drago mi je sto ostaje hamit i dobit ce svoju sansu i vise prostora na početku naredne sezone jer će se ranije od mnogih drugih suigrača priključiti pripremama bayerna jer ne igra na mundijalu
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
da se sad nakon ovako sto je super sezonu odigrao javljaju klubovi koji su zainteresovani za robbena je jasno, a da ce bayern svaku tu ponudu jasno i glatko odbit i to je jasnoo
drago mi je sto ostaje hamit i dobit ce svoju sansu i vise prostora na početku naredne sezone jer će se ranije od mnogih drugih suigrača priključiti pripremama bayerna jer ne igra na mundijalu
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Neka dadnu 150 miliona i neka ga uzmu. Ustvari, ne bi ga dao nema šanse ni za veću sumu . Neki igrači previše znače za neki tim. Čovjek je atrakcija, sjajan igrač, brz, dribler, ma stroj.
jaro taj čovjek je fudbalska mašina. 
- moustapha
- Kontakt:
- ivica_olic_11
- Kontakt:
a jesu smijesni ovi iz barselone,hahhaha

Nisu ba, otkud su...ivica_olic_11 je napisao/la:a jesu smijesni ovi iz barselone,hahhaha![]()

Vom Jäger zum Gejagten
- ivica_olic_11
- Kontakt:
samo cekam ulijevu izjavu za robbenageronimo je napisao/la:Nisu ba, otkud su...ivica_olic_11 je napisao/la:a jesu smijesni ovi iz barselone,hahhaha![]()
![]()
![]()
![]()
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
''Robben je na prodaju, ali za ponude koje su ispod 150 miliona eura necemo niti podizati slusalicu.''ivica_olic_11 je napisao/la:samo cekam ulijevu izjavu za robbenageronimo je napisao/la:Nisu ba, otkud su...ivica_olic_11 je napisao/la:a jesu smijesni ovi iz barselone,hahhaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
slažem se raja ili zamjena za mesija ili ponuda da bude iznad 150 miliona.

Kakva pričao o Robbenu i Barceloni? Kakvih 150 milki? Zar iko normalan može pomisliti da Barci treba Robben? A za ovih 150 miliona..........nemam riječi.
Bayern Munchen ulaže u košarku
Glasine iz Njemačke sve su jače. Bayern Munchen želio bi postati sila i u košarci
objavljeno danas u 10:42; autor: Igor Ćurković
FC Bayern Munchen već ima svoju košarkašku momčad, no ona je uglavnom u promatračkoj ulozi, čak i u drugoj njemačkoj ligi. Ove su sezone u 30 utakmica upisali 14 pobjeda i zauzeli osmo od 16. mjesta u ProA ligi.
Ovog će ljeta krenuti u nove radne pobjede s budžetom od tri milijuna eura, a navodno bi sve s klupe trebao voditi najbolji njemački stručnjak i izbornik reprezentacije Dirk Bauermann.
Bauermann je u svojoj klupskoj karijeri osvojio devet naslova prvaka Njemačke i uzeo četiri kupa, a s reprezentacijom je 2005. u Beogradu došao do srebra.
Tada je u sastavu imao jednog današnjeg igrača upravo Bayern Munchena. Radi se o Robertu Marasu, 215 centimetara visokom 32-godišnjaku rodom iz Hrvatske.
Glasine iz Njemačke sve su jače. Bayern Munchen želio bi postati sila i u košarci
objavljeno danas u 10:42; autor: Igor Ćurković
FC Bayern Munchen već ima svoju košarkašku momčad, no ona je uglavnom u promatračkoj ulozi, čak i u drugoj njemačkoj ligi. Ove su sezone u 30 utakmica upisali 14 pobjeda i zauzeli osmo od 16. mjesta u ProA ligi.
Ovog će ljeta krenuti u nove radne pobjede s budžetom od tri milijuna eura, a navodno bi sve s klupe trebao voditi najbolji njemački stručnjak i izbornik reprezentacije Dirk Bauermann.
Bauermann je u svojoj klupskoj karijeri osvojio devet naslova prvaka Njemačke i uzeo četiri kupa, a s reprezentacijom je 2005. u Beogradu došao do srebra.
Tada je u sastavu imao jednog današnjeg igrača upravo Bayern Munchena. Radi se o Robertu Marasu, 215 centimetara visokom 32-godišnjaku rodom iz Hrvatske.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Zanimljivo, trebali bi uskoro otvoriti temu i za Bayernove kosarkase 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
To što je Guardiola izjavio da je Robben dobar igrač, ne mora značiti da su zainteresovani za njega, te da "skupljaju" novac za njegovo dovođenje. Uostalom, tamo su na krilnim pozicijama Messi i Villa(tako barem mnogi misle), pa se nameće jedno jednostavno pitanje:"Da li im je potreban Arjen?"
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ja sam negdje citao kad bi usli u 1 ligu njemacke da bi ulozili 30 miliona eura pa to je strasno
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Ma bili su i u trećoj ligi, i uvijek se popravljaju. Imaju dobar budžet, treba to iskoristiti. No Njemačka liga je inače dosta slaba u košarci naravno.
@Zdena
Možda Barca želi ove godine u finale pa žele Robbena.
@Monolog
Stigla je ponuda od 40 miliona, no ona je glatko odbijena, jer su prije svega željeli Fabregasa, i ponudili su 27 miliona i Arsenal je to odbio, pa sada žele Arjena no on je rekao da se osjeća u Bayernu dobro, i da mu godi intres Barce, no da ne namjera otići. I Uli je bio optimističan da će Arjen odraditi ugovor, i da će čak i poslje toga ostati u Bayernu.
@Zdena
Možda Barca želi ove godine u finale pa žele Robbena.
@Monolog
Stigla je ponuda od 40 miliona, no ona je glatko odbijena, jer su prije svega željeli Fabregasa, i ponudili su 27 miliona i Arsenal je to odbio, pa sada žele Arjena no on je rekao da se osjeća u Bayernu dobro, i da mu godi intres Barce, no da ne namjera otići. I Uli je bio optimističan da će Arjen odraditi ugovor, i da će čak i poslje toga ostati u Bayernu.
- moustapha
- Kontakt:
Neki mediji su prenijeli da je Barca bacila oko na Robbena, a mi smo se ovdje samo nasalili, dizuci mu cijenu na 150 mil. iz zafrkancije. Niko nije ozbiljno shvatio spekulaciju, a posto se nista ne desava oko Bayerna, trenutno, moramo i mi naci nesto za komentarisanje. 
#divovi
Da, s tim da ga Bayern ne da ni pod razno 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zvanične ponude nije bilo, tako da...Normalno je da će se najbolji Bayernovi igrači automatski povezivati sa najvećim klubovima(ne kažem da Bayern to nije), pa ni Robben nije izuzetak. I bio bi glup kada bi otišao iz Bayerna u kome ima odriješene ruke, te status Boga kod navijača ovog giganta.Neutral je napisao/la:@Monolog
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
ja bi mozda dao robbena barsi ali pod uslovom da nama dadnu messija 
Bavarci imali kakvih novosti
Osim ove smijesne ponude Barce 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.