FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja mislim da ce Okic igrati u Mostaru krilo,da Bekica ne misli koristiti na toj poziciji.Koliko se sjecam od kako je dosao Jesic Bekic ni jednm nije igrao krilo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Golman Sarajeva tvrdi Pavlović: Trener neće pogriješiti koga god stavi na gol
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/pavlovic ... gol/183861
Jes al ako mu je odluka izmedju Pavlovic i Pavlovic
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/pavlovic ... gol/183861
Jes al ako mu je odluka izmedju Pavlovic i Pavlovic
pa gdje tačno će igrat to krilo ako već lijevo imaš Dulju a desno Denija???Majkl je napisao/la:Ja mislim da ce Okic igrati u Mostaru krilo,da Bekica ne misli koristiti na toj poziciji.Koliko se sjecam od kako je dosao Jesic Bekic ni jednm nije igrao krilo.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jarane...jesi ti gledao prenos zadnjeg kola iz Sirokog?DenchiNL je napisao/la:pa gdje tačno će igrat to krilo ako već lijevo imaš Dulju a desno Denija???Majkl je napisao/la:Ja mislim da ce Okic igrati u Mostaru krilo,da Bekica ne misli koristiti na toj poziciji.Koliko se sjecam od kako je dosao Jesic Bekic ni jednm nije igrao krilo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Osim bolje organizacije, uopste bolje organizovanog marketinga i komunikacije sa navijacima/simpatizerima kluba za Hajduk navija kompletna Dalmacija od Rijeke nadole i pola Hercegovine. Oni rezultatski i svakako jesu u krizi ali nisu dzaba bili klub YU velike cetvorke.MortemHz je napisao/la:Kod njih se mozes uclaniti bilo gdje a kod nas ne mozes. Oko 20% njihovih clanova se uclanilo u BiH i dolaze iz BiH naprimjer, nisu prelazili granicu a i imaju dobar marketing, kod nas se to nikad ne spominje.VivaLasVegas je napisao/la:Mozda nije za ove teme, ali evo samo usporedba.
Hajduk za 39 dana skupio 17.000 clanova!
Mi za 5 godina jedva 7. Pa zar je skupo 20 KM za godinu dana?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jos malo i krece ispisavanje po sirotinji iz Slovenije.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Plakalo će biti igrač utakmice za Slovence.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hoćel' bit' prenosaaa?
split ima sa predgrađima koliko 200-300k stanovnikaVivaLasVegas je napisao/la:Mozda nije za ove teme, ali evo samo usporedba.
Hajduk za 39 dana skupio 17.000 clanova!
Mi za 5 godina jedva 7. Pa zar je skupo 20 KM za godinu dana?
svi navijaju za jedan klub
u tom je najveća razlika po meni
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
To mačak!MosaaRajvosa je napisao/la:pingpong je napisao/la:Hoćel' bit' prenosaaa?
https://www.youtube.com/watch?v=eyHbetKR-HU
Tškrdrm
- Burberry46
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
bordo rozi*Burberry46 je napisao/la:Igraj bordo bijeli!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Samo nemojte poslije utakmice sa nekom depresijom ili euforijom. Tako nam je kako nam je,ne možemo nikako drugačije.
Sabrine mi moje!
I ja tako mislim.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ma ne mogu Rustem i Reis drzati sredinu sami nikako. Dodat im Radovca, i igrati sa jednim napadačem.
Danas ako budemo igrali 4-4-2, gubimo bitku na sredini, a napad ce biti odsječen. Živi bili, vidjeli.
Tako nekako.fico je napisao/la:Danas bi volio vidjeli 4-5-1 i naravno bez Dulje, odnosno onako kako bi mogli izaci pod bijeli brijeg.
Pavlovic/Plakako (neka Jesa odluci)
Kadušić-Barba-Kova-Al. Bekić
Radovac-Rustemović
Am.Bekić-Reis-Simeunović
Cezar
Ma nema nikakve euforije ni depresije, ovo je zajebancija sve po temi. I ako izgubimo, nema veze, bar znamo da nije taraba ekipa ko Brotnjo. Jedino ako nas bas natabaju, onda bi moglo biti nezadovoljstva.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Braachuka, CAGarfia, CentarsutNaClanak921, Fouzi1, Jadnimi, Jet2Holiday, johntravolta123, kontra, miguelramos, nedimmmm1337, perodeformero, Puas, senad82 i 124 gosta.