FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 08 feb 2016, 20:56

fedeltafrotta je napisao/la:
amazon je napisao/la:Nije vama lahko da vam dragi Allah podari malo pameti
halo papak ovo je sekularna drzava, vjeru ostavi u svoja 4 zida
Juga je nasa sveta strana po Islamu odabrana. ;)
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 08 feb 2016, 21:00

amazon je napisao/la:
Juga je nasa sveta strana po Islamu odabrana. ;)
došljak

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 08 feb 2016, 21:00

juga, upravu si, lijepi tito
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 08 feb 2016, 21:03

Čovjek je nepopravljiv, samo ne znam kako mu ne dosadi se stalno registrovati, pisati gluposti i trovati temu..

amanakazablon
Kontakt:

Post Postao/la amanakazablon » 08 feb 2016, 21:12

Zeljeznicar 'leeeeeee !
Zbog Tebe sam rođen i za Tebe navijam !

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 08 feb 2016, 21:12

Evo ga opet :urnebes: :urnebes:. Aldine fali ti jedan za bele :lol:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 08 feb 2016, 21:13

:urnebes: :urnebes:

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 08 feb 2016, 21:14

Smiješno stvarno :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 feb 2016, 21:14

Omark je napisao/la:Čovjek je nepopravljiv, samo ne znam kako mu ne dosadi se stalno registrovati, pisati gluposti i trovati temu..
Nije to samo Aldin, ima jos pacenika koji to rade a i ovih sto to imaju aktivne profile pa jos jedan naprave da trolaju ili se prave pametni.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DerekDuval
Kontakt:

Post Postao/la DerekDuval » 08 feb 2016, 21:16

Pozdrav svima,citam forum kad god imam vremena,ali nisam nikad pisao jer vjerovatno nisam imao sta pametno da kazem.
Unaprijed bih se izvinuo svima na predugom postu,nadam se da ce ovo sto cu pisati imati nekog smisla.

Primjetio sam da se na forum javlja momak koji ima neke veze sa zvanicnom stranicom kluba (Ipee),pa bih mu
uputio nekoliko sugestija vezano za stranicu koje smatram da bi unaprijedile kvalitet same stranice, a vi ostali
da iznesete svoje misljenje da li je to zaista tako. Mozda i vi da iznesete neke svoje ideje i razmisljanja, a sve u
cilju da nasa stranica bude sto kvalitetnija.

1) Sekcija u kojoj se nalaze podaci o igracima ne posjeduje nikakvu statistiku. Bilo bi lijepo kada bi klikom na
profil nekog igraca mogli se vidjeti podaci o nastupima za klub u tekucoj sezoni u svim tamicenjima, golovima,
asistencijama, minutama na terenu, ukupnom broju nastupa za klub,nastupima za reprezentacije itd... Tkodjer lijepo
bi bilo da,kada se prave foto izvjestaji sa utakmica, nesto slicno kao na fb, tagouju igraci pa da je moguce vidjeti
neku foto galeriju za datog igraca.
Mozda cak i praviti poveznice sa linkom na 1921.tv ukoliko je neko dao gol ili
upisao asistenciju itd...puno je mogucnosti da to bude sadrzajnije i zanimljivije.

Takodjer mislim da bi u toj sekciji bilo lijepo kada bi se mogle provjeriti ekipe barem tri godine unazad tako da
se moze uporediti razlika u rosteru, a npr. neki igraci su igrali i u tekucoj sezoni davali golove dali svoj
doprinos (koliki god) a gubi im se svaki trag kao da nisu ni postojali.

2)Sekcija takmicenja po mom misljenju trebalo bi da je blize na lijevoj strani.Po mom misljenju na trecem mjestu
jer nam je tu uvijek najvaznije,a malo ga je tesko naci. Dio vezan za PLBIH je korektan,moze se vidjeti tabela sa
rezultatima kluba cetri godine unazad sto je super. Bilo bi lijepo kada bi npr. za svaku utakmicu bila ostvljena
mogucnost da se provjeri izvjstaj sa iste. Sto se tice kupa jako je nejasno sta smo mi to zapravo igrali, ne zna
se sta je osmina finala sta finale pogotovo je to tesko skontati nekome ko nije 100% upucen.Evropske utkmice kao
da nismo ni igrali, ovo je jos uvijek ta sezona, a mozda bi neko htio provjeriti i par godina unazad izvjestaje sa
evropskih utakmica.

3)Sada dio zbog kojeg sam se i registrovao. U sekciji klub postoji podsekcija istorija u kojoj je moguce procitati
nesto o istoriji kluba u 11 clanaka,jako lijepo napisano.Svi smo mi ponosni na bogatu istoriju naseg kluba, pa bi
njoj trebalo biti posveceno vise prostora. Volio bih kada bi se na zvanicnoj stranici mogli procitati zvanicni
podaci o npr. dvadeset najboljih strijelaca kluba svih vremena, isto tako dvadeset igraca sa najvise nastupa za
klub. Volio bih kada bi u tom dijelu bilo moguce procitati biografije nasih legendi, od Dimitrijevica do Beslije.
Mozda tako sta i postoji ali ga je tesko naci, znam da postoje intervjui na stranici sa nekim nasim legendama bilo
bi lijepo kada bi skupa sa biografijom mogli prociti iste, mozda postaviti neke isjecke iz novina,linkove na portale
sa kojim smo partneri a na istim postoje takvi intervjui, ili linkovi na youtube itd.
Nase sampionske generacije i generacije koje su osvajale trofeje,bili polufinalisti i cetvrt finalisti kupa UEFA,
trebale bi imati zasluzeno mjesto na stranici.
Npr. postaviti fotografije tih generacija,ispisati ko je to igrao u toj sezoni, ko im je bio trener i ko je dao
najvise golova.
Sastave sa fotografijom iz finalnih utakmica kupa, sa strijelcima sa utakmica i najboljim strijelcom u kupu te
sezone.
Razgledao sam malo po drugim stranicama i primjetio neke stvari kako to rade veliki. Npr na stranici barselone mogu
se vidjeti podaci o svim predsjednicima i trenerima kluba od osnivanja. Na stranici Partizana mogu se pronaci
pored ovih podataka i podaci o svim registrovanim igracima od 1946, a posebno mijesto imaju oni koji su bili
reprezentativci.
Znam da nam je sve izgorjelo, ali primjetio sam na ovom forumu da postoje knjige poprilicno detaljne u periodu od
1921.-1966,1921-1981 te 1981-2007, mozda te knjige lijepo skenirat i postaviti ih kao bonus za nekoga ko zeli da zna
vise od ovoga gore predlozenog...

Ipee molim te nemoj shvatiti ovo kao neku kritiku,ni ne trazim to od tebe licno da uradis, ali sam se tebi obrato
iz razloga sto smatram da bi ti to mogao provuci kroz usi nekome ko bi to mogao uraditi. Jos jednom s izvinjavam
sto sam bio preopsiran ali jednostavno sam morao

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 08 feb 2016, 21:17

Elegant je napisao/la:
Omark je napisao/la:Čovjek je nepopravljiv, samo ne znam kako mu ne dosadi se stalno registrovati, pisati gluposti i trovati temu..
Nije to samo Aldin, ima jos pacenika koji to rade a i ovih sto to imaju aktivne profile pa jos jedan naprave da trolaju ili se prave pametni.
Moguće je, ali meni svaki novi acc liči na Aldina jer imaju istu koncept pisanja. :D

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 feb 2016, 21:19

konceptualna umjetnost, braco dimitrijević :mrgreen:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 feb 2016, 21:20

Učini mi se piše seksualna :urnebes:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 feb 2016, 21:23

Koncept pisanja gluho bilo hahhaha
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 08 feb 2016, 21:24

U koliko putuju sutra ,nisam vidio da igdje piše,a možda sam i preskočio ?

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 08 feb 2016, 21:24

amanakazablon je napisao/la:Zeljeznicar 'leeeeeee !
Evo gaaaaaaaaa

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 08 feb 2016, 21:25

kakva najezda... sljedeći je diabangdialibaboubacar
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 08 feb 2016, 21:26

Ja bih vala volio da je unazad mjesec dana, intenzivno pisao po forumu. Zivo me interesuje na sta bi se osvrtao..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 08 feb 2016, 21:27

DerekDuval odličan prijedlog :thumbup:

amazon, djermanovic, amanakazablon, hajmo sljedeći...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 08 feb 2016, 21:31

hajmosljedeci

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.