Prije ces ti skupit za tiketa nego sto cu ti ja duvati.muhamed121 je napisao/la:
Nista,da se nekad sretnemo sigurno bi ga duvao
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
!
- muhamed121
- Kontakt:
Normala to stoji jer si ti konobar nisam ja a konobari imaju para bakšiš je tubambus je napisao/la:Prije ces ti skupit za tiketa nego sto cu ti ja duvati.muhamed121 je napisao/la:
Nista,da se nekad sretnemo sigurno bi ga duvao
skupio je veceras ima za odigrat pa se puse a vec sutra ce biti manji od makova zrna pa ce ga on nama svima duvatbambus je napisao/la:muhamed121 je napisao/la:
Prije ces ti skupit za tiketa nego sto cu ti ja duvati.

Zadnja izmjena: Rocky1, dana/u 08 feb 2016, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Muho hajde odleti dosadnjakovicu 

- muhamed121
- Kontakt:
Mozes ga i ti poduvat smorio si covjece 3,4 mjeseca ti kom gluposti imas li uopce zivot?ili ti je ovo zivot forum?a sto se tice slanja imate ljude na forum dovoljno vam je da svi se jave kome sam poslao imali bi lijepih stranica ovdje da citate 

Ispod milje mjesecno necu da pricam.muhamed121 je napisao/la:
Normala to stoji jer si ti konobar nisam ja a konobari imaju para bakšiš je tu
!
Haj ne seri radis na bausteli za 350 kaemovamuhamed121 je napisao/la:Mozes ga i ti poduvat smorio si covjece 3,4 mjeseca ti kom gluposti imas li uopce zivot?ili ti je ovo zivot forum?a sto se tice slanja imate ljude na forum dovoljno vam je da svi se jave kome sam poslao imali bi lijepih stranica ovdje da citate
- muhamed121
- Kontakt:
Naravno druze mojRamiz88 je napisao/la:Haj ne seri radis na bausteli za 350 kaemovamuhamed121 je napisao/la:Mozes ga i ti poduvat smorio si covjece 3,4 mjeseca ti kom gluposti imas li uopce zivot?ili ti je ovo zivot forum?a sto se tice slanja imate ljude na forum dovoljno vam je da svi se jave kome sam poslao imali bi lijepih stranica ovdje da citate

Ramiz88 je napisao/la:Ma pusti pacijentaRocky1 je napisao/la:daj care nezz jel imas sad uslikaj te poruke kad si mu prebacivo da dokazemo ljudima kakvog prijateljana forumu imaju..Ramiz88 je napisao/la:Ovaj momciluk mi duzan 1e al eto mu, ko ga hebeevo i sad mi psuje sve zivo u inbox

evo i dokaza da je transakcija izvrsena, a saradnja njegove mame i mene traje i danas

This time next year we'll be millionaires.
-
- Kontakt:
Kakva je ovo tema jbt zivot sta je ovo 
Skupina debila na jednom mjestu,oni iz Vladimir Nazora imaju vise pameti od vas. Kakav samit pilecih mozgova jbt grob.

Skupina debila na jednom mjestu,oni iz Vladimir Nazora imaju vise pameti od vas. Kakav samit pilecih mozgova jbt grob.
Gle momciluka 30min. sredjuje sliku u paintu, skupio 3000 postova u dva mjeseca, junfer teski haha
KevinDurant35 je napisao/la:Kakva je ovo tema jbt zivot sta je ovo
ti mali seronja si ovdje nebitan i zato ****..
ma sta ce lik glup nisam ga htio ni citirat ha ja pola sata ga nema pa gdje je on u pointu sreduje sliku da bi ga mi opet zajebavali aaaaa glupsonaRamiz88 je napisao/la:Gle momciluka 30min. sredjuje sliku u paintu, skupio 3000 postova u dva mjeseca, junfer teski haha

ovo nema u tri pm. imam cenera na računu i igram da će como dati prvi gol do poluvremena, dobijam 52. stavljam sve na ovaj eagles daje go bilo kad i sporting bilo ko go do kraja, kvota nije ni dva. nakon 2minute ovaj holandski dobija crveni
nemam rijeci....

nemam rijeci....
nema potpisa
- Prometheus
- Kontakt:
Raja sta je ovo. Jel ovo chatu za kladionicu ili sta?
- Prometheus
- Kontakt:
Espanyol daje gol 1,80qAdmir_Sa je napisao/la:ovo nema u tri pm. imam cenera na računu i igram da će como dati prvi gol do poluvremena, dobijam 52. stavljam sve na ovaj eagles daje go bilo kad i sporting bilo ko go do kraja, kvota nije ni dva. nakon 2minute ovaj holandski dobija crveni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemam rijeci....
Nije iskljucena opcija,ima jos da se igra...Admir_Sa je napisao/la:ovo nema u tri pm. imam cenera na računu i igram da će como dati prvi gol do poluvremena, dobijam 52. stavljam sve na ovaj eagles daje go bilo kad i sporting bilo ko go do kraja, kvota nije ni dva. nakon 2minute ovaj holandski dobija crveni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemam rijeci....

!
************* ma druze sretno ti zivotu dzaba cu ban dobitRamiz88 je napisao/la:Gle momciluka 30min. sredjuje sliku u paintu, skupio 3000 postova u dva mjeseca, junfer teski haha

Zadnja izmjena: Momciluk, dana/u 08 feb 2016, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
This time next year we'll be millionaires.
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHH joj plača teme u šta se pretvorci 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Bolje ti nego neko s qrcemMomciluk je napisao/la:************* ma druze sretno ti zivotu dzaba cu ban dobitRamiz88 je napisao/la:Gle momciluka 30min. sredjuje sliku u paintu, skupio 3000 postova u dva mjeseca, junfer teski haha

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.