ja ba gledam nesto troicki imao servis da predje 9,5 i izgubio servis ostalo ispod,bilan pola poena,psv u 21. 0:2 bilo a kosice vodile 2:0 i izgubile 2:3 dok je i standard isti 1:0 pa na 1:2bambus je napisao/la:bilan,tenis u bobu a i psv 21 minuta 2 gola ccccccccc
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- muhamed121
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
e majku vam dabogda krepali, i opet sam "navucen" na super ponudu, ccc, bravo ja...

- diplomatija
- Kontakt:
Zna li neko možda da li je na utakmici Bordo-st.etien crveni karton bio prije ili poslije sudijskog svizduka za kraj utakmice? Hitno, hvala
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
jebm ti rubija i diaza usta,od 40 meceva zadnjih pojednicno od svake ekipe samo su po 1 odigrali bez golova ma mrs
Ljudi gurnite i kucu i okucnicu na ovu Carolinu u super bowlu.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
crnjiji vikend odavno nisam imao... pu, pu, pu...
u plusu nekom sitnom, al to se ne racuna. generalno bolje mi je bilo u subotu ujutro da sam stavio 60 kerma na tiket na kvotu 5 i sad bio 250 u plusu hladno.
nego ja igrao nesto, stavljaj ovdje, stavljaj ondje, vadi se tamo, pokusaji nesto.
nijedan ozbiljan tiket mi nije prosao. tako da je ovo vikend za zaboraviti sto prije.
@reeds, bas mi je zao tvog tiketa, jbg druze...
bio sam i fulao temu, pisao u prijedlozima svoje kukanje ovo...
u plusu nekom sitnom, al to se ne racuna. generalno bolje mi je bilo u subotu ujutro da sam stavio 60 kerma na tiket na kvotu 5 i sad bio 250 u plusu hladno.
nego ja igrao nesto, stavljaj ovdje, stavljaj ondje, vadi se tamo, pokusaji nesto.
nijedan ozbiljan tiket mi nije prosao. tako da je ovo vikend za zaboraviti sto prije.
@reeds, bas mi je zao tvog tiketa, jbg druze...
bio sam i fulao temu, pisao u prijedlozima svoje kukanje ovo...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Ban za ovo, odmahEffenberg je napisao/la:Ljudi gurnite i kucu i okucnicu na ovu Carolinu u super bowlu.

yebem im majku

Ono je sinoc bilo zalosno dokle ide kladionicko stimanje tekmi, njima nije ofirno nastimati nesto i naocigled milijardi ljudi sto gledaju sirom svijeta i Amerike. Panthersi zakidani na svakom cosku, a vjerovatno i naredjeno da bace tekmu, onakve greske da se desavaju profesionalcima to nije slucajno, i mala djeca su to mogla da vide. Nikad gore NFL finale. Nevjerovatno do koje mjere je mafija ugurala svoje prste u sport.
Coronados de gloria vivamos,
negdje 6-7 minuta prije kraja puca frajer negdje sa 10 metara i pogađa prečku, odbija se od golmana, ide u gol i golman je uhvati par centimetara nego što će preći linijureeds je napisao/la:e majku vam dabogda krepali, i opet sam "navucen" na super ponudu, ccc, bravo ja...

šteta

nema potpisa
Ni ja vala nisam providniju utakmicu dugo gledao od utakmice Porto-Arouca.
Prvo prime gol u prvoj minuti ni iz cega čitava sredina suplja bila odmah nakon toga porto izjednači ubio ih prvo poluvrijeme u istom ritmu nastavi drugo. Sve sami ataci Porta mada i nisu sta bili toliko konkretni a u medjuvremenu na wwinu premieru pa cak i bet365 dogadjaj zakljucan dok se igra odvija na terenu i sve manja je kvota na pobjedu gostiju kad odjednom greska na sredini terena netacan pas prema nazad i krenu akcija u kojoj stoper i bek porta haman pa pustise ove da prodju. OOO MAJKU VAM
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
Prvo prime gol u prvoj minuti ni iz cega čitava sredina suplja bila odmah nakon toga porto izjednači ubio ih prvo poluvrijeme u istom ritmu nastavi drugo. Sve sami ataci Porta mada i nisu sta bili toliko konkretni a u medjuvremenu na wwinu premieru pa cak i bet365 dogadjaj zakljucan dok se igra odvija na terenu i sve manja je kvota na pobjedu gostiju kad odjednom greska na sredini terena netacan pas prema nazad i krenu akcija u kojoj stoper i bek porta haman pa pustise ove da prodju. OOO MAJKU VAM
- Prometheus
- Kontakt:
Nemoj se čuditi Kvota je bila 17q. Vidiš da svaki dan neko sjebe. Pogledaj Tursku sta je Galatasaray i Fenerbahce odigraoroceda22 je napisao/la:Ni ja vala nisam providniju utakmicu dugo gledao od utakmice Porto-Arouca.
Danas dosta parova tenisa, valjda će bit nešto 

Pozz!
Je li iko isplaćivao novac sa računa u kladionici Zmajevi?
Kakva su iskustva?
Je li iko isplaćivao novac sa računa u kladionici Zmajevi?
Kakva su iskustva?
evo jedan iz arhiva licna kolekcija
kada se sjetim

kada se sjetim

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
neko razmjenu 4,5KM kr. za 1e na wwinu..
Zadnja izmjena: Rocky1, dana/u 08 feb 2016, 16:59, ukupno mijenjano 3 puta.
- muhamed121
- Kontakt:
Zaposlio sam se u posti neko 0,50 na wwinu saljem 3 km kredita??? nema konekcije u kladionici uplatio bi 

KUPLJENO..HVALA..Rocky1 je napisao/la:neko razmjenu 4,5KM kr. za 1e na wwinu..

Evo i ja nudim ako ima vec neko da mu treba kreditRocky1 je napisao/la:KUPLJENO..HVALA..Rocky1 je napisao/la:neko razmjenu 4,5KM kr. za 1e na wwinu..![]()
![]()

This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.