Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Serija ce trajat još sezona dvije.Mislim nakon Tome ide nazad ili Njemačka ili Englezi neki osrednji tim znaci još malo rapa uzet i to je to.
Stvarno je neprepoznatljiv. Sinoć mu u jedom trenutku oko 80-te min. Spalleti Vice dzeko ganjaj trci i pokazuje mu rukom , te je tek nakon toga počeo malo vršiti pritisak na zadnju liniju ,pa mislim stvarno. Loše loše i ne vidim uopste da će se nesto u skorijoj budućnosti promjeniti, iako bi mi svi ovdje voljeli da procepi konačno, to se nažalost nece desiti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
On ce jos malo pa u Hajduk
Mmislim da ce se on na ljeto vratiti u Wolfsburg da odigra jednu-dvije sezone, onda Kina jedno 2 sezone i 1 sezona u Zelji i the end.Alipasino je napisao/la:Serija ce trajat još sezona dvije.Mislim nakon Tome ide nazad ili Njemačka ili Englezi neki osrednji tim znaci još malo rapa uzet i to je to.
🔵⚪
ja mislim da ovi njegovi saigraci namjerno prestanu igrati kada je džeko na terenu kako bi ga zakovali za klupu.
a vjerovatno iza svega stoji onaj smrad salah koji mrzi džeku (to se vidi iz aviona), jer nikad nece zaraditi para koliko je džeko zaradio do sada.
mislio sam da bi pjanic mogao uraditi nesto po tom pitanju i natjerati ostale da vise igraju na džeku, ali ocigledno da se radi o velikoj zavjeri.
ja stvarno ne vidim drugo objašnjenje.

a vjerovatno iza svega stoji onaj smrad salah koji mrzi džeku (to se vidi iz aviona), jer nikad nece zaraditi para koliko je džeko zaradio do sada.

mislio sam da bi pjanic mogao uraditi nesto po tom pitanju i natjerati ostale da vise igraju na džeku, ali ocigledno da se radi o velikoj zavjeri.
Urotili su se protiv Dzeke.MCMXXVII je napisao/la:ja mislim da ovi njegovi saigraci namjerno prestanu igrati kada je džeko na terenu kako bi ga zakovali za klupu.![]()
a vjerovatno iza svega stoji onaj smrad salah koji mrzi džeku (to se vidi iz aviona), jer nikad nece zaraditi para koliko je džeko zaradio do sada.![]()
🔵⚪
MCMXXVII je napisao/la:ja mislim da ovi njegovi saigraci namjerno prestanu igrati kada je džeko na terenu kako bi ga zakovali za klupu.![]()
a vjerovatno iza svega stoji onaj smrad salah koji mrzi džeku (to se vidi iz aviona), jer nikad nece zaraditi para koliko je džeko zaradio do sada.![]()

NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
bez dzeke u vrhunskoj formi,mi nemamo nikakve sanse u sljedecim kvalifikacijama
On na ljeto ide ili u SAD ili Kinu, završio je s ozbiljnim fudbalom
On i Ibisevic OUT
Hodzic i Budimir IN

On i Ibisevic OUT
Hodzic i Budimir IN

Ma sihre i to gadne sihre..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- DragonGirl
- Kontakt:
Mislim da i onaj ko ne prati fudbal, kada ga vidi na terenu može jasno zaključiti da se ovom Edinu, Edinu iz 2016-te jednostavno ne igra. I to je izgleda prvi i najveći problem u njegovom slučaju, pa tek onda saigrači, liga i sve ostalo. Dobio je podršku navijača sinoć, i umjesto da mu to bude motiv više, njega kao da je još više ulijenilo i uljuljkalo. Neshvatljivo mi je da neko doživi ovoliku naglu transformaciju u samo nekoliko mjeseci. Ne znam, valjda će se popraviti, ali ovako je ovo tužno stvarno.
onog trena kad mu prestane podrska i pocnu mu zvizdati i posjedi na klupi nekoliko utakmica, tek tad ce poceti igrati kako treba, do tada dok ima podrsku navijaca, igraca i trenera - nema od njega nista.
Trebo se ozeniti pa dijete dobiti, zbog toga je to sigurnoMinjore je napisao/la:Ma sihre i to gadne sihre..

Ma moze biti i da je nokte sjek'o u akšamZip je napisao/la:Trebo se ozeniti pa dijete dobiti, zbog toga je to sigurnoMinjore je napisao/la:Ma sihre i to gadne sihre..

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
MCMXLMIv, ili kako vec, tvoj post nema veze s razumom.
Meni Dzekson u onih 20 min nije toliko lose izgledao kako ga vi zelite predstaviti...za divno cudo bio je borbeniji i par puta se sprintom vratio da oduzme loptu protivnickom igracu u cemu je i uspijevao, to ranije nije bio slucaj...imao je dobijenih zracnih duela...prilika za gol nazalost nije bilo, ali realno i Roma je bila smece u toj utakmici...mislim da ni oni sami ne znaju kako su pobijedili...
Sasvim je logicno da ce Sampdoria napadati i imati posjed lopte jer su oni ti koji gube i ganjaju rezultat...u takvoj situaciji se i Edin teze mogao istaci...
Na kraju, navedite mi ime jednog igraca Rome za kojeg biste mogli reci da je bio bolji od Edina u tih posljednjih 20 minuta utakmice...svi su bili blago receni nikakvi, pa samim tim i on...
Roma je nanizala 3 pobjede a da ne znaju ni oni kako...ali hvala Bogu pa jesu...jos uvijek to jako lose i bezidejno izgleda.
Meni Dzekson u onih 20 min nije toliko lose izgledao kako ga vi zelite predstaviti...za divno cudo bio je borbeniji i par puta se sprintom vratio da oduzme loptu protivnickom igracu u cemu je i uspijevao, to ranije nije bio slucaj...imao je dobijenih zracnih duela...prilika za gol nazalost nije bilo, ali realno i Roma je bila smece u toj utakmici...mislim da ni oni sami ne znaju kako su pobijedili...
Sasvim je logicno da ce Sampdoria napadati i imati posjed lopte jer su oni ti koji gube i ganjaju rezultat...u takvoj situaciji se i Edin teze mogao istaci...
Na kraju, navedite mi ime jednog igraca Rome za kojeg biste mogli reci da je bio bolji od Edina u tih posljednjih 20 minuta utakmice...svi su bili blago receni nikakvi, pa samim tim i on...
Roma je nanizala 3 pobjede a da ne znaju ni oni kako...ali hvala Bogu pa jesu...jos uvijek to jako lose i bezidejno izgleda.
Možemo mi pričati šta hoćemo, ali već se vrte moguće formacije na internetu bez Džeke u prvoj postavi, čak su čini mi se i isprobavali na treningu. To je ta neka formacija sa lažnom devetkom, ne bi Spaletiju bio prvi put da to radi.
On se stvarno mora trgnuti i ponovo dokazati Spaletiju jer njemu ne prijeti klupa radi one trojice, on već jeste na klupi.
On se stvarno mora trgnuti i ponovo dokazati Spaletiju jer njemu ne prijeti klupa radi one trojice, on već jeste na klupi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Samo Živko dolazi u obzir! Da zaustavimo majorizaciju croata!!!Ramiz88 je napisao/la:On na ljeto ide ili u SAD ili Kinu, završio je s ozbiljnim fudbalom![]()
On i Ibisevic OUT
Hodzic i Budimir IN

DRUG NEBI TI PUNCA
pao qrcu za uši, ne zna se da li će počet' protiv Carpija

Steta sto Roma nije igrala veceras, da se i Edin upise u strijelce...ovo je bio neki sretan dan za nase igrace (Vedo 2x, Bajic, Medunjanin, Hodzic)
Dzeko kada ne bi dao gol do kraja sezone uvijek moze otici u jedan Lazio

Dzeko kada ne bi dao gol do kraja sezone uvijek moze otici u jedan Lazio

Edin Dzeko je na trening utakmici izmedju zutih i plavih, nastupio za zute te za iste, loptu pospremio u mrezu dva puta. Ne znam o kojim se minutama radi, međutim, treba čestitati Edinu jer ako ovako nastavi, vrlo lahko bi mogao do Madrida na slijedećem prelaznom roku.
http://videochart.net/video/8y908.39427 ... 865df2c21c
Evo i video
http://videochart.net/video/8y908.39427 ... 865df2c21c
Evo i video

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !