Pa momčiluko ti pratiš Arsenal više od menemiki_92 je napisao/la:ja sam procitao da je gl. razlog zasto ElNeny nije igrao poslije kupa taj sto je bila duga pauza u Svicarskoj ligi(zadnju tekmu su odigrali tamo nekad polovinom decembra) te nakon 90 min kupa nisu htjeli da rizikuju, ovaj drugi izostanak je beba
Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
ma kad sam na redditu precesljam i vas sub, od svih engleskih klubova jedino Arsenal mogu gledati koliko tolikoMarsal je napisao/la:Pa momčiluko ti pratiš Arsenal više od menemiki_92 je napisao/la:ja sam procitao da je gl. razlog zasto ElNeny nije igrao poslije kupa taj sto je bila duga pauza u Svicarskoj ligi(zadnju tekmu su odigrali tamo nekad polovinom decembra) te nakon 90 min kupa nisu htjeli da rizikuju, ovaj drugi izostanak je beba
tamo su svi pro Wenger nastrojeni , imao bi Paja materijala da ratuje 24/7
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Marsal
- Kontakt:
Kakav je taj reddit, valja li to đavlu, da se pridružim i ja da pratim ovako vijesti vezane za neke gluposti.miki_92 je napisao/la: ma kad sam na redditu precesljam i vas sub, od svih engleskih klubova jedino Arsenal mogu gledati koliko toliko![]()
reddit ti je fakticki globalni forum(sport, vijesti, filomovi, gaming....), sve sto se desava u svijetu je na reddituMarsal je napisao/la:Kakav je taj reddit, valja li to đavlu, da se pridružim i ja da pratim ovako vijesti vezane za neke gluposti.miki_92 je napisao/la: ma kad sam na redditu precesljam i vas sub, od svih engleskih klubova jedino Arsenal mogu gledati koliko toliko![]()
odlicna stvar
https://www.reddit.com/r/Gunners/
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Marsal
- Kontakt:
Djeluje zanimljivo i jednostavno. Hvalamiki_92 je napisao/la: reddit ti je fakticki globalni forum(sport, vijesti, filomovi, gaming....), sve sto se desava u svijetu je na redditu
odlicna stvar![]()
https://www.reddit.com/r/Gunners/
Cech . Bellerin . Per. Koscielny . Monreal. Ox. Coq. Ramsey. Alexis . Özil. Giroud
Nema Flaminija u prvoj

Nema Flaminija u prvoj
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sto je campbella izbacio iz prve, ybo majku Ox je gubilopta prava nit igra odbranu niti išta, i pustit obon brzaku da ga ox uzima po krilu
Nisam za oxa ali idemo pobijediti, gl arsenal idemo
Ox je namjestio gol protiv Burnleya i dao Bournemouthu. Campbell je bio prilicno neefektivan kao i Theo.AA23 je napisao/la:Sto je campbella izbacio iz prve, ybo majku Ox je gubilopta prava nit igra odbranu niti išta, i pustit obon brzaku da ga ox uzima po krilu
-
arminarsenal
- Kontakt:
Danny is back

.@gpaulista5 misses #AFCvLCFC with a slight hamstring injury
Yebo te dan ne može čovjek dvije utakmice sastaviti.
Yebo te dan ne može čovjek dvije utakmice sastaviti.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
BigBigBang
- Kontakt:
Joj mrtvac Mertesacker a taman sam htio reci da je opet dobro sot protiv Vardya ce igrati KOscielny i Paulista koji mogu parirati brzinom za razliku od Njemackoj viljuskara.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Marsal
- Kontakt:
Ovdje se pljuje sve živo prije utakmice, tokom utakmice pa čak i nakon utakmice neovisno od rezultatu. Taman da je 5:0 za Arsenal nešto se pljuje.
Visoka očekivanjaMarsal je napisao/la:Ovdje se pljuje sve živo prije utakmice, tokom utakmice pa čak i nakon utakmice neovisno od rezultatu. Taman da je 5:0 za Arsenal nešto se pljuje.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Razbit cemo ih
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Hajmo svi minuta sutnje za jadnog Flaminijaanell je napisao/la:Cech . Bellerin . Per. Koscielny . Monreal. Ox. Coq. Ramsey. Alexis . Özil. Giroud
Nema Flaminija u prvoj![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kad ce nama penal svirati 
Cech
ballerin koga ti pratiš 
Ramizee pizdo
Sudije ne računaju da se nama može penal svirati 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!