Pozdrav,u najboljoj namjeri pisem ovaj tekst,jer volim posjetiti ovaj podforum. Ova tema je vec odavno otisla u potpuno krivom smjeru. Ja kao covjek ne pridajem kladionici neku veliku vaznost u zivotu,ali volim sport opcenito,kladjenje je samo hobi. A takav sam da,kada nesto radim,radim to najbolje sto mogu i pokusavam izvuci iz tog neki maksimum. Ljudi,ovo sto vi pisete na ovu temu nikome,ama bas nikome ne pomaze,znam da vas vecina ovdje pise u najboljoj namjeri,ali to jednostavno nije to. Prvo i prvo,pratim neke strane kladionicarske sajtove tipa blogabet-a i kad vidite kako to funkcionira i kako bi to trebalo biti,ovo ovdje je jednostavno smijesno. Ljudi smatraju combo bet smijesnim tipom kladjenja,tamo su smijesne uplate od 10,20,30€... No,oni su neka razina 'profesionalizma' sto se tice kladionice,ja znam da to ovdje nitko nije,ali ponesto bi se moralo nauciti od njih. Nadam se da se nitko nece uvrijediti,ali ovi 'tiketi' sto svaki dan postavljaju Bihac96,admir12345,Willy itd. mislim da nisu od nikakve pomoci. Zar ne bi bilo puno lakse kad bi se postavljao po jedan par,iz sporta koji pratite,koji poznajete (adis30,jozinho,nekad davno amarosim itd.),napisete jasno obrazlozenje,tj. razlog svog tipa (npr. izostanci,3za3,neka statistika,tradicija..). Zgmiky je to pokusavao na neki nacin,ali on je ponekad znao pogoditi ali na puku srecu,bez nekog razloga,vecinom je pisao tipove tipa Portugalci u terminu 12:15 budu golova,pa lupi 7+ i vecinom padne.. Bilo bi lijepo kada bi bar nekoliko vas koji ovo procitate,razmislite o ovome,mislim da bi bilo od velike koristi.