Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Majka mu stara koja je oda svrha moderatora najbolje da se ugase.
Muha moze 0,20 ?
Muha moze 0,20 ?
- muhamed121
- Kontakt:
Moze brate bilo sta samo da odigram salji broj da ti posaljem kredit i sutra vracam 0,20Frankie je napisao/la:Majka mu stara koja je oda svrha moderatora najbolje da se ugase.
Muha moze 0,20 ?
Ovaj momciluk mi duzan 1e al eto mu, ko ga hebe
Ma sta on MOMCILUK TI DUZAN ma nije moguce ma gdje ce on..care zao mi je ne znam gdje ces njemu posudivat lik je teski prevarant ima njih sigurno jos kojima je on duzan samo neko nece da kaze al care neka si rekao da se znaju LOPOVI.. i on nesto pametuje PURamiz88 je napisao/la:Ovaj momciluk mi duzan 1e al eto mu, ko ga hebe
usput nemoj ni krmpotich posudivat ja sam imao istog iskustva sa njim ma to su ti 2 brata rodena..Rocky1 je napisao/la:Ma sta on MOMCILUK TI DUZAN ma nije moguce ma gdje ce on..care zao mi je ne znam gdje ces njemu posudivat lik je teski prevarant ima njih sigurno jos kojima je on duzan samo neko nece da kaze al care neka si rekao da se znaju LOPOVI.. i on nesto pametuje PURamiz88 je napisao/la:Ovaj momciluk mi duzan 1e al eto mu, ko ga hebe
Posudio sam mu jer je socijalni slucaj
Ramiz88 je napisao/la:Posudio sam mu jer je socijalni slucaj
znam tako i ja ovom gore i to 2e i nije ih vratio..
Hahahah e pacijenta sam sa sobom prica.. idi se lijeci druze. Zao mi tvojih roditelja najvise u cijeloj toj prici, sve najbolje ti zelim.
This time next year we'll be millionaires.
Probati sporting na lajvu od nula do jedan go
Rio ave ekipa koja uvijek muci ove jace
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
Rio ave ekipa koja uvijek muci ove jace
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
- muhamed121
- Kontakt:
Ima li ovdje zainteresovanih da napravim grupu na fb ovako kao i forum???? ovo je ljudi sranje zivo napravit grupu isti djavo ili na fb grupa ili na forumu od ovog vise nema nista i svako ko bude prosipao gluposti izbacit iz grupe i zdravo
daj care nezz jel imas sad uslikaj te poruke kad si mu prebacivo da dokazemo ljudima kakvog prijateljana forumu imaju..Ramiz88 je napisao/la:Ovaj momciluk mi duzan 1e al eto mu, ko ga hebe
Imam li ja kome duzan ?
Nesto za NBA veceras ako ima kakvih igraca
Nesto za NBA veceras ako ima kakvih igraca

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
ne nije i **** vise dosadan simuhamed121 je napisao/la:Ima li ovdje zainteresovanih da napravim grupu na fb ovako kao i forum???? ovo je ljudi sranje zivo napravit grupu isti djavo ili na fb grupa ili na forumu od ovog vise nema nista i svako ko bude prosipao gluposti izbacit iz grupe i zdravo
!
Ma pusti pacijentaRocky1 je napisao/la:daj care nezz jel imas sad uslikaj te poruke kad si mu prebacivo da dokazemo ljudima kakvog prijateljana forumu imaju..Ramiz88 je napisao/la:Ovaj momciluk mi duzan 1e al eto mu, ko ga hebe

- muhamed121
- Kontakt:
Hoces da ga duvas?bambus je napisao/la:ne nije i **** vise dosadan simuhamed121 je napisao/la:Ima li ovdje zainteresovanih da napravim grupu na fb ovako kao i forum???? ovo je ljudi sranje zivo napravit grupu isti djavo ili na fb grupa ili na forumu od ovog vise nema nista i svako ko bude prosipao gluposti izbacit iz grupe i zdravo
hocu hajde izvadi gamuhamed121 je napisao/la:
Hoces da ga duvas?
!
- muhamed121
- Kontakt:
Ako sam tebe pitao odgovori ako nisam molim te **** od mene a daleko si od mene Zenica-Tuzla velika relacija da si blize mozda bi ga i poduvo klosaru jedanbambus je napisao/la:hocu hajde izvadi gamuhamed121 je napisao/la:
Hoces da ga duvas?
ma znam da je pacijent..al daj postavi te slike operi seronju..sry LOPOVCINU..Ramiz88 je napisao/la:Ma pusti pacijentaRocky1 je napisao/la:daj care nezz jel imas sad uslikaj te poruke kad si mu prebacivo da dokazemo ljudima kakvog prijateljana forumu imaju..Ramiz88 je napisao/la:Ovaj momciluk mi duzan 1e al eto mu, ko ga hebeevo i sad mi psuje sve zivo u inbox
Znaci nista od duvanja,steta....muhamed121 je napisao/la:
Ako sam tebe pitao odgovori ako nisam molim te **** od mene a daleko si od mene Zenica-Tuzla velika relacija da si blize mozda bi ga i poduvo klosaru jedan
!
- muhamed121
- Kontakt:
Nista,da se nekad sretnemo sigurno bi ga duvaobambus je napisao/la:Znaci nista od duvanja,steta....muhamed121 je napisao/la:
Ako sam tebe pitao odgovori ako nisam molim te **** od mene a daleko si od mene Zenica-Tuzla velika relacija da si blize mozda bi ga i poduvo klosaru jedan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.