RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Mont0
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Mont0 » 01 jun 2010, 21:12

Pa dokad cemo eksperimentisati? :D
Support Velez, It's logical! ★

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 01 jun 2010, 21:14

cunami je napisao/la:Nisam cuo za Borica da je nasao klub a ako je istina onda mu sve najbolje zelim a mi u potragu za novim golmanom.
Mislim da sam realan kad sam napisao sastav Veleza koji bi ja volio vidit da igra i samo jos nadodat ako Coric ne bi igrao ubacit Mirzu malog i imamo ekipu pravo dobru a vecina domacih igraca sa prijeko potrebnim igracima sa strane,Mislim da je ovo izvodljivo i uspjesan eksperiment i uz domaceg trenera,naravno...
I ja sam isto cuo ovo za Borića iz veoma pouzdanih izvora.....Tako da moramo traziti gomana......
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 01 jun 2010, 21:28

Ne moze se rezultat postici preko noci jer smo prosle sezone ostali u zadnjem kolu u ligi,ove godine osigurali opstanak 5 kola do kraja i na rezultatu treba napravit stabilizaciju jer su nam sezone prije bile tmurne i turbulentne a nista se ne moze preko noci i za sve treba strpljenje.
Mislim da svaki navijac se slaze sa mnom u vezi ovoga i da trebamo podrzat inicijativu da Velezu kroje sudbinu vecina domacih igraca a ne 10 sa strane jer sta je njima Velez?
Prolazna stanica kao i svima ostalim jer niko nije upito sta je sa Velezom,ni jedan bivsi igrac sa strane a ni trener.
Ja ne znam da sam procito da Seslija u novinama igdje spominje Velez.
Velez ostaje a sve ostalo je prolazno i ja sam za domaceg trenera i vecinu domacih igraca sa 3-4 prijeko potrebna igraca jer ja Velez pamtim i pratim od prije rata za razliku od nekih na ovom forumu

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 02 jun 2010, 10:42

Ma opusteno ljudi 8-) Domaci trener? Hmmmm..bojim se da ne postoji za A tim...Bitno je da Dzuba opet udje u klub 100%, to treba vijeti sa njim veceras. A svi znamo, prvo, kakva se atmosfera stvori kad je on tu, a da ne govorim o pojacanjima. Dzubur je jedan od rijetkih vrlo rijetkih sportskih radnika u BiH koji ispostuje ono sto obeca igracu. Zato se i ne sekiram za igrace, jer ce oni zvati Velez, a ne Velez njih....Da ne govorim o njegovim planovima, jedini je koji je imao muda i spomenuti novi stadion a ne nesto drugo, ulaziti u duele koje niko nije smio ulaziti. A RA? Hehh...Ne treba ni pominjati...Mogu misliti euforije :D Ali, Cunami bojim se da ces se razocarati u vezi trenera, Dzuba vjeruje u rad i samo rad, a sigurno da mu je prvi trener na njegovoj ljestvici Seslija, tako da je vrlo moguce da ce mu biti prva meta ako se vrati. A sigurno nece popunjavati igracki kadar prije dovodjenja trenera, jer je uvijek stajao uz trenera i nije dopustao nikakve izbore igrace od bilo koga. On dovodi trenera, a trener igrace....
Opet, sve je rano govoriti prije veceras, odnosno prije njegovog izlaganja....

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 02 jun 2010, 15:37

Ja mislim da nece Seslija doci ali imam opet neki osjecaj da ce trener biti sa strane.Moramo se zapitat sto imamo malo djece u omladinskom pogonu?Imamo malo djece zato sto djeca nemaju uslove za treniranje,nemaju volju jer ovi sto trebaju u prvi tim a vrijede nesto ne idu jer svaki trener sa strane dovede igrace sa strane i nema mjesta za nase igrace i tako nam propada omladinski pogon.Nece momci da treniraju jer ih na kraju nema nigdje.
Zamisli samo koliko je momaka proguto Velez u zadnjih 10-ak godina a sve zato sto su nam bili treneri sa strane i samo traze igrace sa strane i mi,umjesto da bodrimo nase igrace,mi smisljamo pjesme o igracima sa strane.Meni je to malo smijesno i krivo jer ja usporedjujem Velez prije rata i sad i zelim da sadasnji Velez bude ko prije rata a moze se a ne da se dovodi 10-ak igraca sa strane.Ako nema neki domaci trener onda dovest trenera sa strane ali ne dat mu da dovodi vise od 3 ili 4 igraca.
Nadam se da ce neko napisat veceras sta se desavalo na tom sastanku veceras ili ako neko zna nove informacije nek napise.
ROĐENI DO GROBA...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 jun 2010, 17:22

carina je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Kapitensku traku malom Mirzi 8-)

Sutra sastanak u Biosferi, bujrum svi koji mozemo :D U koja je doba?

Tako je brate...a evo i jedna lijepa ako ne najljepsa moguca vijest prije sutrasnjeg sastanka.

A.Dzubur od sutra opet clan upravnog odbora R.S.D. Velez
Zvanicno :D
Relax 8-)
Svaka čast za muštuluk Carina. Pa ti si legenda. Neka nama prof.dr. Ahmeda Džubura. Ja ga lično gotivim. Još da se više ulaže u naše momke to bi bilo super. I još nešto od Vrapčića će on napraviti najopremljeniji stadion koji će imati sve prateće objekte. Ma kakav je to stadion koji npr. prima 30000 gledalaca a nema prateće objekte. Nikakav. On je počeo izgradnju stadiona i on će to i završiti. Joj jesam sretan. Carina pozdravi profesora Džubura i Tanu od Alema iz Hrasnice najvatrenijeg navijača Veleža i puno sreće u poslu.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 02 jun 2010, 19:19

RODZENI ISKRENE ZELJE ZA POVRATAK VELEZA NA STARE SLAVE,I MOSTAR I VELEZ KAO I NJEGOVI NAVIJACI SU TO ZASLUZILI.VASA TRADICIJA I USPJESI SU VRIJEDNIJI NEGO POLA OVE NASE LIGE.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 jun 2010, 20:59

A moj Dino, pa u BiH i nemas klubove s tradicijom osim 3 koja su nekad bila rangirana medju prvih 200 na UEFAinoj listi. Velez, Zeljo i Sarajevo. Nevjerujem da je iko ikad iz BiH prisao 200 najvecih. A medju prvih 100 su se probili samo Velez i Zeljeznicar ja mislim. I to 80tih i 90tih
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 02 jun 2010, 21:03

MostaracVelezovac je napisao/la:A moj Dino, pa u BiH i nemas klubove s tradicijom osim 3 koja su nekad bila rangirana medju prvih 200 na UEFAinoj listi. Velez, Zeljo i Sarajevo. Nevjerujem da je iko ikad iz BiH prisao 200 najvecih. A medju prvih 100 su se probili samo Velez i Zeljeznicar ja mislim. I to 80tih i 90tih
Sloboda, Čelik, Borac???
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 02 jun 2010, 21:04

Ima li kakvi informacija u vezi stastanka jeli nas napokon sunce ogrijalo :?
Samo jedan klub Velež Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 02 jun 2010, 22:14

MostaracVelezovac je napisao/la:A moj Dino, pa u BiH i nemas klubove s tradicijom osim 3 koja su nekad bila rangirana medju prvih 200 na UEFAinoj listi. Velez, Zeljo i Sarajevo. Nevjerujem da je iko ikad iz BiH prisao 200 najvecih. A medju prvih 100 su se probili samo Velez i Zeljeznicar ja mislim. I to 80tih i 90tih
Sarajevo 221,Zrinjski 223,Slavija 224,Siroki 244! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 02 jun 2010, 22:22

Babilon je napisao/la:

01
Sarajevo

02
Zeljeznicar Sarajevo

03
Celik Zenica

04
Sloboda Tuzla

05
Jedinstvo Bihac

06
Siroki Brijeg

07
Velez Mostar
490

08
Zrinjski Mostar
475
:twisted:

Jos kad bi Yugu dodali :twisted: :twisted:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 02 jun 2010, 22:24

Ovi podaci sto sam naveo su sa ueffine stranice team ranking!
HSK Zrinjski Mostar

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 02 jun 2010, 22:30

Babilon je napisao/la:Ovi podaci sto sam naveo su sa ueffine stranice team ranking!
Ovo je od rata vjecna tabela :lol:

Nemoj da me shvatis pogresno :)

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 03 jun 2010, 00:05

Zna se koliko je Velez klub i da tom istom klubu ne mogu prici ni Zrinjski ni Celik ni Sloboda jer se zna da su 3 najveca u BiH:Zeljo,Sarajevo i Velez.
Nego,zna li iko sta je bilo na tom sastanku veceras?Ima li selameta???

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 03 jun 2010, 14:03

Važi li još u Mostaru ona poslovica "Skačeš s mosta,yebeš dosta"? :D

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 03 jun 2010, 16:58

Sastanku su prisustvovali predstavnici nekoliko političkih stranaka, kao i drugi društveni djelatnici s područja grada.

Sastanak je bio konstruktivan, i ono što je najvažnije, naglašena je spremnost svih prisutnih da se uključe u rad kluba. Istaknuta je potreba nastavka stabilizacije kluba, s jasnim ciljevima i strategijom u narednim sezonama.

Potvrđena je i spremnost nekolicine ljudi da se aktivno uključe u Upravu, što je svakako bila jedna od najvažnijih stavki.

U narednih nekoliko dana će se odrediti i tačan datum održavanja skupštine kluba, te imena predloženih kandidata za Upravni odbor kluba, saopćila je danas Press služba FK Velež.

Odlicno :mrgreen: :mrgreen:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 jun 2010, 17:16

Frutek je napisao/la:
Babilon je napisao/la:

01
Sarajevo

02
Zeljeznicar Sarajevo

03
Celik Zenica

04
Sloboda Tuzla

05
Jedinstvo Bihac

06
Siroki Brijeg

07
Velez Mostar
490

08
Zrinjski Mostar
475
:twisted:

Jos kad bi Yugu dodali :twisted: :twisted:

Pa ti si samo dokazao da sam rekao istinu!!!

221, 223, 224, i 244 su svi VISE OD prvih 200. Uz to, ako iznosis podatke s UEFA-ine stranice, reci SVE, a ne samo dio koji ti odgovara. Reci da prodjes 150-ti rang - tad imas 5-10 klubova koji dijele isto mjesto... To znaci da izmedju 200 i 210 je gomila klubova.

Uz to - niti jedan od ovih nisu nikad prosli u prvih 200. I za tvoju informaciju, 91'e Velez je bio 52 ili 53 cini mi se. AC Roma je bila rangirana iza Veleza. Manchester United je bio rangiran iza Veleza.

Cuj 221, 223, 224, 244 hahahah - koliko ih to ima izmedju 221 i 224 majke ti? Ako bubnem 200 - jeli vruce ili hladno?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 03 jun 2010, 17:24

Adnel je napisao/la:Sastanku su prisustvovali predstavnici nekoliko političkih stranaka, kao i drugi društveni djelatnici s područja grada.

Sastanak je bio konstruktivan, i ono što je najvažnije, naglašena je spremnost svih prisutnih da se uključe u rad kluba. Istaknuta je potreba nastavka stabilizacije kluba, s jasnim ciljevima i strategijom u narednim sezonama.

Potvrđena je i spremnost nekolicine ljudi da se aktivno uključe u Upravu, što je svakako bila jedna od najvažnijih stavki.

U narednih nekoliko dana će se odrediti i tačan datum održavanja skupštine kluba, te imena predloženih kandidata za Upravni odbor kluba, saopćila je danas Press služba FK Velež.

Odlicno :mrgreen: :mrgreen:
Jel bio Mirsad Djapo :D
93,4 % " !!!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 03 jun 2010, 17:28

Bio je Covic i Silajdzic ,sta ja znam ko je bio ha ya :D

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.