Dobro pusti to, nego znaš li hoće li biti stream negdje???MCMLXVII je napisao/la:Evo link da ne bude poslije daj mi daj daj daj, eee gdje gdje gdje mogu gledati, gdjeee mogu gledatiiii!![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako, meni pokazuje još 33.crozzer je napisao/la:Još 55 minuta, hajmo Saraj'vo!
Sarajevo: Plakalo, Kadušić, Kovačević, Almir Bekić, Barbarić, Rustemović, Emerson, Duljević, Simeunović, Amer Bekić, Cezar.
Ovo je vjerovatno prvih 11. Plakalo
, Benko klupa.

Ovo je vjerovatno prvih 11. Plakalo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije los sastav, uz mozda 2-3 promjene.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Odličan sastav. Nemoj zezat, Bekić je zaslužio da bude starter, daleko je naspremniji. A red je da vidimo i Cezara, nešto mislim da će biti potentniji čak i od Benke. Benko je zagazio u godine već...Lakoste je napisao/la:Sarajevo: Plakalo, Kadušić, Kovačević, Almir Bekić, Barbarić, Rustemović, Emerson, Duljević, Simeunović, Amer Bekić, Cezar.
Ovo je vjerovatno prvih 11. Plakalo, Benko klupa.
![]()
![]()
![]()

zipa Nedzada.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vrlo jak sastav Maribora isto, najbolji igraci igraju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
FrancescoTotti je napisao/la:Ovako se to radi, dame i gospodo![]()
samo da ti kažem da sam klkno na ovo
pogledaj prevod
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
zaboravio za Dulju jbg it was a looooooooooong time agoGangEvil je napisao/la:Jarane...jesi ti gledao prenos zadnjeg kola iz Sirokog?DenchiNL je napisao/la:pa gdje tačno će igrat to krilo ako već lijevo imaš Dulju a desno Denija???Majkl je napisao/la:Ja mislim da ce Okic igrati u Mostaru krilo,da Bekica ne misli koristiti na toj poziciji.Koliko se sjecam od kako je dosao Jesic Bekic ni jednm nije igrao krilo.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I Cezar ima 30 god, nije ni on neki mladi potencijal. Nadam se da ovo ne znaci da Benko odlazi, jer sumnjam da ce on klupa biti.pingpong je napisao/la:Odličan sastav. Nemoj zezat, Bekić je zaslužio da bude starter, daleko je naspremniji. A red je da vidimo i Cezara, nešto mislim da će biti potentniji čak i od Benke. Benko je zagazio u godine već...Lakoste je napisao/la:Sarajevo: Plakalo, Kadušić, Kovačević, Almir Bekić, Barbarić, Rustemović, Emerson, Duljević, Simeunović, Amer Bekić, Cezar.
Ovo je vjerovatno prvih 11. Plakalo, Benko klupa.
![]()
![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Idemoooooooooo
Još 15 minuta
Još 15 minuta
Benko je bio bolestan, moguce je da jos nije ozdravio, sef je juce reko da ima jos bolesni.
Benko je klasa iznad Cezara i bekica
Benko je klasa iznad Cezara i bekica
FK Sarajevo
Osim Plakala sasvim dobar sastav.

Zadnja izmjena: Memara, dana/u 08 feb 2016, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
Strah me da ne bude promahe sa 2 vezna samo, i to jedan od njih Reis koji sigurno nece u odbrani puno pomagati..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Benko nikako nije za klupe. Kamoli sada kada igraju 4-4-2 sa dvojicom napadaca kao i ovu utakmicu. Inace dobar sastav osim Plakala. Nadam se da nece primiti puno golova. Ibraimi je odlican ofanzivni vezni otprilike tip igraca kojega su mnogi prizivali ovdje mjesecima. Zna sve sa loptom, odlican sut i jos ima odlicnu brzinu za tu poziciju. Dobro je da i jedini i drugi igraju 4-4-2 tako da nebi trebala biti prevelika dominacija u sredini terena. Ovo je ogromna sansa za Emersona da se pokaze u pravom svijetlu.
- crozzer
- Kontakt:
Hajmooooooooooooo, bordo-bijeli!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Hajde Rusteme i Plakalo, zacepite nam svima usta vrhunskom partijom!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zabi gol
SRETAN BROJ - 1725
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Anex, boki86, Bordo10, bordospartanac, Cattivi87, Fouzi1, kupus army, ledesma, MSOZ101, perodeformero, Vanja8, zagorski i 190 gostiju.