Legendarno nema sta.stiglic je napisao/la:
Ovdje većina promašila smisao teme, ili nije uopšte pročitala prvi postMCMLXVII je napisao/la:Mislim da nam je falila jedna tema kao sto je ova. Ime teme vam sve govori, znaci ubacujte samo legendarne slike nase drage Premijer Lige BiH.
Molim vas bez prepucavanja i postavljanja navijackih slikica, jer iste teme vec postoje. Bilo bi fino da i ubacite kratki tekst/informaciju iznad slike![]()
Tema su legendarne slike PL moj Ramize. Može ih postavljati i navijač Jedinstva i Posušja. I daj bola ne trolaj temu tim glupim seljačkim pošalicama.Ramiz88 je napisao/la:Molio bih da se ne stavljaju slike Veleza jer je tema Premijer liga, a ne Prva liga Federacije.
Hvala.
Velez ima par sezona u PL, bez ikakvog uspjeha. Teško da spadaju u nesto legendarno, al haj, nema veze. Bolje i oni nego Posusje, mada su u par dekaCocaine je napisao/la:Tema su legendarne slike PL moj Ramize. Može ih postavljati i navijač Jedinstva i Posušja. I daj bola ne trolaj temu tim glupim seljačkim pošalicama.Ramiz88 je napisao/la:Molio bih da se ne stavljaju slike Veleza jer je tema Premijer liga, a ne Prva liga Federacije.
Hvala.
Dobro. Haj sad u štalu i vrati se svojim dnevnim aktivnostimaRamiz88 je napisao/la:Velez ima par sezona u PL, bez ikakvog uspjeha. Teško da spadaju u nesto legendarno, al haj, nema veze. Bolje i oni nego Posusje, mada su u par dekaCocaine je napisao/la:Tema su legendarne slike PL moj Ramize. Može ih postavljati i navijač Jedinstva i Posušja. I daj bola ne trolaj temu tim glupim seljačkim pošalicama.Ramiz88 je napisao/la:Molio bih da se ne stavljaju slike Veleza jer je tema Premijer liga, a ne Prva liga Federacije.
Hvala.
Imas toliko mozga (ili nemas) da skontas da ta U slika ne pripada sportskom forumu. Podijeli tamo sa svojim pajdašima koji ce uzivati u tom ustaskom naboju..stiglic je napisao/la:Legendarno: golovi, slavlja, sjećanja, posebne utakmice...Ne znam u čemu je problem...
Za vrijeme Premijer lige nikako.MosaaRajvosa je napisao/la:Velež za razliku od pola lige se moze svrstati u legendarne klubove...Valjda ti se to ne mora objasnjavati, ili treba?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.