Ma ako mogu iz kase izdvojiti 800.000KM za bosanskog Hazarda, ne vidim razlog zbog kojeg se ne bi mogla izdvojiti cifra, koja je u poredjenju sa onom koju sam prvu naveo, i vise no komicna.InatSilanBosanski je napisao/la:Mozda su nam platili za samo 24 igraca
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Bolje ostaviti jedno mjesto za UglješuAjzea je napisao/la:Ma ako mogu iz kase izdvojiti 800.000KM za bosanskog Hazarda, ne vidim razlog zbog kojeg se ne bi mogla izdvojiti cifra, koja je u poredjenju sa onom koju sam prvu naveo, i vise no komicna.InatSilanBosanski je napisao/la:Mozda su nam platili za samo 24 igraca

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
-
- Kontakt:
Slazem se, ako smo krenuli tim putem trebamo i nastaviti.Ali struka je odlucila da nastavi sa juniorima i sta cemo sad, vjerovatmo ima neki razlog.
Enis na poziciji centralnog veznog može sjediti na klupi, ali je ponajviše došao na zub pojedinih zbog guranja na neprirodne pozicije (bekove i stopera), tako sad kada toga nema, kada smo dobro popunjeni, ne bismo trebali diskutovati o tome.PlavaPorodica je napisao/la:Svi mi kada pomislimo na Enisa, govorim uopšteno, automatski bura kritika.. levat, nije on za Želje.
I nije za prvog tima, niti će ikada biti u bilo kakvoj konkurenciji,ali da je dobra zamjena u slučaju ne daj Bože povreda, jeste.
Sve u svemu , plata za koju Enis igra je mizerna, to vam pouzdano govorim
Hocemo prije Sirokog odigrati generalku u Sa?
Nista za sada ali ne vjerujem da ce dolaziti jer ekipa sad ide na Tursku na zavrsne pripreme, nakon povratka u Sarajevo jos ce biti koji trening a to je malo vremena da se oni ukomponuju u tim.zlatandr je napisao/la:Šta bi za Ugljesu Radinovica i Dzenana Burekovica?
Nema logike da dođu sedmicu pred nastavak prvenstva.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:Nista za sada ali ne vjerujem da ce dolaziti jer ekipa sad ide na Tursku na zavrsne pripreme, nakon povratka u Sarajevo jos ce biti koji trening a to je malo vremena da se oni ukomponuju u tim.zlatandr je napisao/la:Šta bi za Ugljesu Radinovica i Dzenana Burekovica?
Nema logike da dođu sedmicu pred nastavak prvenstva.
dobar igrac je uvjek dobro dosao
Ne vidim razlog zbog kojeg se, ukoliko potpisu ugovor kroz koji dan, ne bi prikljucili ekipi u Antaliji 
Ne brinite vi za to, samo neka oni potpisu..

Ne brinite vi za to, samo neka oni potpisu..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Za uspješno proljeće nam je potrebno slijedeće i to poredano po prioritetima:
1. Fizička sprema
2. Visoka motiviranost ekipe i pojedinaca
3. Izuzetna borbenost
4. Individualni kvaliteti pojedinaca
5. Uigranost
6. Podrška sa tribina
7. Sreća
Eto sad svi možemo razmišljati je li to to, i da li je po redu složeno. Po meni ovdje vidim dva izazova, a to su uigranost i podrška sa tribina, dok za sreću nikad ne znaš, ali ako stvoriš preduslove ona će doći.
Ne sumnjam da će ih Edis izuzetno fizički spremiti, da će biti izuzetno motivisani i angažovani, i da odavno nismo imali ekipu sa više individualnog kvaliteta pojedinaca. Da li će ih uspjeti uigrati to stvarno ne znam i ne mogu suditi kvalitetno o tome. Takođe ne znam niti kako će to izgledati na tribinama, ali nadam se najboljem i optimista sam.
Uz ove preduslove ja ne sumnjam da ćemo izboriti Evropu ponovo, čak i kroz prvenstvo, a kup bi bio odlična uvertira za ligu 12 kada veći dio ove ekipe treba da pokaže svoj stvarni kvalitet.
1. Fizička sprema
2. Visoka motiviranost ekipe i pojedinaca
3. Izuzetna borbenost
4. Individualni kvaliteti pojedinaca
5. Uigranost
6. Podrška sa tribina
7. Sreća
Eto sad svi možemo razmišljati je li to to, i da li je po redu složeno. Po meni ovdje vidim dva izazova, a to su uigranost i podrška sa tribina, dok za sreću nikad ne znaš, ali ako stvoriš preduslove ona će doći.
Ne sumnjam da će ih Edis izuzetno fizički spremiti, da će biti izuzetno motivisani i angažovani, i da odavno nismo imali ekipu sa više individualnog kvaliteta pojedinaca. Da li će ih uspjeti uigrati to stvarno ne znam i ne mogu suditi kvalitetno o tome. Takođe ne znam niti kako će to izgledati na tribinama, ali nadam se najboljem i optimista sam.
Uz ove preduslove ja ne sumnjam da ćemo izboriti Evropu ponovo, čak i kroz prvenstvo, a kup bi bio odlična uvertira za ligu 12 kada veći dio ove ekipe treba da pokaže svoj stvarni kvalitet.
Nexe grupacija i FK Željezničar produžili saradnju
http://fkzeljeznicar.ba/nexe-grupacija- ... nju/18354/
http://fkzeljeznicar.ba/nexe-grupacija- ... nju/18354/
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/dzenan ... bsi/183893
Iz Zelje u Freiburg,a sad u Jajcu....obecavao je prije,a vidi gdje dođe
Iz Zelje u Freiburg,a sad u Jajcu....obecavao je prije,a vidi gdje dođe
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Nadao sam se Ugljesi bas zbog rotacije na sredini terena, a ni Burekovic kao jedan od najmladjih kapitena Celika i sa velikim brojem nastupa za prvi tim i mladu repku nije izgledao lose. Ipak, nasi sutra odose u Tursku na zavrsni dio priprema, nesto kontam da je trebalo bit, bilo bi..nek me insajderi isprave.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
meni nije jasno samo sto ne daju nesto Celiku i Borcu i ne zavrse to,a ne ko kakva indijska sapunica cekamo ih evo od januaraexbabilon je napisao/la:Nadao sam se Ugljesi bas zbog rotacije na sredini terena, a ni Burekovic kao jedan od najmladjih kapitena Celika i sa velikim brojem nastupa za prvi tim i mladu repku nije izgledao lose. Ipak, nasi sutra odose u Tursku na zavrsni dio priprema, nesto kontam da je trebalo bit, bilo bi..nek me insajderi isprave.
- jaludovolimte
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.ba/javni-poziv-za- ... ite/18358/
– 24 satno obezbjeđenje stadiona fizičkom zaštitom;
– 24 satno obezbjeđenje stadiona fizičkom zaštitom;
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
@zztop Đerma jasta, pogrijesio sam jbga
nisam ga bas mogao razumiti bas najbolje.
Trebaju u klubu viditi da zaposle kakve dobre zgodne trebe, nek Im pronadu neku funkciju.
Žene kakve po mogucnosti, guzate I sisate (mogu I silikoni) npr da Željo ima cheerleaders I to bi bilo dobro.
Mozda da prodaju viagru I clanske, sta ja znam ali samo znam da ako zaposle par dobrih treba. Tribine ce biti pune

Trebaju u klubu viditi da zaposle kakve dobre zgodne trebe, nek Im pronadu neku funkciju.
Žene kakve po mogucnosti, guzate I sisate (mogu I silikoni) npr da Željo ima cheerleaders I to bi bilo dobro.
Mozda da prodaju viagru I clanske, sta ja znam ali samo znam da ako zaposle par dobrih treba. Tribine ce biti pune

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Gledam ovaj prenos Maribor - Sarajevo, na youtube kanal Maribora, prenose utakmicu, komentator, cak i re-play. Super im je kanal puno sadrzaja ima.
Kad bi nas klub bio u mogucnosti da ima novca za ovu ekipu koja bi se bavila ovim multimedijalnim sadrzajem na youtube kanalu kluba, sto bi prenosila/snimala utakmice, pripreme, trneinge, pa cak i ova putovanja u Antaliju.
Svaka cast slovencima.
Kad bi nas klub bio u mogucnosti da ima novca za ovu ekipu koja bi se bavila ovim multimedijalnim sadrzajem na youtube kanalu kluba, sto bi prenosila/snimala utakmice, pripreme, trneinge, pa cak i ova putovanja u Antaliju.
Svaka cast slovencima.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Samo nek bude druga agencija.
Mudar potez uprave, svakakva se mraka zna okupiti kod stadiona..
Sad kad se Manijaci prijave
Sad kad se Manijaci prijave

-
- Kontakt:
Da li ce biti nekih noviteta u fan shopu? Nadam se da ce sa novim prostorom stici i neki noviteti, novi dizajn duksa, majica kratkih rukava..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.