2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Rekao je da nema namjeru da se mjenja jer da zbog zovagu i hvata skokove 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ako mislis na skokove, u prosjeku je 7.6 u karijeri, sto nikako nije odlicno za visokog igraca (PF/C) nego eto onako solidno. Zamisli da ima manje kila i da mu je lakse skociti? Jednostavno je zapusten od dolaska u ligu. Ne znam da li si ga gledao na OSU, ja jesam i bio je vise od 2 trecine sezone siguran top 5 pick. Onda je imao povredu, zbog nje pao na draftu i evo danas ima bar 15 kila viska i ni 50% karijeru kakvu je mogao imati. To govorim kao fan OSU i neko ko je dosta njegovih tekmi pogledao.[/quote]adriano_leite je napisao/la:filip13 je napisao/la:Konstitucijom, trebao sam naglasiti. Nit moze skociti nit sta, pretezak je. Kada je bio na Ohiu bio je igracina samo takva, dolaskom u ligu se sramotno zapustio. Jos ona tvoric frizura samo upotpunjava cirkus koji je postao. Jos uvijek ima talenta, ali do sada je mogao postati mnogo bolji igrac da je bar malo normalniji.adriano_leite je napisao/la: Ma salis se. Kakav Big baby?" Sally ima olican sut. Pa gledas li tekmu? 4-4 iz igre...
@aleme znam za Rodmana, kamo srece da ih namjerno gadjaju loptama i skacu im po glavama prilikom kucanja ne bi li se makli. Sto se tice tih mjesta tesko ce ih maknuti ali su bar na dijelovima parketa gdje nije toliko opasno po igrace (istina da i tu ima sitnih povreda, ali kamermani koji wu pod kosem su bukvalno opasnost za igrace, svaki drugi napad).
a odlican u hvatanju lopti
ove sezone je odlican,8,4 skokova za 23,4 minute je odlican ucinak
@adriano
Ali je zato i vazna cinjenica da igra 25 minuta po mecu kroz karijeru, sto nije puno. Zamisli da igra 30+, koliko igraju top skakaci lige. Ali sigurno je da vazi to sto si rekao, da ima dosta kila viska i sigurno bi bio bolji kada bi se utegnuo..
Ali je zato i vazna cinjenica da igra 25 minuta po mecu kroz karijeru, sto nije puno. Zamisli da igra 30+, koliko igraju top skakaci lige. Ali sigurno je da vazi to sto si rekao, da ima dosta kila viska i sigurno bi bio bolji kada bi se utegnuo..
miki_92 je napisao/la:Rekao je da nema namjeru da se mjenja jer da zbog zovagu i hvata skokove
kao nekad oakley
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma zalosno mi je vidjeti igraca koji je imao takav potencijal, da ovako izgleda i da se ovako pati. Pa zamisli da igra 30+ minuta po mecu, polomio bi sebi clanke od tezine. Njemu ovakvom kakav jest i jest optimalno tih 25 minuta (po meni cak i manje radi opterecenja na zglobovima i koljenima). Zali Boze takvog talenta, jer sam fakat uzivao u njegovim igrama dok je bio na OSU. Da ne pricamo o kasnjenju na treninge i kaznama. Fakat nije normalan sta je sebi dopustio.dscile je napisao/la:@adriano
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Jel igraju ovi Kingsi i Celticsi odbranu, sta je ovo jebote hahaha
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Paul sut 0/9
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ma fuj, **** vas hekovanje.
gledam i ne mogu da vjerujem da igraci miamia u 3. cetvtini vec u prvoj sekundi napada clipersa fauliraju jordana
- adriano_leite
- Kontakt:
Clippersi igraju odlicno iako im jako dugo fali Griffin.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Clutch je napisao/la:Odlicna partija Sullingera
Odlicn utakmica Sully
Boston 9-1 u zadnjih 10 tekmi.
Odlicni retro dresovi Heata kao i svi retro NBA dresovi
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 07 feb 2016, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Pa kako smo loši drugo pol. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
adriano_leite je napisao/la:Clippersi igraju odlicno iako im jako dugo fali Griffin.
bas to htjedoh napisati,iznenadjujuce dobro igraju
Mislim da je to zato što imaju idealan sistem da se igra vrti preko Paula pa i igrače za toga, a kada je Blake tu koji je ipak jedan od najboljih igrača lige on mora dobiti loptu i tu onda sistem ispašta, igra se usporava i stvara milion dodatnih problema. Trebaju rastaviti Blakea i Chrisa brzo ako žele da bude šta od njih.filip13 je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Clippersi igraju odlicno iako im jako dugo fali Griffin.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- JoseMourinho
- Kontakt:
yebo im hakovanje mater usrase mi cejf nisam ni odgledo tekmu do kraja 
Kawhi je napisao/la:Mislim da je to zato što imaju idealan sistem da se igra vrti preko Paula pa i igrače za toga, a kada je Blake tu koji je ipak jedan od najboljih igrača lige on mora dobiti loptu i tu onda sistem ispašta, igra se usporava i stvara milion dodatnih problema. Trebaju rastaviti Blakea i Chrisa brzo ako žele da bude šta od njih.filip13 je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Clippersi igraju odlicno iako im jako dugo fali Griffin.
Kada je Blake tu igraju brze a ne sporije...
Marc Stein @ESPNSteinLine 36m36 minutes ago
Monday morning trade scuttle: Orlando isn't outright shopping Tobias Harris, but word is the Magic aren't discouraging offers for him either
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Mijenjaj avatar. Tuzit ce te MJ.miki_92 je napisao/la:Marc Stein @ESPNSteinLine 36m36 minutes ago
Monday morning trade scuttle: Orlando isn't outright shopping Tobias Harris, but word is the Magic aren't discouraging offers for him either
Michael Jordan and his handlers have been particularly defensive in the guarding of the basketball legend's image. Consider his successful lawsuit against a bankrupt Chicago grocer for unauthorized use of his name.
It seems for the moment, however, that the popular "Crying Jordan" meme is fair game. "At this time we have taken no legal action," a spokesperson for the Hall of Famer told Sara Germano and Stu Woo of the Wall Street Journal.
Whether that means legal action could be taken in the future remains to be seen, but there is a distinct possibility it will be welcomed by some. It seems four minutes cannot pass on social media platforms without the meme recurring.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.