Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Alipasino
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Alipasino » 08 feb 2016, 07:00

Serija ce trajat još sezona dvije.Mislim nakon Tome ide nazad ili Njemačka ili Englezi neki osrednji tim znaci još malo rapa uzet i to je to.

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 08 feb 2016, 09:22

Stvarno je neprepoznatljiv. Sinoć mu u jedom trenutku oko 80-te min. Spalleti Vice dzeko ganjaj trci i pokazuje mu rukom , te je tek nakon toga počeo malo vršiti pritisak na zadnju liniju ,pa mislim stvarno. Loše loše i ne vidim uopste da će se nesto u skorijoj budućnosti promjeniti, iako bi mi svi ovdje voljeli da procepi konačno, to se nažalost nece desiti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 feb 2016, 09:28

On ce jos malo pa u Hajduk

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 08 feb 2016, 09:30

Alipasino je napisao/la:Serija ce trajat još sezona dvije.Mislim nakon Tome ide nazad ili Njemačka ili Englezi neki osrednji tim znaci još malo rapa uzet i to je to.
Mmislim da ce se on na ljeto vratiti u Wolfsburg da odigra jednu-dvije sezone, onda Kina jedno 2 sezone i 1 sezona u Zelji i the end.
🔵⚪

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 08 feb 2016, 09:42

ja mislim da ovi njegovi saigraci namjerno prestanu igrati kada je džeko na terenu kako bi ga zakovali za klupu. :cry:
a vjerovatno iza svega stoji onaj smrad salah koji mrzi džeku (to se vidi iz aviona), jer nikad nece zaraditi para koliko je džeko zaradio do sada. :evil:
mislio sam da bi pjanic mogao uraditi nesto po tom pitanju i natjerati ostale da vise igraju na džeku, ali ocigledno da se radi o velikoj zavjeri.
ja stvarno ne vidim drugo objašnjenje.

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 08 feb 2016, 09:55

MCMXXVII je napisao/la:ja mislim da ovi njegovi saigraci namjerno prestanu igrati kada je džeko na terenu kako bi ga zakovali za klupu. :cry:
a vjerovatno iza svega stoji onaj smrad salah koji mrzi džeku (to se vidi iz aviona), jer nikad nece zaraditi para koliko je džeko zaradio do sada. :evil:
mislio sam da bi pjanic mogao uraditi nesto po tom pitanju i natjerati ostale da vise igraju na džeku, ali ocigledno da se radi o velikoj zavjeri.
Urotili su se protiv Dzeke.

🔵⚪

vozdrica

Post Postao/la vozdrica » 08 feb 2016, 10:01

MCMXXVII je napisao/la:ja mislim da ovi njegovi saigraci namjerno prestanu igrati kada je džeko na terenu kako bi ga zakovali za klupu. :cry:
:rol: :rol: :rol: :lol: :lol: :lol:
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 08 feb 2016, 10:50

bez dzeke u vrhunskoj formi,mi nemamo nikakve sanse u sljedecim kvalifikacijama

Ramiz88
Kontakt:

Post Postao/la Ramiz88 » 08 feb 2016, 11:04

On na ljeto ide ili u SAD ili Kinu, završio je s ozbiljnim fudbalom :salut:

On i Ibisevic OUT
Hodzic i Budimir IN :clap:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 08 feb 2016, 12:20

Ma sihre i to gadne sihre..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 08 feb 2016, 12:33

Mislim da i onaj ko ne prati fudbal, kada ga vidi na terenu može jasno zaključiti da se ovom Edinu, Edinu iz 2016-te jednostavno ne igra. I to je izgleda prvi i najveći problem u njegovom slučaju, pa tek onda saigrači, liga i sve ostalo. Dobio je podršku navijača sinoć, i umjesto da mu to bude motiv više, njega kao da je još više ulijenilo i uljuljkalo. Neshvatljivo mi je da neko doživi ovoliku naglu transformaciju u samo nekoliko mjeseci. Ne znam, valjda će se popraviti, ali ovako je ovo tužno stvarno.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 09 feb 2016, 08:22

onog trena kad mu prestane podrska i pocnu mu zvizdati i posjedi na klupi nekoliko utakmica, tek tad ce poceti igrati kako treba, do tada dok ima podrsku navijaca, igraca i trenera - nema od njega nista.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 feb 2016, 10:22

Minjore je napisao/la:Ma sihre i to gadne sihre..
Trebo se ozeniti pa dijete dobiti, zbog toga je to sigurno :mrgreen:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 09 feb 2016, 10:58

Zip je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Ma sihre i to gadne sihre..
Trebo se ozeniti pa dijete dobiti, zbog toga je to sigurno :mrgreen:
Ma moze biti i da je nokte sjek'o u akšam :hmmmmm:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 feb 2016, 13:12

MCMXLMIv, ili kako vec, tvoj post nema veze s razumom.
Meni Dzekson u onih 20 min nije toliko lose izgledao kako ga vi zelite predstaviti...za divno cudo bio je borbeniji i par puta se sprintom vratio da oduzme loptu protivnickom igracu u cemu je i uspijevao, to ranije nije bio slucaj...imao je dobijenih zracnih duela...prilika za gol nazalost nije bilo, ali realno i Roma je bila smece u toj utakmici...mislim da ni oni sami ne znaju kako su pobijedili...
Sasvim je logicno da ce Sampdoria napadati i imati posjed lopte jer su oni ti koji gube i ganjaju rezultat...u takvoj situaciji se i Edin teze mogao istaci...
Na kraju, navedite mi ime jednog igraca Rome za kojeg biste mogli reci da je bio bolji od Edina u tih posljednjih 20 minuta utakmice...svi su bili blago receni nikakvi, pa samim tim i on...
Roma je nanizala 3 pobjede a da ne znaju ni oni kako...ali hvala Bogu pa jesu...jos uvijek to jako lose i bezidejno izgleda.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 feb 2016, 18:39

Možemo mi pričati šta hoćemo, ali već se vrte moguće formacije na internetu bez Džeke u prvoj postavi, čak su čini mi se i isprobavali na treningu. To je ta neka formacija sa lažnom devetkom, ne bi Spaletiju bio prvi put da to radi.

On se stvarno mora trgnuti i ponovo dokazati Spaletiju jer njemu ne prijeti klupa radi one trojice, on već jeste na klupi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 feb 2016, 19:54

Ramiz88 je napisao/la:On na ljeto ide ili u SAD ili Kinu, završio je s ozbiljnim fudbalom :salut:

On i Ibisevic OUT
Hodzic i Budimir IN :clap:
Samo Živko dolazi u obzir! Da zaustavimo majorizaciju croata!!!
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 feb 2016, 20:38

pao qrcu za uši, ne zna se da li će počet' protiv Carpija

slika

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 feb 2016, 22:14

Steta sto Roma nije igrala veceras, da se i Edin upise u strijelce...ovo je bio neki sretan dan za nase igrace (Vedo 2x, Bajic, Medunjanin, Hodzic) :D

Dzeko kada ne bi dao gol do kraja sezone uvijek moze otici u jedan Lazio :mrgreen:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 11 feb 2016, 10:40

Edin Dzeko je na trening utakmici izmedju zutih i plavih, nastupio za zute te za iste, loptu pospremio u mrezu dva puta. Ne znam o kojim se minutama radi, međutim, treba čestitati Edinu jer ako ovako nastavi, vrlo lahko bi mogao do Madrida na slijedećem prelaznom roku.

http://videochart.net/video/8y908.39427 ... 865df2c21c
Evo i video :kafa:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 14 gostiju.