FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Malo magije za večeras

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne moze i Benko i Cesar. Nego jedan od njih dvojice i Bekic. Jer je Bekic taj drugi napadac koji radi defanzivno i moze se izvlaciti i na krilo i tako igra skoro kao jos jedan igrac sredine terena. A njih dvojica su klasicni napadaci. E sada koliko je to pametno. Po meni je Benko igrac za prvih 11 i jos uvijek najbolji centarfor lige. A Cesara je tesko ocjeniti poslje par utakmica dali je bolji od Benke. Moze pokusati poceti sa Benkom i Cesarom samo onda bi sredina terena bilo jos vise na udaru. Teska odluka kako god.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 feb 2016, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Samo plakala out delac pavlovic in, rustem out novi igrac in bekic 1 out benko in. Ostalo sve isto iz prvi11. Centar sutevi su mnogo bolji, defanzivno smo poprilicno losi nemamo fakina koji zna
Rano je pasha za takve komentare.Besic je napisao/la:Šteta što kouč Ješića nismo imali na početku sezone ...
Kad krene liga sve je drugacije.
Ja sam optimista sa velikom dozom opreza.
Dokle nam je klub dosao da ce Benko s klupe pocinjati utakmice 
Da je jos docekati bolje vrijeme pa da i Rustem s klupe krene, pa gdje bi nam kraj bio?

Da je jos docekati bolje vrijeme pa da i Rustem s klupe krene, pa gdje bi nam kraj bio?
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 08 feb 2016, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ja ovo govorim jer mislim da ne bi bilo gore od onog što se dešavalo , ne zbog ovog na pripremamarevolt je napisao/la:Rano je pasha za takve komentare.Besic je napisao/la:Šteta što kouč Ješića nismo imali na početku sezone ...
Kad krene liga sve je drugacije.
Ja sam optimista sa velikom dozom opreza.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

[youtube][/youtube]
Na hajr...
- amazon
- Kontakt:
Jel se samo meni cini ili ovaj celavi brazilac ima viska kila?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ovo je Aldin, ne ulazite u diskusiju sa njim. Pokusao je i na opstim pa mu nije proslo, ignorisite ga i ovdje gdje svakako ne bi trebao pisati.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Navijač onih anam
-
bordobijeli
- Kontakt:
slazem se ,protiv jaci ekipa trebamo igrati 4-5-1 gdje rustemovicu pridodati još jednog defanzivnog veznog a emersona gurnuti prema naprijed , dobijamo cvrstinu u sredini a opet bi bili opasni po krilu a imamo i dva ofanzivna emerson i centarfor .ovako s 4-4-2 jesmo ofanzivni ali sto rece s ekipama koje mogu zadrzati loptu i dobru kontrnu istrcati puno prostora ostaviti je samoubistvo .Ajax je napisao/la:Covjek je sve posteno rekao ko zeli da shvati, shvatit ce. Moze to proci u Premijer ligi da igras na gol vise i to ne uvijek. Samo protiv ovih ozbiljnih protivnika teze. Jer jer zadnja linija neiskusna a sredina suplja. I to ovi bolji protivnici koriste. Dzaba je Sarajevu odlican napad i krila. Da je danas bila kvalifijacijska utakmica za ligu prvaka oni bi vjerovatno zabili jos jedan gol. Jedini nacin da se postizu neki vrhunski rezultati u ovoj 4-4-2 je da umjesto Rustemovica zaigra jedan bas vrhunski centralni/zadnji vezni kao npr. Jajalo, Cimirot i eto da Emerson jos malo unaprijedi svoju igru trkacki. Mada je bio danas dobar. Alternativa je da isproba 4-5-1 dok jos ima vremena. Steta sto se nece odigrati jos koja utakmica vise. Ovi neki drugi veliki klubovi svi igraju po 7,8 utakmica. Jer tada bi bilo i vise mogucnosti da se isprobaju igraci i taktike u tim utakmicama.SiouxLukavac je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/jurcic-u ... sti/183922
Nema konstruktivan komentar, bas ti hvala, kulturno od tebe[/quote]Što si se navalio čovjeku na kosti meni je bio solidan večina raje tako misli ima vas par pojedinaca pa me naljutite pravo ne znam zašto tako komentarišete nekog ko nije bio loš.Izvini za psovku ništa lićno ali ne mogu nepravde brate.[/quote]
Neznam jel me mjenjas sa nekim drugim, nisam se bas njemu navalio na kosti, neznam jesamli ga ikad spomenuo
Neznam jel me mjenjas sa nekim drugim, nisam se bas njemu navalio na kosti, neznam jesamli ga ikad spomenuo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- amazon
- Kontakt:
Kakav ba aldin ne budi lud, pitam vas normalno jer na diskusijama je cirkus ...ponasaj se.joker90 je napisao/la:Ovo je Aldin, ne ulazite u diskusiju sa njim. Pokusao je i na opstim pa mu nije proslo, ignorisite ga i ovdje gdje svakako ne bi trebao pisati.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
nukleusmember
- Kontakt:
nisam gled'o tekmu,po vashem koxu mogu naslutiti da i nije bilo toliko loshe,vidio sam golove,tjn jbg a,kakav je kalash bio?slabo ste ga izmahalali
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Ahmo vecheras spava na stomaku jer su mu guzovi i ledjha podobro nadrljali vecheras, chak je morao i izachi ranije iz igre. Chivchija vidjhen u Turskoj.nukleusmember je napisao/la:nisam gled'o tekmu,po vashem koxu mogu naslutiti da i nije bilo toliko loshe,vidio sam golove,tjn jbg a,kakav je kalash bio?slabo ste ga izmahalali
VVVBK
Nisam bio u prilici da pogledam nijednu od ovih pripremnih tekmi, ali eto zanima me ova sa Mariborom ima li neka dobra dusa koja bi napisala svoje misljenje kakav je tok bio i ima li nekih finih stvari u igri.. da ne vracam stranice poznavajuci nas...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dugo nisam vidio bolje Sarajevo, toliko energije i motivacije..odlicno je bilo sve osim par greski Barbarica ali posto skoro nikad ne grijesi necemo mu uzeti to za zlo dok Plakalo i Rustemovic trebaju biti krivicno gonjeni, ostalo je bilo perfektno.nukleusmember je napisao/la:nisam gled'o tekmu,po vashem koxu mogu naslutiti da i nije bilo toliko loshe,vidio sam golove,tjn jbg a,kakav je kalash bio?slabo ste ga izmahalali
VVVBK
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Objavljuju li naši šta na Instagramu? Jesu li uslikali pocrvenjele guze?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.