FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jeste da su to sve pripremne utakmice da se vidi ko je gdje...ali brate tačno se vidi nedostatk kvaliteta i znanja.Ima tu nazovi fudbalera koji još nisu savladali ni abecedeu...što neko reče shot power -45,pa šta jedu ..slamu..za borbu protiv Žepča,Podgrmeča i takvih ekipa dovoljno.Iako je pripremna ovdje pola njih ne zaslužuje ni da prošeta Sarajevom a kamo li da igra za FK.Sarajevo....
iskreno ja sam ugasio stream, ono sto smo vidjeli u prvom je otprilike ono sto mozemo u ovom trenutku i za ove lige mislim i vise nego dobro s tim sto bi nas povratak Delaca i jos jedan vezni igrac pogurali barem za 30 %MortemHz je napisao/la:Nema veze, prva postava je i vise nego odlicno odigrala, ovi su svakako rezerve i nece puno ni igrati u prvenstvu. Nek' vas ne brine rezultat braco.
Pyro is not a crime !
Nisam pljuvac al zbog ovog Kramara bi neko morao krivicno odgovarati. Ovde ima posla za Sipu i USKOK.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ljudi ovo je za mene previse testiranja, nista ti od ovog ne mozes nauciti ako ti vec trecu utakmicu zaredom mjenjas komplet sastav svakog poluvremena.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
THEC je napisao/la:iskreno ja sam ugasio stream, ono sto smo vidjeli u prvom je otprilike ono sto mozemo u ovom trenutku i za ove lige mislim i vise nego dobro s tim sto bi nas povratak Delaca i jos jedan vezni igrac pogurali barem za 30 %MortemHz je napisao/la:Nema veze, prva postava je i vise nego odlicno odigrala, ovi su svakako rezerve i nece puno ni igrati u prvenstvu. Nek' vas ne brine rezultat braco.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Svidja mi se sto forsiramo ovaj presing. To ce se dobro odraziti u nasoj ligi
Odbrana nam je diskutabilna svakako (veliki udio i golmana) 
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 08 feb 2016, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pavlović odron
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Mi kad smo govorili da Krampar nije fudbaler, rekose da pljujemo i da sacekamo par tekmi. Evo, lici li kome on na pojacanje ili na fudbalera generalno?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sad ćeš vidjet slobodnog
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ševko!

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 08 feb 2016, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Dobre kombinacije haha vrh
Fino je ovo odigrano bilo, steta sto nije zavrsilo golom! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedva odgleda do kraja
odo zurim sad, vidimo se raja i ostanite pozitivni, momci su stvarno dobro odigrali prvo poluvrijeme.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Plakalo najgori = out, dzemal los=out, okic tek sa bazena dok se slegne kebab=out, kremenko jel on fudbaler=out..sve u svemu dobra tekma i moze se sloziti dobra ekipa
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Kkkdbr, Laganini1986 i 32 gosta.