NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NFL
Sada malo kada pogledam logicno je sve ovo, bilo je sinoc malo navlacenja Bronconsima. Mislim da ce Newtonu liga to vratiti kad tad ali se nije smjelo dopustiti da Payton ode u mirovinu bez ovog SB tj liga ganja rejting i popularnost, a ovo je jedna lijepa prica..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Fakat, onaj prvi review je misterija.tuzlak1987 je napisao/la:Sada malo kada pogledam logicno je sve ovo, bilo je sinoc malo navlacenja Bronconsima. Mislim da ce Newtonu liga to vratiti kad tad ali se nije smjelo dopustiti da Payton ode u mirovinu bez ovog SB tj liga ganja rejting i popularnost, a ovo je jedna lijepa prica..
Nisam neki die hard fan neke ekipe, zavisi od generacije do generacije. Uglavnom sam na strani dobre odbrane i muske igre.Greivis je napisao/la:work je napisao/la:Pa postuje raja i Brady-ja ovdje, samo sto nije klasa kao Payton, simple as that.![]()
Uz koga si u NBA-u ti?
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Znaci definicija bandwagonera 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jeff Howe @jeffphowe 1m1 minute ago
In a shocking development, Dante Scarnecchia has asked the Patriots about coming out of retirement to coach the O-line again, per ****.
Jos da otjera Cannona, Fleminga i kompaniju...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Cestitke navijacima Broncosa na titulu, ako ih uopste ima na ovom forumu...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovu dugu pauzu ću iskoristiti za gledanje svih SB-ova, već skidam onaj prvi između Packersa i Chiefsa, taman ima dosta vremena do septembra da se to fino pregleda. Bacit ću ovdje koju rečenicu o svakom, kad krenem i zvanično 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jasta nego ima!amerosm je napisao/la:Cestitke navijacima Broncosa na titulu, ako ih uopste ima na ovom forumu...
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Rio jaro sto se lozis toliko, da svi Cheateri na forumu takvi kao ti, bio bi sklad i harmonija - no fazon je u tome sto vecina od njih direktno vrijedjaju mene i Peytona, pa je logican slijed dogadjaja da cu na slican nacin uzvratiti (normalno necu psovat majke kao neki, samo gospodski kulturno spustanje), ne sekiraj se ti za moje misljenje, logicno da je Brady klasa, vodi ekipu 15 godina uvijek u vrhu, elita je covjek al' kao i svi ima svoje mane i volim ih isticat
Sta je nisi do sad primjetio worka i fustanga? Smetaju ti njihovi postovi pa ih i ne ubrajas kao da su tu, ali ne prije bih rekao da omalovazas njihovu licnost i znanje u vezi ovog sporta, kao sto to pokusavas i sa mnom, a ustvari trebao bi da citas i ucis
worku znalcu ove igre i fustangu muckom provokatoru cestitke od mene za ovaj naslov, nadam se da Brock nece biti na nivou i da je u iducih 5 godina AFC nas
Ma jok nemaamerosm je napisao/la:Cestitke navijacima Broncosa na titulu, ako ih uopste ima na ovom forumu...
worku znalcu ove igre i fustangu muckom provokatoru cestitke od mene za ovaj naslov, nadam se da Brock nece biti na nivou i da je u iducih 5 godina AFC nas
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 08 feb 2016, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nije ti loša ta ideja, odgledati sve redoslijedom. Ajde javi u PM izvorrio_Ferdy88 je napisao/la:Ovu dugu pauzu ću iskoristiti za gledanje svih SB-ova, već skidam onaj prvi između Packersa i Chiefsa, taman ima dosta vremena do septembra da se to fino pregleda. Bacit ću ovdje koju rečenicu o svakom, kad krenem i zvanično
Rekoh ja da Broncosi lagano uzimaju 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Meni odgovara sto je Denver pobjedio...Bearsi imaju 60 miliona salary i mozda jos se oslobode tako da im mozemo ganjat par igraca iz odbrane
..uzeli su te prstenove sad ce da idu za parama ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Matere mi znao sam da si ovo napisao i prije nego sto sam otvorio temu 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Znamtuzlak1987 je napisao/la:Matere mi znao sam da si ovo napisao i prije nego sto sam otvorio temu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
I mi moramo ukrasti nekog. Millera ce tagovati, odlaze Trevantan i Jackson moguceSaltCityAttack je napisao/la:Znamtuzlak1987 je napisao/la:Matere mi znao sam da si ovo napisao i prije nego sto sam otvorio temu..pa ebiga jedan mora bit nas jedan je vec rekao da ce razgovarat sa Bearsima ..ebiga imamo sad salary space mozemo se dobro skrpiti
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nama se taj Trevantan spominje valjda je i dao neku izjavu da ce sa nama vjerovatno pregovarat ..vidjet cemo sta ce bitituzlak1987 je napisao/la:I mi moramo ukrasti nekog. Millera ce tagovati, odlaze Trevantan i Jackson moguceSaltCityAttack je napisao/la:Znamtuzlak1987 je napisao/la:Matere mi znao sam da si ovo napisao i prije nego sto sam otvorio temu..pa ebiga jedan mora bit nas jedan je vec rekao da ce razgovarat sa Bearsima ..ebiga imamo sad salary space mozemo se dobro skrpiti
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
JAckson je najmanje vjerovatan da ce produziti posto ce traziti dobar kes. Mislim da bi dobro legao Coltsima da ga ugrabe.
MArshala i Trevatana, mislim da mogu produziti, mozda i sve mogu, a to uveliko zavisi sta ce biti sa GOAT-om, hoce li se osloboditi njegovi milioni i vjerovatno restruktuacija Clady-oveg ugovora, a i Brock bi trebao pristati na manje nego od drugih da bi bio prvi QB ekipe.
MArshala i Trevatana, mislim da mogu produziti, mozda i sve mogu, a to uveliko zavisi sta ce biti sa GOAT-om, hoce li se osloboditi njegovi milioni i vjerovatno restruktuacija Clady-oveg ugovora, a i Brock bi trebao pristati na manje nego od drugih da bi bio prvi QB ekipe.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.