FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Sto je klosarcina?
Momak se osvrnuo na vinjenicna stanja i desavanja. Valjda bi svi mi, i vi i mi, trebali biti protiv takvih stvari, oruzija, ubistava i sl.
Momak se osvrnuo na vinjenicna stanja i desavanja. Valjda bi svi mi, i vi i mi, trebali biti protiv takvih stvari, oruzija, ubistava i sl.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Bit će vam stream sutra utakmice protiv Maribora, ovakav:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
jbt led ovi usporeni snimak imaju na pripremnim utakmicama dok ga kod nas u ligaškim tekmama nema kako treba!brig je napisao/la:Bit će vam stream sutra utakmice protiv Maribora, ovakav:
[youtube][/youtube]

Ovo bolje nego BHTVBordoArmy88 je napisao/la:jbt led ovi usporeni snimak imaju na pripremnim utakmicama dok ga kod nas u ligaškim tekmama nema kako treba!brig je napisao/la:Bit će vam stream sutra utakmice protiv Maribora, ovakav:
[youtube][/youtube]

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
Logično kada u bht-u sa ovim snimaju:Rinuka je napisao/la:Ovo bolje nego BHTVBordoArmy88 je napisao/la:jbt led ovi usporeni snimak imaju na pripremnim utakmicama dok ga kod nas u ligaškim tekmama nema kako treba!brig je napisao/la:Bit će vam stream sutra utakmice protiv Maribora, ovakav:
[youtube][/youtube]

Još ako kamerman zagladni, samo sira i kajmaka ponese i udri, krompir je već tu!

PS. Sa ovim slikaju nakon utakmice:

Haha..Kamera zvana krompirusa

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
AdiFKS je napisao/la:Sto je klosarcina?
Novi incident na stadionima u BiH: Izboden navijač Sarajeva
Tačan razlog subotnjeg incidenta nije poznat, ali se zna da je riječ o međusobnom sukobu pristalica "bordo" kluba, s obzirom na to da gostujućih navijača nije ni bilo na najvećem bh. stadionu.
"Na sjevernoj tribini stadiona, gdje su smješteni navijači Sarajeva, od strane nepoznatog lica došlo je do ubadanja oštrim predmetom muške osobe inicijala Š.I., rođenog 1989. godine. Povrijeđen je u predjelu abdomena, a nakon ukazane prve pomoći, prevežen je u bolnicu 'Koševo', gdje su mu konstatovane lakše tjelesne povrede. O navedenom događaju obaviješten je kantonalni tužilac i izvršen je uviđaj, dok službenici policije preuzimaju potrebne mjere na pronalaženju i identifikaciji počinioca", saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

DRUG NEBI TI PUNCA
Smrdi, smrdi. Dosla pogan sa memli strane zvana @bagrcavi na temu prvaka!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
U cemu je problem ? Kao sto napisa neko iznad "momak se osvrnuo na cinjenicna stanja i desavanja. Valjda bi svi mi, i vi i mi, trebali biti protiv takvih stvari, oruzija, ubistava i sl."RuleHz je napisao/la:Smrdi, smrdi. Dosla pogan sa memli strane zvana @bagrcavi na temu prvaka!
Sta je bolan, opet nesto nervozan? Sabura samo, uzmi koju cigaretu pa navrni opet.bagrcavi je napisao/la:AdiFKS je napisao/la:Sto je klosarcina?
Momak se osvrnuo na vinjenicna stanja i desavanja. Valjda bi svi mi, i vi i mi, trebali biti protiv takvih stvari, oruzija, ubistava i sl.Novi incident na stadionima u BiH: Izboden navijač Sarajeva
Tačan razlog subotnjeg incidenta nije poznat, ali se zna da je riječ o međusobnom sukobu pristalica "bordo" kluba, s obzirom na to da gostujućih navijača nije ni bilo na najvećem bh. stadionu.
"Na sjevernoj tribini stadiona, gdje su smješteni navijači Sarajeva, od strane nepoznatog lica došlo je do ubadanja oštrim predmetom muške osobe inicijala Š.I., rođenog 1989. godine. Povrijeđen je u predjelu abdomena, a nakon ukazane prve pomoći, prevežen je u bolnicu 'Koševo', gdje su mu konstatovane lakše tjelesne povrede. O navedenom događaju obaviješten je kantonalni tužilac i izvršen je uviđaj, dok službenici policije preuzimaju potrebne mjere na pronalaženju i identifikaciji počinioca", saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.![]()
A ima toga još...

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Vidiš da ti je drug Rule nervozan, ne znam šta mu jeBolanos je napisao/la:Sta je bolan, opet nesto nervozan? Sabura samo, uzmi koju cigaretu pa navrni opet.bagrcavi je napisao/la:AdiFKS je napisao/la:Sto je klosarcina?
Momak se osvrnuo na vinjenicna stanja i desavanja. Valjda bi svi mi, i vi i mi, trebali biti protiv takvih stvari, oruzija, ubistava i sl.Novi incident na stadionima u BiH: Izboden navijač Sarajeva
"Na sjevernoj tribini stadiona, gdje su smješteni navijači Sarajeva, od strane nepoznatog lica došlo je do ubadanja oštrim predmetom muške osobe inicijala Š.I., rođenog 1989. godine. Povrijeđen je u predjelu abdomena, a nakon ukazane prve pomoći, prevežen je u bolnicu 'Koševo', gdje su mu konstatovane lakše tjelesne povrede. O navedenom događaju obaviješten je kantonalni tužilac i izvršen je uviđaj, dok službenici policije preuzimaju potrebne mjere na pronalaženju i identifikaciji počinioca", saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.![]()
A ima toga još...

DRUG NEBI TI PUNCA
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jao oko cega se oni raspravljaju, ko je koga izb'o na tribini 
Dodje lik pijan, neko ga krivo pogleda i on jadan za saku, noz i buuum
Dobijes ni kriv ni duzan. Budala ce uvijek biti...
De da mi malo pricamo o kakvom iskoraku iz ovog sivila zvanog bht pl bih. Da je kako poceti stadione praviti, da se plasirati u kakve grupe, da je prodati kakve igrace za velike pare itd.

Dodje lik pijan, neko ga krivo pogleda i on jadan za saku, noz i buuum

De da mi malo pricamo o kakvom iskoraku iz ovog sivila zvanog bht pl bih. Da je kako poceti stadione praviti, da se plasirati u kakve grupe, da je prodati kakve igrace za velike pare itd.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo majstoremuhamedhulk je napisao/la:Jao oko cega se oni raspravljaju, ko je koga izb'o na tribini
Dodje lik pijan, neko ga krivo pogleda i on jadan za saku, noz i buuumDobijes ni kriv ni duzan. Budala ce uvijek biti...

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bravo prijateljumuhamedhulk je napisao/la:Jao oko cega se oni raspravljaju, ko je koga izb'o na tribini
Dodje lik pijan, neko ga krivo pogleda i on jadan za saku, noz i buuumDobijes ni kriv ni duzan. Budala ce uvijek biti...

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Odavno ništa bolje nisam pročitaomuhamedhulk je napisao/la:Jao oko cega se oni raspravljaju, ko je koga izb'o na tribini

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
bagrcavi je napisao/la: Novi incident na stadionima u BiH: Izboden navijač Sarajeva[/size]
"Na sjevernoj tribini stadiona, gdje su smješteni navijači Sarajeva, od strane nepoznatog lica došlo je do ubadanja oštrim predmetom muške osobe inicijala Š.I., rođenog 1989. godine. Povrijeđen je u predjelu abdomena, a nakon ukazane prve pomoći, prevežen je u bolnicu 'Koševo', gdje su mu konstatovane lakše tjelesne povrede. O navedenom događaju obaviješten je kantonalni tužilac i izvršen je uviđaj, dok službenici policije preuzimaju potrebne mjere na pronalaženju i identifikaciji počinioca", saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

2011
kod vas je to aktuelno stanje
nemoj da ja češljam naslove nestaće slova na forumu....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Objektivno kako ste odigrali prvih 45 min, to vidim kao mjerodavno protiv ovakvog protivnika. Zalaganje, uigranost na kojem je nivou to ???
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I vise nego odlicno, stvarno sam zadovoljan kako je prva postava odigrala, svi su bili odlicni osim Plakala i Rustemovica. Druga postava i nije cemu ali eto sira klupa je 'plus uvijek.sportskilaik je napisao/la:Objektivno kako ste odigrali prvih 45 min, to vidim kao mjerodavno protiv ovakvog protivnika. Zalaganje, uigranost na kojem je nivou to ???
-
- Kontakt:
Ma dobro golman je uvijek relativan, pokazalo se da imate problem sa zadnjim veznim od kako je cimirot otiso i radovac pao. Koliko god sad konto neko sa strane da nije to neka ekipa, Jesic je odrzao kostur ekipe i ubacio svoje igrace. Mislim da je Sarajevo najozbiljni kandidat da odbrani titulu.MortemHz je napisao/la:I vise nego odlicno, stvarno sam zadovoljan kako je prva postava odigrala, svi su bili odlicni osim Plakala i Rustemovica. Druga postava i nije cemu ali eto sira klupa je 'plus uvijek.sportskilaik je napisao/la:Objektivno kako ste odigrali prvih 45 min, to vidim kao mjerodavno protiv ovakvog protivnika. Zalaganje, uigranost na kojem je nivou to ???
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala ti na misljenju, imamo jos 2 jake utakmice od kraja pa cemo i tu vidjeti mnogo toga, ova ekipa trazi jednog veznog kao sto ti kazes a na gol bi trebao stati Pavlovic dok se Delac ne vrati, Plakalo je stvarno los.sportskilaik je napisao/la:Ma dobro golman je uvijek relativan, pokazalo se da imate problem sa zadnjim veznim od kako je cimirot otiso i radovac pao. Koliko god sad konto neko sa strane da nije to neka ekipa, Jesic je odrzao kostur ekipe i ubacio svoje igrace. Mislim da je Sarajevo najozbiljni kandidat da odbrani titulu.MortemHz je napisao/la:I vise nego odlicno, stvarno sam zadovoljan kako je prva postava odigrala, svi su bili odlicni osim Plakala i Rustemovica. Druga postava i nije cemu ali eto sira klupa je 'plus uvijek.sportskilaik je napisao/la:Objektivno kako ste odigrali prvih 45 min, to vidim kao mjerodavno protiv ovakvog protivnika. Zalaganje, uigranost na kojem je nivou to ???
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.