NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 07 feb 2016, 20:22

Faca je bio dobar i bice jos boji.teren je bio kriminalan ali su nasi igrali dosta tecno u prvom poluvremenu kada je faca sam drzao sredinu.takoder mujagic pokazao da je pojacanje mozda najbolji krilni poslije sabeta.ali jos je dugo do prvenstva pa cemo vidjeti kako cr sve na kraju ispasti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 07 feb 2016, 20:53

Jel imaju tribine na stadionu u obudovcu??
Hvala
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 feb 2016, 20:57

Ima neke nakarade odnosno rusevina gdje je bila tribina

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 07 feb 2016, 22:57

Tanki smo do bola.Slabo je ovo sve.S pram drugih ekipa,posebno ovih iz vrha smo jad i čemer.Situaciju u klubu nikakva.Igraci nemaju plata,raspad sistema. :D Ovako se trebamo predstavljati u javnosti,a ne Barcelona ili ovo ćemo ono ćemo,pa ljudi zapnu ko nikada do tada.Bez euforije do cilja.... ;)

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 08 feb 2016, 14:47

Ja msm da Zvijezda ulazi. Neki dan pricam sa jednim covjekom iz kluba, reko radil se sta sa strane osim terena, on se slatko nasmija na pitanje i lagano klimnu glavom. Da se ne pravimo budale, svi smo svjesni da ce se prvenstvo dobiti prije za stolom nego na terenu ;)

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 08 feb 2016, 16:52

esprit24 je napisao/la:Ja msm da Zvijezda ulazi. Neki dan pricam sa jednim covjekom iz kluba, reko radil se sta sa strane osim terena, on se slatko nasmija na pitanje i lagano klimnu glavom. Da se ne pravimo budale, svi smo svjesni da ce se prvenstvo dobiti prije za stolom nego na terenu ;)
E to je bitno da je klimno glavom,dzaba se pojacasmo kad je sve rijeseno.Sto lupetate brate dragi,velicajte dobru igru Zvijezde,hvalte nase neko dijete ako se pokaze i zasluzuje,uvijek u prvi plan stavljate stimanje kojekavo naspram dobre igre.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 08 feb 2016, 17:02

@zmajevac, druze dzaba ti ako imas uslove a nemas preduslove :kafa:
Da mi je samo znati u zadnjih 7-8 godina ko je to posteno izborio PL. Jel treba da te podsjecam, kradja u Lukavcu prije 3 godine, kada je Vitez dosao sa sudijama i oteo pobjedu, ili prosle godine u Doboj Kaknju kada je Mladost usla u PL, kolko je para Azmir potrosio da se Sloboda vrati i sl. Mozes imati dream team al ako nemas sudije i neke ekipe koje ce ti dati bodove, pisi propalo. A ako Bog da pa se udje u PL onda se moze pricati o nasoj djeci i slicno. Pozdrav zemljace ;)

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 08 feb 2016, 17:16

esprit24 je napisao/la:@zmajevac, druze dzaba ti ako imas uslove a nemas preduslove :kafa:
Da mi je samo znati u zadnjih 7-8 godina ko je to posteno izborio PL. Jel treba da te podsjecam, kradja u Lukavcu prije 3 godine, kada je Vitez dosao sa sudijama i oteo pobjedu, ili prosle godine u Doboj Kaknju kada je Mladost usla u PL, kolko je para Azmir potrosio da se Sloboda vrati i sl. Mozes imati dream team al ako nemas sudije i neke ekipe koje ce ti dati bodove, pisi propalo. A ako Bog da pa se udje u PL onda se moze pricati o nasoj djeci i slicno. Pozdrav zemljace ;)
Ja cu samo tebe podsjetit kad je Zvijezda usla u pl sa 20 i vise bodova razlike, nevjerujem da se to tad nastimalo,a sve su pretpostavke da bi se to moglo ponovit i ove godine,ja pricam o Zvijezdi.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 08 feb 2016, 22:06

esprit24 je napisao/la:Ja msm da Zvijezda ulazi. Neki dan pricam sa jednim covjekom iz kluba, reko radil se sta sa strane osim terena, on se slatko nasmija na pitanje i lagano klimnu glavom. Da se ne pravimo budale, svi smo svjesni da ce se prvenstvo dobiti prije za stolom nego na terenu ;)
Kad se ova liga zavrsavala na terenu :D
1947!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 feb 2016, 22:07

zmajevac je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:@zmajevac, druze dzaba ti ako imas uslove a nemas preduslove :kafa:
Ja cu samo tebe podsjetit kad je Zvijezda usla u pl sa 20 i vise bodova razlike, nevjerujem da se to tad nastimalo,a sve su pretpostavke da bi se to moglo ponovit i ove godine,ja pricam o Zvijezdi.
Ocito onda da u to vrijeme nisi bas bio upoznat sa mnogim stvarima

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 08 feb 2016, 23:17

Ljumani_Banovici je napisao/la:
Malo prelistaj kroz historiju,skoriju,ulazak Zvijezde u PL. nije, niti će ikada iko tako suvereno ući.Dominacija spektakularna naspram drugih ekipa.Mislim da ni Sarajevo sa ovom ekipom nebi izdominiralo u Prvoj ligi sada kako je Zvijezda tada.Lijepa vremena.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 09 feb 2016, 09:25

vatreni je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:
Malo prelistaj kroz historiju,skoriju,ulazak Zvijezde u PL. nije, niti će ikada iko tako suvereno ući.Dominacija spektakularna naspram drugih ekipa.Mislim da ni Sarajevo sa ovom ekipom nebi izdominiralo u Prvoj ligi sada kako je Zvijezda tada.Lijepa vremena.
Upravo tako jarane,kada je Zvijezda usla u pl te godine je igrala najbolji fudbal u BIH i trebala je bit prvak da je bilo pravde jel je pokradena u bezbroj utakmica u sudiskoj nadoknadi,i onda ti se nadju tkz.Zvijedini navijaci kako nisam dovoljno upoznat za to vrijeme kako je to sve dogovoreno bilo,nije ni cudo kad se cita ovde jedan dan katastrofa nema nista od ulaska,drugi dan ko moglo bi bit nesto od nas.Ono sto mi je drago procistilo se u klubu mnogo toga,dosta prljavog vesa je izbaceno,a kojeg su pojedinci ovde zdusno podrzavali ;)

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 09 feb 2016, 14:00

Praksa je pokazala da kada god smo kupili utkmicu dobili tri cetiri.Tako da manje kupovanja vise bodova.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 10 feb 2016, 16:49

asanovic strijelac za mladost dk..... :crazy:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

ZvijezdaGR1
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaGR1 » 10 feb 2016, 20:47

Jel protiv tekstila igramo u Modrici???

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 feb 2016, 21:04

ZvijezdaGR1 je napisao/la:Jel protiv tekstila igramo u Modrici???
Ja sam čuo u Derventi,ako neko zna tačno neka napise kada i gdje.Poslije toga s Bratstvom u Gračanici.......

ZvijezdaGR1
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaGR1 » 10 feb 2016, 21:22

vatreni je napisao/la:
ZvijezdaGR1 je napisao/la:Jel protiv tekstila igramo u Modrici???
Ja sam čuo u Derventi,ako neko zna tačno neka napise kada i gdje.Poslije toga s Bratstvom u Gračanici.......
Kontaktiro sam stranicu tekstlca kazu da nije u Derventi
Al vidit cemo :damn: :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 feb 2016, 23:06

Vjerovatno u obudovcu opet.Tekstilac je protivnik po mjeri prilika da im se revansiramo za prošlogodišnji poraz

Nova sezona nova nafaka

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 10 feb 2016, 23:30

Ja sam cuo da se protiv dervente igra u Tramosnici?

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 10 feb 2016, 23:50

Ne znam zašto im je toliko teško objavljivati evo npr.ove prijateljske utakmice,pa brate dragi samo da su nazvali Dzemu on bi objavio na portalu radio Gradacca i mi ne bi sada lupali o tome..uvijek smo u ovom segmentu bili totalni amateri..

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.