,politicari iz usta vese djece kradu zadnje feninge,a vama je stalo do toga jel susic isprobavao ili je zajebo stvar???? ako ste vec tako jaki na rijecima,ajte na djela,pa srusite savez,nek ide onda i pape,niko sretniji od mene ..... ali vi ste samo za tastaturom navijaci...a u srcu ste obicni isfrustrirani likovi...izvolite krenite od vrha....od gospode u PREDSJEDNISUTVU zatim u N savezu pa onda po treneru...al najlakse je udarati najnize....
ovi sto se zale na to da su bili 17 000 gore pa ih igraci MORALI razveseliti....jbt ja sam znao mjesecni dzeparac dati da idem gledati sarajevo u neko brdo,gladan,odem na tekmu izgube 3-0 ,90 min navijanja al djaba....vratim se kuci slusam svoje 2 sata kako idem gledati gluposti kako cu glavu zijaniti....iduca subota niko sretniji idem gledati svoje sarajevo...**** REZULTAT,**** igru...TO JE MOJ KLUB,MOJI NAVIJACI,MOJA RAJA...moj grb.....isto tako i za repku....jel prroblem izgubiti jednu utakmicu??? ako je to veci problem ODD SAVEZA Koji je tu godinama ONDA VAM SVAKA CAST PRAVI STE NAVIJACI ...ZELITE SVE NAJBOLJE NASOJ REPKI .....
SVAKA TEBI CAST NA POSTU
100% sportski i krajnje opušten potpis
Nemojte na Papeta.Evo kao iskusan trener izjavio je da su svabe kondiciono jace od nas.Mislim da ce mu ova taktika urodit plodom.Gdje to Pape trenira i sta osvoji.Molim ako neko zna nek sarne.
Osvojio je kao trener sa Tihicem zajedno Cevljanovicku koridu...Alipasino je napisao/la:Nemojte na Papeta.Evo kao iskusan trener izjavio je da su svabe kondiciono jace od nas.Mislim da ce mu ova taktika urodit plodom.Gdje to Pape trenira i sta osvoji.Molim ako neko zna nek sarne.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Za_raju je napisao/la:Osvojio je kao trener sa Tihicem zajedno Cevljanovicku koridu...Alipasino je napisao/la:Nemojte na Papeta.Evo kao iskusan trener izjavio je da su svabe kondiciono jace od nas.Mislim da ce mu ova taktika urodit plodom.Gdje to Pape trenira i sta osvoji.Molim ako neko zna nek sarne.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Evo moze pitanje za ove slijepe pobornike Papeta da ne kazem navijace Sarajeva:
Od kad mi ostali/pesimisticki naklonjeni "strucnjaci" smijemo kritikovati Papeta , da znam?
Poslije jos jednog potopa protiv Njemacke ,poslije pobjede naguzove protiv Luxemburga, puse od Francuske,puse od Rumunije , Cupanja protiv Bjelorusije,puse od Albanije.
Molim konkretan odgovor !!
p.s Evo Svedi na guzove 1 - 0 protiv Bjelorusije ! Dali go i branili se poslije !
Od kad mi ostali/pesimisticki naklonjeni "strucnjaci" smijemo kritikovati Papeta , da znam?
Poslije jos jednog potopa protiv Njemacke ,poslije pobjede naguzove protiv Luxemburga, puse od Francuske,puse od Rumunije , Cupanja protiv Bjelorusije,puse od Albanije.
Molim konkretan odgovor !!

p.s Evo Svedi na guzove 1 - 0 protiv Bjelorusije ! Dali go i branili se poslije !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Blagoje Bratić
sutra petarda,kad nas njemci na kantaju,u igri bez igri,i taktici bez taktike 

pa ce se opet naci oni "barbarezovi" fanovi da pricaju kako bi on bolje ....Blagoje Bratić je napisao/la:sutra petarda,kad nas njemci na kantaju,u igri bez igri,i taktici bez taktike
× Plava krv ispod koze ×
Ja bih radije sa Barbom podnosio poraze nego sa ovim koji spasavaju karijeru preko reprezentacije preko svetinje pobjede...MaliMemo je napisao/la:pa ce se opet naci oni "barbarezovi" fanovi da pricaju kako bi on bolje ....Blagoje Bratić je napisao/la:sutra petarda,kad nas njemci na kantaju,u igri bez igri,i taktici bez taktike
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
...samo dvije tekme je tu i vec ste ga ispljuvali za ne povjerovati...
...kakvi ste vi likovi,boze sacuvaj sve strucnjak do strucnjaka,samo je trebao zovnuti bekrica pa bi nam napad mozda bio ucinkovitiji sa dzekom i muslimovicem na celu,od kojih nijedan nije sutnuo loptu prema golu,kad ne moze dzeko-moze zeko,

Nije samo 2 tekme nego 15 godina poslije rata i 15 godina izjava tipa"kakva Bosna" "kako vas nije stid da pisete da sam ja kandidat za selektora" "nevidim se u BIH" itd itd.....ja-hordas je napisao/la:...samo dvije tekme je tu i vec ste ga ispljuvali za ne povjerovati...![]()
![]()
...kakvi ste vi likovi,boze sacuvaj sve strucnjak do strucnjaka,samo je trebao zovnuti bekrica pa bi nam napad mozda bio ucinkovitiji sa dzekom i muslimovicem na celu,od kojih nijedan nije sutnuo loptu prema golu,kad ne moze dzeko-moze zeko,
![]()
![]()
"No God is Good God "
"No God is Good God "
...brate,dvije tekme,budi pametan...Za_raju je napisao/la:Nije samo 2 tekme nego 15 godina poslije rata i 15 godina izjva tipa"kakva Bosna" "kako vas nije stid da pisete da sam ja kandidat za selektora" "nevidim se u BIH" itd itd.....ja-hordas je napisao/la:...samo dvije tekme je tu i vec ste ga ispljuvali za ne povjerovati...![]()
![]()
![]()
![]()

Vidim da te ni sad nista ne sprecava da ga pljujes,samo naprijed. Libo te tuki,ne moras ni imati razlog ,ko ti sta moze. Samo naprijedkimbo je napisao/la:Evo moze pitanje za ove slijepe pobornike Papeta da ne kazem navijace Sarajeva:
Molim konkretan odgovor !!![]()
![]()
Pošto čete gledati Sušić akao selektora još neko vrijeme, da vam Dr. VanBasten propiše dok je vrijeme
ujutro i navečer, po jednu....

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Hadibegic nije dosao????????ja-hordas je napisao/la:...brate,dvije tekme,budi pametan...Za_raju je napisao/la:Nije samo 2 tekme nego 15 godina poslije rata i 15 godina izjva tipa"kakva Bosna" "kako vas nije stid da pisete da sam ja kandidat za selektora" "nevidim se u BIH" itd itd.....ja-hordas je napisao/la:...samo dvije tekme je tu i vec ste ga ispljuvali za ne povjerovati...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a takvih likova ko on ima napretek(bazdarević,hadzibegić,halilhodzic,bajevic,itd......)a nijedan jos nije dosao,pa makar da pokusa svi pametni pravo ko i ti...
![]()
![]()
Nemoj vise majke ti...
Eto ti Susic i padaj na kladionici...
Borit cemo se za 3 mjesto u grupi sa neskolovanim selektorom...
"No God is Good God "
"No God is Good God "
...i ovo je kao ono smijesno?VanBasten je napisao/la:Pošto čete gledati Sušić akao selektora još neko vrijeme, da vam Dr. VanBasten propiše dok je vrijeme

@za_raju...i proslavio se?
vidiš li ti igdje smajli...?ja-hordas je napisao/la:...i ovo je kao ono smijesno?VanBasten je napisao/la:Pošto čete gledati Sušić akao selektora još neko vrijeme, da vam Dr. VanBasten propiše dok je vrijeme
![]()
![]()
@za_raju...i proslavio se?
Ja sam čovječe ozbiljan.

Malo nize od ovog 15-20 cm je Susic

"No God is Good God "
"No God is Good God "
Samo ti počni uzimat terapiju dok je vrijeme.Za_raju je napisao/la:
Izvini jeli ti to nesto slavis ili velicas pa tako nama preporucuje neke lijekove dok ces ti vjerovatno uzivati,samo neznam u cemu u lijepoj igri repke,trenerskim uspjesima Susica kroz karijeru,rezultatima kao recimo u Swedskoj,objasni nam sta slavis i velicas pa tako prepotentno nastupas...?VanBasten je napisao/la:Samo ti počni uzimat terapiju dok je vrijeme.Za_raju je napisao/la:
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.